Author |
Topic |
cronos six
Advanced Member
Serbia
7917 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 06/01/2011 : 23:25:52
|
quote: Originally posted by Tonka24
Evo ovaj amos ti je dao najbolji moguci savijet nebi pognuo glavu pred takvom situacijom niti pred ikojim drugim covjekom pogotovo ženom.Prijatelju kad imaš ponos i cast imaš sve.
nisam ja amos,vec cronos six!!amosi ne podnose alkohol i ne jebu!zive u zajednici i zgubidane,a ja volim kafanu,i ne postujem ljude koji glume ono sto nisu. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7917 Posts
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7917 Posts
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7917 Posts
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7917 Posts
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7917 Posts
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7917 Posts
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 07/01/2011 : 00:37:51
|
Rekoh "glede mnogocega", ne glede svega. Stoga Amos zaista jest Amos, a Cronos i dalje griješi.
Nego, da se izvucemo iz bezveznog nabacivanja poluhermeticnih fraza, zar stvarno misliš da covjek ne treba držati do svog dostojanstva kako sam napisao na Aceov upit u naslovu topica? |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7917 Posts
Posted - 07/01/2011 : 11:08:57
|
quote: Originally posted by Amos
Rekoh "glede mnogocega", ne glede svega. Stoga Amos zaista jest Amos, a Cronos i dalje griješi.
Nego, da se izvucemo iz bezveznog nabacivanja poluhermeticnih fraza, zar stvarno misliš da covjek ne treba držati do svog dostojanstva kako sam napisao na Aceov upit u naslovu topica?
cenim tvoj stav,ali treba da znas da alkohol leci dusu i telo. |
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 15/01/2011 : 01:54:56
|
Nadam se da je bolje. Vidim da si se bacio u kreativne vode s prevodenjem stripova i vjerovatno ti to pomaže.
Za pocetak se najbolje isplakati cisto da lakše dišeš. I svakako se treba dobro izopijati s ekipom. Ganjanje drugih žena, dok ti je sve friško, može pasati egu ali to nije lijek kompletnoj situaciji. Žene ganjaj tek onda kada staneš na noge, kada miris bivše ishlapi iz kreveta i skužiš da ti je super biti slobodan. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 15/01/2011 : 02:04:18
|
quote: Originally posted by grofica Varga
Za pocetak se najbolje isplakati cisto da lakše dišeš.
hm, grofice, mozda ti je promaklo ali...ace je musko
|
Edited by - King Warrior on 15/01/2011 02:08:00 |
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Posted - 15/01/2011 : 10:53:58
|
@ King - znala sam da ce mi to netko spomenuti. Pokušala sam dati savjet iz "ženske perspektive". Zaboravila sam da ste i vi muškarci dali isti savjet kao i ja samo što ste preskocili taj dio s placom jer se vjerovatno to samo po sebi podrazumjeva ali šutite o tome jer ste muškarci.
Plac je jedna tjelesna funkcija poput znojenja ili drhtavice dok je hladno. Dok smo bebe koristimo ga za komunikaciju s majkom koja instiktivno zna razlikovati plac jer smo se usrali, plac jer smo gladni ili plac što nam je dosadno pa zovemo nekog da nam guguce. Plac je prirodna reakcija na bol, psihicku i fizicku. Odrastao covjek slomi nogu i odmah mu suze poteku. Mislim da to ima veze s amigdalom, dijelom mozga koji diktira našim instiktom, onim neracionalnim/podsvjesnim i navalom adrenalina koji nas tjera da se obranimo u trenutku napada. Zbog tog adrenalina se zna dogoditi da zaplacemo dok smo sretni ili u nekom brutalno dobrom sexu.
Osim toga plakao je Zagor, plakao je Dylan, plakao je i Dario Srna, a bome i onaj lik koji je promašio jedanaesterac za Ganu. Mislim, što nebi plakao i Ace ako bi mu to pasalo? |
|
|
panzer
Advanced Member
12633 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 15/01/2011 : 11:02:35
|
Po meni normalno je da placeš ako: - ti umre netko tko ti je drag (roditelji, brat, sestra, ostala rodbina, prijatelj, ...) - dobiješ sedmicu na lotu - se ti ostvari životni san - ljubav tvog života kaže Da, kad je pitaš, da li bi se vjencala sa tobom - se ti rodi sin ili kcerka (može i unuk i unukinja)
Tada možeš plakati, koliko te je volja. |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 15/01/2011 11:04:37 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Posted - 15/01/2011 : 12:09:45
|
quote: Originally posted by grofica Varga
Plac je prirodna reakcija na bol, psihicku i fizicku. Odrastao covjek slomi nogu i odmah mu suze poteku. Mislim da to ima veze s amigdalom, dijelom mozga koji diktira našim instiktom, onim neracionalnim/podsvjesnim i navalom adrenalina koji nas tjera da se obranimo u trenutku napada. Zbog tog adrenalina se zna dogoditi da zaplacemo dok smo sretni ili u nekom brutalno dobrom sexu
Pravi muskarci ne placu kada slomiju nogu, to ti ja mogu garantovati. Prezivio sam ja i mnogo gore fizicke bolove, ali nisam cmizdrio. Ima nas koji drugacije reagujemo u teskim fizickim ili psihickim bolima, npr. ja postanem agresivan. To je nagon, geni, ili imas muskost u sebi ili nemas. A to da ima muskaraca koji placu kada imaju sex, tja , jadne su zene koje puste takvu vrstu na sebe. Ali dobro, zivimo u vijeku u kojem se muskarci sminkaju i cesto se ne zna ko je muskarac a ko zena, bilo po izgledu ili ponasanju.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 15/01/2011 : 12:24:37
|
Muškarac koji place tijekom seksa? Covjece
To je možda neki homitj koji je htio eksperimentirati pa je usred seksa zažalio |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Posted - 15/01/2011 : 13:01:34
|
quote: Originally posted by King Warrior Pravi muskarci ne placu kada slomiju nogu, to ti ja mogu garantovati. Prezivio sam ja i mnogo gore fizicke bolove, ali nisam cmizdrio. Ima nas koji drugacije reagujemo u teskim fizickim ili psihickim bolima, npr. ja postanem agresivan. To je nagon, geni, ili imas muskost u sebi ili nemas. A to da ima muskaraca koji placu kada imaju sex, tja , jadne su zene koje puste takvu vrstu na sebe. Ali dobro, zivimo u vijeku u kojem se muskarci sminkaju i cesto se ne zna ko je muskarac a ko zena, bilo po izgledu ili ponasanju.
Nisam baš pisala o cmizdrenju nego o puštanju suza kao tjelesnoj reakciji na bol. A ovo o agresivnosti, pa sad, možda je bolje isplakati se kad nas netko ostavi nego polupati cijeli stan s palicom od bijesa. Ali, ok, amigdala kontrolira iracionalno u nama pa je i to sa znansvenog aspekta prihvatljivo. (Do one tocke kada lik ispremlati ženu jer ga je kurva povrijedila. Je li i taj pravi muškarac koji ne place i svoju bol manifestira kao agresiju?) Cuj, živim na balkanu a rodom sam iz dalmacije gdje je još uvijek ok da žena dobije šamarcinu. Naravno da macisticki stereotipi nisu krivi za to, ali odgoj muške djece po tom stereotipu može napraviti plodno tlo za razvitak takvog agresivca. Visoku toleranciju na bol bi nazvala ženskim atributom, postoje istraživanja koja se bave time bi li muškarac uopce mogao podnjeti bol radanja. Plac za vrijeme sexa i srece sam spomenula samo u kontekstu toga da nam se može dogoditi i kad nas ništa ne boli, vec upravo suprotno od toga. Buduci da svi ljudi imaju amigdalu i navale adrenalina, a muškarci su takoder ljudi mislim da je sasvim prirodno da se to može dogoditi i njima za vrijeme sexa. I zašto bi žena s takvim nekim likom bila jadna? Osobno, nisam imala posla s takvim muškarcem, a one neke koji u nekoj teoriji jesu tako reagirali ne želim osudivati. Ne kudim konja kojeg nisam jahala.
Necu ulaziti u to placeš li ti ili ne. Držim da je sasvim ok da muškarci placu a suprotnu tvrdnju bi proglasila produktom macistickog odgoja i stereotipima koji opisuju klasicnog muškarca. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Posted - 15/01/2011 : 13:24:18
|
Ides iz krajnosti u krajnost. Niko nije spomenuo da se prebije zena da bi se dokazala muskost, to je krajnji oblik primitivizma i dolazi vecinom od ljudi kojima je to jedini nacin da ispolje svoju muskost, izbaciti bijes nad slabijima. Radi se o urodjenom nagonu, ne o vaspitanju. Ne reaguju svi isto na bol, radi se o reakciji, a ne o promisljenom i istreniranom aktu. Naravno , to ne govori da su macisticki stereotipovi pravi muskarci, ne treba mijesati teze i misliti da je pravi muskarac=divljak. Hej , pa ja sam ribe u horoskopu, osjecajan, romantican, pazljiv, tako nekako bjese. Jednostavno se radi o tome da svoje osjecaje ne ispoljavam u suzama. Mada zene cesto govore kako vole muskarce koji placu, ipak, sa vremenom im to dosadi i odbije ih, iz jednostavnog razloga sto im je u prirodi da traze zastitinika pored sebe. To je nesto sto je tako od kada postoje muskarac i zena, ti nagoni se nikada nece promijeniti.
