Author |
Topic |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 03/01/2011 : 11:46:49
|
Eto, trpija san do sada te GRUNT, SGRUNT...prijevode...al ovo je previse.Upravo sam procita Mr.NO-knjigu 45 Fantom u operi, gdje njemacki dirigent je stalno ljut i govori GRUNT, SGRUNT itd...ja neman nista protiv Andreja,cak naprotiv, drag mi je ka prevoditelj i osoba, al ono GRUNT mogu podnit u chico serijalu kod Elizabete, te me nije briga jer je dno dna Chico serijal,al ovako u Mr.No-u je gadljivo. Ajmo sad,pokrenimo inicijativu protiv tih glupih talijanskih GRUNT, SGRUNT prijevoda...pa dobro, jer ima nesto drugo, prirodnije, da se napise umisto toga? Evo, vi predlozite, ima smisla da nam i upali, jer i prevoditelji znaju da je GRUNT, SGRUNT glupo... Mozda uh...il cak jao, jao...il grrr...ma bilo sta osim SGRUNT!
|
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
Magico_Vento
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Member since 26/11/2010 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4553 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 03/01/2011 : 15:58:01
|
a zamisli, nije ti palo na pamet da je to valjda jedini libellusov mr no (od tisuca dokovih prevedenih stranica!!!) gdje to imas, da to mrmlja samo i iskljucivo ovaj zivcano rastrojeni svabo, i da je sclavi to namjerno htio? mislim, bas svasta. naravno da MORA ostati tako. pravi si biser, za-gore-te-neju, gotovo kao vlastiti avatar, kad povlacis analogiju s ludensom i anom gaspar. ma pravi potez sto su otisli, jer stalno odgovarati na nekakve bedastoce ne moze nitko. koji qrac ja uopce odgovaram, da mi je znati. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8169 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/01/2011 : 20:07:47
|
Pa znaš da je Grunf promijenio ime kad je otišao iz Amerike? Tamo se zvao Grunt.
Evo još nekih prijedlog - mrmlj ili gund, gund? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Posted - 03/01/2011 : 22:55:01
|
Ha.curniru pricas pizdarije... prijevod je glup,ti da u originalu neznam ni ja sta pise bi doslovno prevea jel? SGRUNT je nista,to ne znaci apsolutno nista.To treba prominit. uostalom,primjetija sam da u originalu talijani napisu kad se neko smije - ah ah ah...sta je naravno,glupo. A zasto mi to napisemo kao - ha ha ha? Zato jer prilagodjavamo stvar nama,a tako triba i prilagodit ove SGRUNTOVE, GRUNTOVE itd... A moran jos jedanput napisat...Curniru....pricas pizdarije...ono...pizdarije, a nisi kuuuuuuullll.;-) I da dodam, ovi tvoj atak mogu jos i razumit jer uvik si cinik i ok,to je tvoj djir,al da me sprdas za avatar???...uuu...ja sam carobnjak...mocan san,strasno sam mocan...ha ha ha...jao jao, smisan si lik....NEZNAM koju KURCINU ja TEBI odgovaram,al nek se malo zakacimo,nek se narod zabavlja,sta da ne.:-)
|
|
Edited by - Zagor-te-nay on 03/01/2011 23:14:38 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Posted - 03/01/2011 : 23:25:36
|
Pusti ga,nek dodje,moglo bi bit zabavno, nek se zabavi raja, puno je losi vjesti u zadnje vrime tamo vamo pa malo vedrine ne skodi.:-) Nek smisli sta ce rec pa nek odgovori, iako se bojim njegovih spellova,on je carobnjak,ozbiljan i mocan...uuuu....kad baci svoj najdrazi spell chain cinik a nakon toga mass ironija ko ce ode da prezivi... |
|
|
|
|
Topic |
|