Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
oke, dvoje protiv jednoga... popuštam :D dakle marie,frida,gambit,varga i virginia... mada mi se varga bas ne uklapa :/ sve su htijele zagora(marie mu je bila neprijateljica ali ga je ipak htjela) ali varga ne
Press any key to quit or press any other key to continue
Sve je to lipo, i opcenito ima jako puno fufica koje samo sire noge i danas svi gledaju samo na jednu noc.Mislim da neman bolje stvari od casti i vjernosti svojoj curi(ako nemas casno je kao pravo musko imat osjecaje za jednu osobu) to je moj stav
hahahaha dobra ni nezna za ovu stranicu xD .Stvarno mislim tako jebes sve kad nemas cast i ponosa svi smo mi bili zenskarosi ja osobno nikad nisam isao vise od brije iako su se same nudile nisam htio...90% nas bi cim rasiri noge ajmo jedva docekali triba bit mudonja pa odbiti
sad bi mogli o ovome da vodimo dugo i nasiroko , bolje da ostanemo na Zagorovim djevojkama :) odnosno moram ja doma , office se gasi tako da sutra na istom mjestu u isto vrijeme ( sjecate li se te serije ) :)