Author |
Topic  |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 01/12/2010 : 16:27:23
|
Imao bih jednu molbu za nekoga od forumasa koji eventualno zivi u Madjarskoj...nista strasno...uglavnom da mi pronadje neki proizvod koji se pravi kod njih...dakle koristi se samo internet. Meni je inace zena Madjarica ali nema sanse da je nateram da sedne za kompjuter i pocne pretrazivati...a ja "slabo divanim madzarski" sto bi rekao Djole u legendarnoj pesmi...  Eto u ocajanju odlucih se da se obratim vama...mozda mi neko i pomogne 
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 02/12/2010 : 10:44:44
|
Ima jedan clan, Aster je nick, on živi u Hungry, Samo vidim da mu je zadnja aktivnost na forumu u prvom mjesecu, pa ko zna gdje je . Probaj ga kontaktirati na mail , možda ti se javi, Momak je , ok, i vjerujem da bi ti htio pomoci .
Pozzdravljen |
http://www.appaloosa.hr/ |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17379 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 02/12/2010 : 12:39:39
|
Sta ti treba mozda mozes nabaviti od nekog svercera,ja takvih znam gomilu zivim u Subotici |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 02/12/2010 : 22:35:37
|
E hvala svima...ipak sam se snasao  "masni"...mozda ce mi trebati pomoc nekog u Subotici ko bi eventualno skocio do Segedina ili tako nesto...ali otom potom...svakako cu ti se javiti ako se bude resavalo na takav nacin...
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
 |
 |
|
|
Topic  |
|