Author |
Topic |
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 20/12/2010 : 01:34:40
|
Zar zaista treba tako ili se pomiriti sa nekim prosjekom?! Moje iskustvo govori da kad stvarno nessto zelis hrani to svaki dan i ma kako god to bilonemoguce budi uporan i strpliv hraneci svoju biljku(zelju) svaki dan...zivot nije bajka nego trnje kroz koje treba silovito prolaziti svjedoci smo mnogih ljudi koji su bili dno dna a postali su milijunasi sa sretnim zivotom!!!!Tako je sve u zivotu samo trebas odabrati hoces biti broj prosjeka ili ces hraniti nadu i sve napraviti da uspiješ.Bogat nisam jedino sto iman je cura kakvu svaki tip moze pozeliti nakon dvije godine trazenja prave hranio sam svoju zelju mislio sam da takve cure padaju samo na tipove punih depova svi su me smatrali ludim no eto uspiosam u tome kad sam bio samo dno dna...spomenuosam curu kao primjer da nekonebi pomislio da se preseravam uostalom gotovo svatko ima curu Ja mislim da treba se izdici iznad svih i doslovno GET RICH OR DIE TRYIN.
|
|
milandj3
Average Member
Serbia
614 Posts
Member since 17/08/2006 |
Posted - 20/12/2010 : 08:18:50
|
quote: Originally posted by Tonka24
Zar zaista treba tako ili se pomiriti sa nekim prosjekom?! Moje iskustvo govori da kad stvarno nessto zelis hrani to svaki dan i ma kako god to bilonemoguce budi uporan i strpliv hraneci svoju biljku(zelju) svaki dan...zivot nije bajka nego trnje kroz koje treba silovito prolaziti svjedoci smo mnogih ljudi koji su bili dno dna a postali su milijunasi sa sretnim zivotom!!!!Tako je sve u zivotu samo trebas odabrati hoces biti broj prosjeka ili ces hraniti nadu i sve napraviti da uspiješ.Bogat nisam jedino sto iman je cura kakvu svaki tip moze pozeliti nakon dvije godine trazenja prave hranio sam svoju zelju mislio sam da takve cure padaju samo na tipove punih depova svi su me smatrali ludim no eto uspiosam u tome kad sam bio samo dno dna...spomenuosam curu kao primjer da nekonebi pomislio da se preseravam uostalom gotovo svatko ima curu Ja mislim da treba se izdici iznad svih i doslovno GET RICH OR DIE TRYIN.
tako se razmišlja majstore. umberto eko lepo kaže: ako nešto silno želiš, tada se cela vsiona upregne da bi se tvoja želja ostvarila. |
|
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 20/12/2010 : 09:36:49
|
Bogat nisam jedino sto iman je cura kakvu svaki tip moze pozeliti
Može neka fotkica?
U glavnom cestitke i pazi da je ne izgubiš. |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 20/12/2010 09:39:21 |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 20/12/2010 : 10:01:22
|
tako sam ja o svojoj curi govorio centar mog života, jedina svijetla tacka
a sad nema ni toga :D |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 20/12/2010 : 12:24:05
|
Pa, ja sam menjao, pa menjao, pa opet menjao, pa...vidi sad kako vrijeme leti, pa opet cekam da nešto promenim :) Uživaj dok si sa njom, možda ceš ostati, možda ceš promeniti, videceš, godine idu i svašta se promeni. Neka vama je sa srecom, pa i to je veliko bogatstvo :) |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 20/12/2010 12:25:00 |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 20/12/2010 : 12:32:55
|
Iskreno govoreci covek je najalavje bice na planeti. Nikad mu nije dosta "necega"para, ljubavi, zena..... Ja najvise volim devizu Ali G-a ,mislim da je on rekao:"Ne postoji devojka koja je toliko lepa , a da nekome nje dosadilo da je *ebe." Tako da kod svake ima sanse. Nisam za to "GET RICH OR DIE TRYING" jer to nekada znaci gaziti po mrtvima i po svojim princiima. I zapamtite onu bosansku:" ne *ebe *urac nego prilika" |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 20/12/2010 : 15:27:41
|
Milim da je poruku shvatio jedino milandj3 ne radi se o curama ali ok i ja sam prominija svega i svacega kao svi mi Fotkica ipak mislim da je malo previse osobno uglavnom nisam rekao da treba po drugima gaziti i varat pljackat itd...postoje nacini koji ne uvlace takve stvari stvar je pojedinca volje i glave...inace komentari suvam namijestu samo bi jos nesto napomenuo sve je to lijepo ali nevalja se vezati ni na sto u redu imas to ali da se vezes previse kasnije se mozes tesko razocarat to je cista istina(pogotovona ljude jer smo prevrtljivi)cesto se sijetim one "SVE STO ZAPOCINJE ODANOSCU ZAVRSAVA IZDAJOM!" tako da sam s obje noge cvrsto na zemlji :P |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 20/12/2010 : 15:47:17
|
ne *ebe *urac nego prilika, to ti je poslovica za sve u zivotu, dzaba ti sve ako nemas dobru priliku, tako i sa poslom dzaba ti milioni ako nemas gde da ulozis. NPR nekidan se neki klinac igrao sa detektorom metala od njegovog dede i nasao nekakvo zlato ,neprocenjive vrednosti. Decko je imao priliku da koristi detektor i iskoristijo ju je. Doduse da se to desilo u Srbiji dobio bi racku jer takve stvari prpadaju drzavi, a ti dobijas nekakvu nadoknadu koja je mizerna naspram vrednosti predmeta. U Poslu kao i svugde drugde je vazno imati priliku. Doduse treba biti i uporan pa stvoriti priliku, tu ide ona narodna "ne *ebe lep neg uporan" |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 20/12/2010 : 16:53:59
|
Samo je pitanje kako tu priliku prepoznat i iskoristit. Nikad nisam bija dobar kad je tribalo izabrat, uvik san ceka uzet ono šta nitko nece i ono šta ostane . I od toga san uspija profitirat (srednja škola i razne prekvalifikacije) , ono šta ostane ja san s time zadovoljan.
evo jednog primjera: 2008 godine u deveti misec , preko rodaka saznan da neki naš drugi rodak traži radnika moje struke, iskustvo nevažno, samo volja za rad. neznam o cemu se radi , ali ja se ne javim tom rodaku i kasnije pogledam taj oglas za njegovu firmu u kojemu oni traže programera. sutradan ja provedem po internetu tražeci tecajeve za programere i nakon pola godine to upišem (web dizajn) i odma par dana nakon završenog tecaja upišem drugi (web master u php-u). I tako sad tražim posal (bezuspješno). E sad da li sam ispravno postupija šta se nisam javija tom rodaku 2008 godine i prihvatija posal kod njega, stvarno neznam, kako sada stvari stoje nisam , moram napomenuti da stvarno mrzim zapošljavanje preko veze i to je bio glavni razlog mog ne javljanja tom rodaku.
Sad: se nudim raznim programerskim firmama da me prime kao stažistu, bez place i naravno bez uspjeha.
Igra san po pravilima ...
za dva miseca 26 godina, bez auta, posla i cure samo zato što volim igrat po pravilima |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
Edited by - split85 on 20/12/2010 16:55:37 |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 20/12/2010 : 17:57:17
|
Fotkica ipak mislim da je malo previse osobno
Zakrij joj lice. Ma samo da joj vidimo stas ... |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 20/12/2010 : 18:05:16
|
get rich or die tryin
Samo da ti se ne dogodi da ganjas novac dugo godina, pa na kraju shvatis da si bio sretniji kad si ga imao manje. Pogotovo ako usput pogubis i vecinu prijatelja/poznanika. Ne bi bio ni prvi ni zadnji. |
|
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member
410 Posts
Member since 29/12/2009 |
Posted - 20/12/2010 : 22:51:19
|
quote: Originally posted by split85
a još da napmenem: smiju mi se ljudi niskog morala i niskog intelekta
Ti šta ti se smiju su gori od tebe nije dabe ona "živi uru al živi pošteno" P.S.i ja san popušija posa radi hebene nepravde ali bi i opet isto iša na pošteno,doc ce i naših pet minuta! |
|
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member
410 Posts
Member since 29/12/2009 |
Posted - 20/12/2010 : 23:10:47
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by zeljko
tako sam ja o svojoj curi govorio centar mog života, jedina svijetla tacka
a sad nema ni toga :D
bolje da si kupova dionice INE nego prica pizdarije
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 20/12/2010 : 23:12:39
|
quote: Originally posted by split85
Samo je pitanje kako tu priliku prepoznat i iskoristit. Nikad nisam bija dobar kad je tribalo izabrat, uvik san ceka uzet ono šta nitko nece i ono šta ostane . I od toga san uspija profitirat (srednja škola i razne prekvalifikacije) , ono šta ostane ja san s time zadovoljan.
evo jednog primjera: 2008 godine u deveti misec , preko rodaka saznan da neki naš drugi rodak traži radnika moje struke, iskustvo nevažno, samo volja za rad. neznam o cemu se radi , ali ja se ne javim tom rodaku i kasnije pogledam taj oglas za njegovu firmu u kojemu oni traže programera. sutradan ja provedem po internetu tražeci tecajeve za programere i nakon pola godine to upišem (web dizajn) i odma par dana nakon završenog tecaja upišem drugi (web master u php-u). I tako sad tražim posal (bezuspješno). E sad da li sam ispravno postupija šta se nisam javija tom rodaku 2008 godine i prihvatija posal kod njega, stvarno neznam, kako sada stvari stoje nisam , moram napomenuti da stvarno mrzim zapošljavanje preko veze i to je bio glavni razlog mog ne javljanja tom rodaku.
Sad: se nudim raznim programerskim firmama da me prime kao stažistu, bez place i naravno bez uspjeha.
Igra san po pravilima ...
za dva miseca 26 godina, bez auta, posla i cure samo zato što volim igrat po pravilima
ocito igraš po krivin pravilima |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 21/12/2010 : 00:28:12
|
E ovaj split85 je dobricina prava kodnjega sam osvojio prvu svoju aukciju Sto reci na tvoje stanje ako te tijesi ja za 2 dana 24 godine bez posla bez auta i bez vozacke Istina ima tu masa pozitivnih stvari ali jbg koliko muke toliko ti se i vraca vidim da je vrag odnija punu vricu sale pa se trudim i borim druge nema. Ali za tebe nade ima iuspijeha u to sam siguran to se odma vidi po coviku tebe nisam ni vidija ni upozna ali odma se vidi po glupostima kao sto su aukcije |
|
|
|
Topic |
|