Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/12/2010 : 18:43:41
|
quote: Originally posted by hrvoje23 Obecao sam ženi da cu se potruditi da ih do Božica udomim, da ce naci topli dom. Kako ce trckarati ispod jelke i svojim malenim repicima udarati po kuglicama, dok im ispod šapica bude debeli sloj slame. A u isto vrijeme djeca ce se do njih igrati, tata i deda ce otvarati najbolju bocu vina , dok ce baka i mama rezati puricu, sa hdtv-a cut ce se najljpši ritmovi i najmilije skladbe, a vani ce lepršati kristalno bijele pahulje snijega...
Pa zašto ga se onda pobogu rješavaš kad si toliki zekoljubac? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 16/12/2010 : 19:08:39
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by hrvoje23 Obecao sam ženi da cu se potruditi da ih do Božica udomim, da ce naci topli dom. Kako ce trckarati ispod jelke i svojim malenim repicima udarati po kuglicama, dok im ispod šapica bude debeli sloj slame. A u isto vrijeme djeca ce se do njih igrati, tata i deda ce otvarati najbolju bocu vina , dok ce baka i mama rezati puricu, sa hdtv-a cut ce se najljpši ritmovi i najmilije skladbe, a vani ce lepršati kristalno bijele pahulje snijega...
Pa zašto ga se onda pobogu rješavaš kad si toliki zekoljubac?
Ljubav se nakon nekog vremena kuša, a on se bojao tog koraka. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 16/12/2010 : 23:32:33
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Volim i piletinu, ali to stalno jedem. Zecetina mi nekako dode kao delikatesa. Baš imam zeca u zamrzivacu, ali strah me dati ženi da priprema da nešto ne zajebe... Uh, evo je ide...
I ovo je bio posljednji Obijev post |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 16/12/2010 : 23:37:12
|
quote: Originally posted by Beren
Ljubav se nakon nekog vremena kuša, a on se bojao tog koraka.
Haha,extra |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 17/12/2010 : 08:00:55
|
Dajem drugima priliku da osjete toplinu oko srca... |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4528 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/12/2010 : 20:55:27
|
quote: Originally posted by hrvoje23
I nitko ništa!?!? Da poklanjam 2 patke cekalo bi se u redovima...
Na šalješ poštom, ne daš da se jedu. Postavio si previsoke kriterije...
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 19/12/2010 : 22:41:40
|
Izdji u centar grad i stavi ih u kutiju i neke klinke ce ih pokupiti za 5 min |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|