Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Ultras
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/avatarNebojsastripovicom copy(1).jpg)
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/01/2011 : 14:43:47
|
quote: Originally posted by King Warrior King Warrior- 21 Zagorova recenzija u ovoj godini + tekst o Ferriju
vjerovatno sam opet neke od vas zaboravio, ali dobro, ispravicemo gresku sljedece godine![](icon_zagor.gif)
Hvala što mene nisi ubacio u poll, ali valjda cu druge godine upasti (ako se bolje potrudim)...![](icon_smile_big.gif) Ehm, ako cemo se vec diciti s tekstovima/recenzijama o Zagoru, i nisi se toliko pretrgao s recenzijama Zagora jer ja ih imam 18 plus tri opsežna teksta. U ovoj godini, molit cu lijepo... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
feka82
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/w601093938605.5151.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 04/01/2011 : 14:56:35
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by King Warrior King Warrior- 21 Zagorova recenzija u ovoj godini + tekst o Ferriju
vjerovatno sam opet neke od vas zaboravio, ali dobro, ispravicemo gresku sljedece godine![](icon_zagor.gif)
Hvala što mene nisi ubacio u poll, ali valjda cu druge godine upasti (ako se bolje potrudim)...![](icon_smile_big.gif) Ehm, ako cemo se vec diciti s tekstovima/recenzijama o Zagoru, i nisi se toliko pretrgao s recenzijama Zagora jer ja ih imam 18 plus tri opsežna teksta. U ovoj godini, molit cu lijepo...
sjetio sam se ja tebe, ali, ti nisi zagorijanac, ti si natanovac i martimisterijovac![](icon_smile_big.gif) na listu treba da idu samo fanovi doticnog junaka, ako priznas da je Zagor najbolji i najveci strip junak svih vremena, onda ides na listu sljedece godine![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
Posted - 04/01/2011 : 14:59:48
|
cast mi je da sam napokon diplomirao stvar koju studiram cijeli zivot![](icon_smile_approve.gif) dr.King, fino zvuci, lako cu sa navici![](icon_smile_big.gif) hvala narodu sto je glasao vidimo se sljedece godine, onda ce treci forumas moci da se okiti titulom doktora zagorologije![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
kandraks
Advanced Member
![](AvatarUpload/kandraxxxxxxx77.gif)
Bosnia and Herzegovina
3922 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 04/01/2011 : 15:33:01
|
Cestitke i od mene, a kad samo pomislim da sam ja mogao biti na tvom mjestu...![](icon_smile_disapprove.gif) Sudbino prokleta...![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
Edited by - kandraks on 04/01/2011 15:33:35 |
|
feka82
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/w601093938605.5151.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 04/01/2011 : 15:49:13
|
Hvala što mene nisi ubacio u poll, ali valjda cu druge godine upasti (ako se bolje potrudim)...![](icon_smile_big.gif) Ehm, ako cemo se vec diciti s tekstovima/recenzijama o Zagoru, i nisi se toliko pretrgao s recenzijama Zagora jer ja ih imam 18 plus tri opsežna teksta. U ovoj godini, molit cu lijepo...
Da možda King nije išao u eliminiranje konkurenata, onako ispod žita. ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_cool.gif)
@ King Warrior Moramo malo i tebe kritizirati, tek toliko da ti vlast ne udre u glavu. ![](icon_smile_big.gif)
|
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 04/01/2011 : 16:00:52
|
Žalim se izbornoj komisiji, nadležnim tijelima, predsjedniku republike... sastavio sam žalbu koju možete vidjeti ispod i tražim da se izbori proglase neregularnima! Ajde da vas vidim ko je uz mene!!![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_cool.gif)
quote: DeeCay-a treba staviti na popis, covjek je napisao 18 recenzija
quote: docA - Nije mi jasno kako to da ja nisam nominovan? Zasto me nema na listi? E ne glasam onda ni za koga!
quote: kandraks - P.S. Htio sam da glasam za sebe ali me King nije uvrstio u glasacki pool, zaista strasno...
quote: Pravedni - Momci,a gde je na listi Profa Inz?!?!?! Praviti listu najvecih Zagorologa bez njega je neozbiljno...A da dodam još i tu cinjenicu da od svih vas ja najduže pratim našeg junaka - više od cetri decenije...To znaci da sam nakupio prilicno staža u ovoj disciplini!
quote: Na njemu fali ipak daleko najveci Zagorov fan i ljuti branilac Zagorovog lika i dela :
quote: DeeCay - Hvala što mene nisi ubacio u poll, ali valjda cu druge godine upasti (ako se bolje potrudim)... Ehm, ako cemo se vec diciti s tekstovima/recenzijama o Zagoru, i nisi se toliko pretrgao s recenzijama Zagora jer ja ih imam 18 plus tri opsežna teksta. U ovoj godini, molit cu lijepo...
|
Edited by - solar on 04/01/2011 16:01:40 |
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
![](AvatarUpload/magic.jpg)
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 04/01/2011 : 16:48:12
|
BRAVO KING, zaslužio si pobedu, imao si, bar što se tice mog mišljenja, dostojnog protivnika u ULTRASU, ja sam zadovoljan što uvek dam glas pobedniku, kako ovde tako i za forumaša godine![](icon_zagor.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
Posted - 04/01/2011 : 17:57:22
|
hvala momci jos jednom, hvala i dr.Bruceu, cast mi je da smo nas dvojica sada i profesionalne kolege![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_zagor.gif) skromnost na stranu, jesam, zasluzio sam pobjedu...![](icon_smile_tongue.gif) mislim, vidite nesto, jedan covjek kao ja, covjek koji je procitao najveca djela devete umjetnosti, od Preachera pa do stripova za koje nikad niste culi,![](icon_smile_big.gif) taj covjek, to jest ja, jos uvijek tvrdi da je Zagor najbolji, pa mislim stvarno, za tako nesto se mora biti ili totalni fanatik ili totalno lud.
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
andjelt
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar(43).jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
dr strangelove
Advanced Member
![](AvatarUpload/donnie(1).jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 04/01/2011 : 21:10:26
|
Cestitke doktoru. Sad nas je troje ![](icon_smile_big.gif) |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
okiboki
Advanced Member
![](AvatarUpload/crazy.jpg)
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
pravedni
Advanced Member
![](avatars/w601055116029.2065.jpg)
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 04/01/2011 : 21:55:44
|
quote: Originally posted by docA
Evo proglasen je Doktor Zagorologije, isteklo je vreme, rezultati su tu...![](icon_smile_tongue.gif) Cestitam, King Warrior!![](icon_zagor.gif)
Sada je skoro ravan akademiku Profesoru Inzu...![](icon_smile.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40625 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
crazyboy993
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/64_vegetarian_xd.jpg)
Croatia
760 Posts
Member since 26/11/2010 |
|
Kojot
Advanced Member
![](AvatarUpload/INTER.jpg)
Switzerland
4119 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 05/01/2011 : 05:32:41
|
quote: Originally posted by King Warrior
sjetio sam se ja tebe, ali, ti nisi zagorijanac, ti si natanovac i martimisterijovac![](icon_smile_big.gif) na listu treba da idu samo fanovi doticnog junaka, ako priznas da je Zagor najbolji i najveci strip junak svih vremena, onda ides na listu sljedece godine![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif)
Deecay je Dr. Bonelliolog--previse je svestran![](icon_smile_cool.gif) |
https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels |
|
Leonid
Senior Member
![](AvatarUpload/Eddard-Stark-game-of-thrones-17628941-150-150.jpg)
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|