Kolekcija je još uvijek ovakva i nece se smanjiti. Dylana sam tek sad poceo onako "pravo" citati tako da ga imam malo, no i to cu vec riješiti. Na slici je nešto desetak njih, a imam ih još dvadesetak, tridesetak. Neki Dylani su mi kod sestre, a Markovi su mi u podrumu, i imam ih tridesetak. Dojmovi?
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
skupljaj Puzeve ako zivis na selu, Gljive, i ostale sumske plodove to se uvek moze prodati. U mom rodnom kraju toga je bilo u izbilju, vrganji, jasenovace , bukovace , lisicarke, rujnice ... Ako zivis u gradu skupljaj limenke i plasticne flase i nosi ih na odpad da ti ih otkupe.
ma kakvo iskustvo za vrganje , rujnice , lisicarke, bukovace i jasenovace. Vidis jednu znas je za ceo zivot i nemozes pogresiti. jedini je mali problem kod vrganja pravog i "ludog" razlikuju se u klobuku. i kad se prekine ludi promeni boju
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
ma kakvo iskustvo za vrganje , rujnice , lisicarke, bukovace i jasenovace. Vidis jednu znas je za ceo zivot i nemozes pogresiti. jedini je mali problem kod vrganja pravog i "ludog" razlikuju se u klobuku. i kad se prekine ludi promeni boju
hehe, nije bas tako, u zadnjih mjesec-dva ispirao sam bar jedno trideset ljudi od gljiva, a jedno desetak su ljudi koji se inace bave gljivama. i strucnjake lako zezne. tako da iskreno mislim da treba biti pazljiv kod tih gljiva.
Iskreno da ti kazem ja sam brao gljive od svoje 5-6 godine i ni jednom mi se nije desilo da sam kuci posle sotiranja ostavio losu. Fazon je u tome da nikad ne beres gljivu koja ti je sumljiva, naucis 3-4 vrste gljiva i njih beres dok ne budes iskusniji. Biras gljive koje nemaju svoje lude dvojnike. sto su se trovali Iskusniji, znaci da su brali gljive koje su egzoticnije od vrganja. Doduse sad i nema gljiva (mozda i ima nemam pojma zbog ovog ludog vremena) tako da mu to i nije neki biznis. Ali ako zivis na selu uvek mozes brati nekih sumskih plodova, od sika do gljiva. A bogami mozes azglasiti po komsiluku i napisati da ti ljudi ostavljaju stare novine, koje ti posle odneses na otpad.
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens