forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zbrinimo nezbrinute...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 24/12/2010 : 09:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
pogledajte youtube link te slobodno ga postavite na što više foruma, portala... mislim da je poruka jasna.

nadam se da moderatori podržavaju ovu gestu te da nece podijeliti bodove, banove ili još gore pobrisati post. hvala

Moj strip
Moje aukcije

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 24/12/2010 : 18:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Simmpaticno i pohvalno.Steta sto ima masa ljudi koja nema za Božic sto pojesti i zive u barakama!Mislim daje i moja poruka jasna bez uvrede.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 24/12/2010 : 19:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Odlicna poruka, samo da je ljudi shvate to je drugo, kad su pijani ne znaju neki šta rade.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 24/12/2010 : 19:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
@Tonka24: slažem se sa tobom, ali eto prijateljica pomogla u izradi spota a ja malo pomažem linkom. istina je da neki nemaju šta ni za Božic jesti :(

@Risar_69: istina je i to. alkohol cini svakakve loše stvari. možda ustvari samo pokazuje kakvi smo. ne znam.

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000