sto se tice razbijanja palicom, naravno da je moguce kada se dozivi velika emotivna bol da se desi nesto u tom pravcu, ne bas razbijanje cijelog stana, vec momenat gdje se u sekundi agresivno postupi.Ali, koliko su cesti u zivotu takvi jaki emotivni momenti?! Koliko puta se covjeku desi da mu umre otac ili majka? Oni koji pri najmanjoj pometnji razbijaju sve po stanu, nemaju probleme sa muskim genima vec sa zivcima.
|
Edited by - King Warrior on 15/01/2011 13:47:10 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 15/01/2011 : 13:43:22
|
@ grofica Varga: Prolio sam dosta suza u danima posle kad je ona otisla, ne brini, ali sad je skoro citav mjesec pros'o, i kako kazu ovdje, "I've moved on." Bilo je tesko, tu nema sta, ali ipak vjerujem da je u neku ruku sve ovo dobro za mene, dalo mi je novu perspektivu, napravilo me je malo jacim, i tako to. Hvala ti na savjetima, i tebi i svima onima ovdje koji pokusavaju da me uvjere da 'zivot ide dalje, bice drugih ...' itd. ;) @ King Warrior: Mislim da sam u suprotnom smjeru, majstore, nije da cesto placem, ali ima dosta filmova, knjiga i zivotnih situacija u kojim sam se rasplak'o, i gdje sumnjam da bi velicina muskaraca u istoj situaciji reagirali slicno. Jebi ga, takav sam, emotivan i osjetljiv, ali ipak mogu priznat da nisam nikad plak'o tijekom seksa, i sumnjam da cu ikad. Ali mozda ne bi treb'o prebrzo nista vise da zakljucujem - never say never, k'o sto kazu.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Posted - 15/01/2011 : 13:50:58
|
ace, drzi se. Nemoj nikada zaboraviti da tu oko tebe ima jos oko 4.000.000.000 zena. Najmanje 100.000 od njih su kao skrojene za tvoj ukus, bez obzira kakav je. |
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Posted - 15/01/2011 : 14:53:18
|
Ma neka si ti nama Ace dobro. Malo ti uništavamo topic muško - ženskim prepucavanjima, ali evo, kad pošaljem ovo odoh dir u grad da više ne piskaram.
quote: Originally posted by King Warrior
Ides iz krajnosti u krajnost. Niko nije spomenuo da se prebije zena da bi se dokazala muskost, to je krajnji oblik primitivizma i dolazi vecinom od ljudi kojima je to jedini nacin da ispolje svoju muskost, izbaciti bijes nad slabijima.
Jesam malo otišla u krajnost s nekim primjerima, i malo sam pocela srati. Jer kad netko spomene agresivnost refleksno pomislim na negativno. Naravno, agresija može biti dobrodošla u mnogim situacijama.
quote: Originally posted by King Warrior Radi se o urodjenom nagonu, ne o vaspitanju. Ne reaguju svi isto na bol, radi se o reakciji, a ne o promisljenom i istreniranom aktu.
Tu se ne slažem baš s tobom. Kada malog djecaka odgajamo i na svako njegovo pokazivanje slabosti trubimo - "Budi muško! Što placeš, nije ti ništa." da li mi njega treniramo da proguca knedlu, stisne zube i ne pokazuje svoju slabost? Ako takav covjek kao odrasla osoba nastavlja gucati knedlu je li to urodeni nagon ili ipak odgoj? Po meni je prije plakanje urodeni nagon a suzbijanje istog stvar odgoja. Naravno, 100 ljudi 100 cudi, nismo svi po prirodi jednaki, niti su nam starci jednaki, niti rastemo u istom okruženju i još milijun faktora koje bi trebalo uzeti u obzir. Ali eto, diskutiramo.
quote: Originally posted by King Warrior Mada zene cesto govore kako vole muskarce koji placu, ipak, sa vremenom im to dosadi i odbije ih, iz jednostavnog razloga sto im je u prirodi da traze zastitinika pored sebe. To je nesto sto je tako od kada postoje muskarac i zena, ti nagoni se nikada nece promijeniti.
Najpametnije je o ženama ništa ne zakljucivati. Svašta one mogu pricati da bi se njen partner osjecao bolje. Kako je ona neka glumica jednom rekla "muškarac je najslabiji kada mu žena govori koliko je snažan". Velika je vjerovatnost da ce vam žena trabunjati da ste jaki i da joj treba zaštitnik upravo da vas ucini slabim. Na nju naravno.
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17823 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 15/01/2011 : 16:59:57
|
i meni je dojadilo plakati valja se umivati kasnije
elem tako ti je to
najbolji lijek za slomljeno srce je vrijeme
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47274 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/01/2011 : 17:33:45
|
a i ovaj je dobar:
La donna piange da un occhio, e ride dall'altro. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6090 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Topic |
|