forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 TAXI !
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 18/12/2010 : 12:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
haha placa ona i vise od taxija, to je jedan od rijetkih trenutaka da sam izdvojio 10 kuna hahaha .D
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 27/04/2011 : 15:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
Zakljucao sam adrianov topik da ne dupliramo teme
Evo svih postova ovde

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 27/04/2011 : 16:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message
Ja ga ne koristim
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/04/2011 : 18:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ni ja ne koristim taxi, ali me zviciraju one seronje koje su se dosad navikli da su monopolisti pa im smeta (opravdano) snižavanje cijena
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/04/2011 : 22:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Zivim u Beogradu i koristim taksi koliko mi je potrebno. Radnim danima pre 17h ne sedam u svoja kola bez ako ne idem van grada (sto je redovnije od odlaska U grad), jer znam da ce to samo rezultirati gubljenjem goriva, zivaca i svega jos (guzva je neizbezna), a da ne govorim o nedostatku parking mesta, tako da taksi dodje kao kulturna alternativa. Na Novi beograd aps. ne idem kolima, svojima ili taksijem, do 19h jer je iluzorno nadati se izvlacenju sa istoga u roku od sat i po - tu je tramvaj jedino resenje jer on ne fasuje guzve :D :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/04/2011 : 23:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Od kada sam prodao Mister Noa Libellus i kupio Yuga 45 picim svuda sa njim... Ali sam ranije koristio taksi... U ZR-u je za gde hoces 150 dinara plafon..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/04/2011 : 23:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Od kada sam prodao Mister Noa Libellus i kupio Yuga 45 picim svuda sa njim... Ali sam ranije koristio taksi... U ZR-u je za gde hoces 150 dinara plafon..

Jel i plinac ? :D

Jebote, Y45. Pakao.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/04/2011 : 23:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Naravno, atestiran.. 850 evrica sam platio (mamu jebem gazdi bivsem koji mi je kao prijateljski prodao zdrav Yugo).. Cale, babe i ja smo ulozili u njega jos 600 eura... Nema sta nije crklo.. Naucio sam sve pojmove.. Sta su pakne, bunkeri za amortizere, platinasta dugmad, glava i dihtunzi itd itd...

Ali sam presao 15000 sa njim za nekih 6 meseci.. Spasio me..

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/04/2011 : 23:14:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
taxisti gaze golubove

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 27/04/2011 : 23:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
znma Savicu kako ti je i moji su imali jedno vreme Yuga..jeste pravi sepet od auta

Taksijem se vozim samo ponekad vikendom,kad pada kisa ili je hladno...

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/04/2011 : 23:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Naravno, atestiran.. 850 evrica sam platio (mamu jebem gazdi bivsem koji mi je kao prijateljski prodao zdrav Yugo).. Cale, babe i ja smo ulozili u njega jos 600 eura... Nema sta nije crklo.. Naucio sam sve pojmove.. Sta su pakne, bunkeri za amortizere, platinasta dugmad, glava i dihtunzi itd itd...

Za 1500 eur si mogao da kupis svasta pa jos sa servo volanom, normalnim menjacem, manjkom mirisa benzina u kabini i tome sl., nadam se da si svestan toga :D :D :D :D

Nego koje je godiste ?

quote:
taxisti gaze golubove

Konobari otimaju, kradu...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/04/2011 : 23:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Znam, ali da sam imao te pare na gomili.. Ovako kukaj kada nesto crkne... Pa rodbina pomaze... Jebiga...

A najjace je zimi kada juris 60 na sat ono duva na sve strane.. Bolje da ides na motoru go 200 nego u jugicu u bundi 60..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/04/2011 : 23:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Znam, ali da sam imao te pare na gomili.. Ovako kukaj kada nesto crkne... Pa rodbina pomaze... Jebiga...

A najjace je zimi kada juris 60 na sat ono duva na sve strane.. Bolje da ides na motoru go 200 nego u jugicu u bundi 60..

Ko nije vozio Yuga ne zna koliko je ono "juris 60 na sat" istinito. U Yugicu kada doteras 100 na sat samo cekas da prodjes zid vremena k'o Marty McFly u Deloreanu, sve se trese, lupa, udara... :D :D :D :D :D

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/04/2011 : 23:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ma jugic najbolji auto za nase uslove,delova gde hoces,u svakoj trafici.Plus nema menjanja ulja,filtera i kojekakvih pizdarija.Samo sedi sipaj i teraj.Kad sam cuo da je jedan nas prijatelj za neku obicnu gumu(gumicu)jebem li ga sta za reno megana platio 100 evrica nije mi bilo dobro.Nemamo mi plate za dobar auto.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/04/2011 : 23:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ko kaze da nema menjanja ulja.. Juce sam sipao.. Bila mi pukla glava motora i dihtung, pomesao ulje i vodu.. Bilo ulja svuda... Ali jeste, ima delova gde hoces...

Fora kod tih stranih autica je sto moras da ides u zvanican servis pa te oni tamo za dobar dan oderu 100 eura... A za ostalo ce da vide...

@Mairosu
Crk'o sam od smeha.. Stvarno 60 na sat je jurnjava.. Vozim pre neki dan drugarov passat 140 i imam utisak da idem sa svojim jugicem 30..

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/04/2011 : 23:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
quote:
taxisti gaze golubove

majmuni siluju po ulazima

nego, i sam sam htio reci da bi si za te pare covek vec mogao kupiti auto ali sam cuteci grizao usne

sestricna pre neki dan prodala fiestu za 500, prijatelj pre koju godinu-dve P305 isto za 500

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/04/2011 : 00:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Ma jugic najbolji auto za nase uslove,delova gde hoces,u svakoj trafici.Plus nema menjanja ulja,filtera i kojekakvih pizdarija.Samo sedi sipaj i teraj.Kad sam cuo da je jedan nas prijatelj za neku obicnu gumu(gumicu)jebem li ga sta za reno megana platio 100 evrica nije mi bilo dobro.Nemamo mi plate za dobar auto.

Ne volim Yuga, ali je on zaista jebena institucija :D Ima menjanja ulja btw, lepo ti Sawitch rekao.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/04/2011 : 01:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

znam kako ti je
moj je supermobil 73e godište
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/04/2011 : 13:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
i ljude.
quote:
Originally posted by Poli

taxisti gaze golubove

Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 28/04/2011 : 14:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message
quote:
Originally posted by adriano

i ljude.
quote:

taxisti gaze golubove

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/04/2011 : 15:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:
quote:
taxisti gaze golubove

majmuni siluju po ulazima

ja necu da ostanem u graaaa-duu...

http://www.youtube.com/watch?v=aHGL91V1neM

:D

Edited by - Mairosu on 28/04/2011 15:17:35
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/05/2011 : 11:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall
Nece biti ništa od mjesecnih karata, barem tako kaže vrli gramdonacelnik. Dobro je što je stigao taj Cameo, tzv. "pijani Taxi". Pale su cijene ostalih taxija, pa su ti stari taxisti bili nezadovoljni, jer nema više tri-cetiri vožnje tjedno i to je to od posla, vec sad moraju rbaciti i tako...

Gle, da stari taksisti spuste cijene, imali bi više mušterija i još bi ih se više navuklo na njih, a ne da deru. MOrali su se vec prije bolje organizirati, spustiti cijene i malo to više popularizirati. Jer sad kad ima dode jedna organizirani posao, ovi drugi gube. Bolje da imaju 50 mušterija dnevno jeftinije nego 10 ultraskupih.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.32 seconds. Snitz Forums 2000