Tex Gigant je isto kao i ostali Texovi,samo u vecem formatu(nepotrebnom).
Nizzi je svoje iole bolje price (od 1993 pa na dalje) darovao gigantu. Veliki format je potreban da se tu odlicni crtaci razmasu . Ima tu par veoma losih brojeva, al tako to bude vremenom.
Ja imam samo dva giganta i ne namjeravam ih kupovati, možda Mastantuonovog. Bilo bi ijepo da izlazi s mkim koricama jer bi bio zasigurno jefitiniji za pola cijene, ali bilo bi ga nezgodnije citati i brže bi se raspao.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Ja imam samo dva giganta i ne namjeravam ih kupovati, možda Mastantuonovog. Bilo bi ijepo da izlazi s mkim koricama jer bi bio zasigurno jefitiniji za pola cijene, ali bilo bi ga nezgodnije citati i brže bi se raspao.
mene je najviše ubija taj format, jer nisam ima di da stavim
Bilo bi ijepo da izlazi s mkim koricama jer bi bio zasigurno jefitiniji za pola cijene,
Vraga bi bio upola jeftiniji. Vec smo ovdje imali kilometarske rasprave o tome što utjece na cijenu izdanja. Tvrdi uvez ne mijenja puno stvar. Tiraž je kljucan.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Meni su baš super Tex Giganti Svida mi se gledat razlicite interpretacije Texa od strane poznatih crtaca. Posjedujen 4 komada (Galep, Milazzo, Parlov i Wilson) i svidaju mi se sva 4
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
da mogo bi to Veseli izbacit prvih 7 albuma na velikom formatu mehki uvez, pa da dobijemo Bibliju Texa od 10 kila neto.
šalim se, mogo bi to netko stvarno odradit SC,interesenta ima bar za bolje crtace dosta, a ja bi verovatno uzeo iako nabavljam SA albume...dovoljno sam lud.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kad vec pricamo o texu,jel zna neko da li su se to skoro radili neki reprinti?Vidim odjednom se pojavili neki stripovi kojih nije bilo kao sto su tex maxi 1 i 2 u HC varijanti,pa dilan maxi jedan u HC,a vidim sad da u alan fordu ima i tex gigant br 1 ali po malo vecoj ceni od recimo 25 evrica.Da nije agent krenuo u reprint tex giganta?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud