Author |
Topic |
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
sigismundus
Senior Member
Slovenia
1043 Posts
Member since 08/07/2002 |
Posted - 13/11/2002 : 23:09:09
|
evo, opet moram, da pisem na pamet. Izaslo je pet svezaka Bella i Bronco. Taj je strip radjen po istinskim dozivljajima istoimenog para, ali vise bez svojih refencija ne mogu kazati. Ni ime crtaca, ni scenarista. Ama bas nista. Sem da je to bila vanredna serija ZS i LMS. Meni se taj strip veoma svideo.
sigismundus
|
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6236 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 14/11/2002 : 00:58:51
|
quote: evo, opet moram, da pisem na pamet. Izaslo je pet svezaka Bella i Bronco. Taj je strip radjen po istinskim dozivljajima istoimenog para, ali vise bez svojih refencija ne mogu kazati. Ni ime crtaca, ni scenarista. Ama bas nista. Sem da je to bila vanredna serija ZS i LMS. Meni se taj strip veoma svideo. evo, opet moram, da pisem na pamet. Izaslo je pet svezaka Bella i Bronco. Taj je strip radjen po istinskim dozivljajima istoimenog para, ali vise bez svojih refencija ne mogu kazati. Ni ime crtaca, ni scenarista. Ama bas nista. Sem da je to bila vanredna serija ZS i LMS. Meni se taj strip veoma svideo.
Možda mogu djelomicno pomoci. Naime imam 1. i 3. broj (specijalno izdanje Strip zabavnika). U prvom broju, pod naslovom “Varalice” tekst i crtež djelo je Gina D’Antonia. U 3. broju tekst: D’Antonio, crtež: Chiarolla. Jedna epizoda izašla je i u Martiju Misteriji br. 32 (“Tajna madam Zare”). Mislim da je još 1 epizoda izašla kao 2. prica u Martiju Misteriji, ali ne znam tocno koji je to broj, to mi nedostaje. Mislim da je broj 31, ali nisam 100% siguran. Meni je taj strip odlican, šteta što je tako malo izlazio.
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
|
sigismundus
Senior Member
Slovenia
1043 Posts
Member since 08/07/2002 |
Posted - 14/11/2002 : 01:04:14
|
hvala
-za par dana cu pogledat za Bronca i Bellu, pa cu dati cijelu informaciju
-a posto smo na vezi, pogledacu i za Terror over Kanzas, ali se bojim, da necu dobiti podataka, jer imam taj umetak izvadjen i Politikinog zabavnika. I jest, to je direktni nastavak
-i jos trece, ma skooro sam siguran, da je u Stripoteci objavljen i drugi Kastles. samo moram proveriti.
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 14/11/2002 : 01:08:59
|
quote:
hvala
-za par dana cu pogledat za Bronca i Bellu, pa cu dati cijelu informaciju
-a posto smo na vezi, pogledacu i za Terror over Kanzas, ali se bojim, da necu dobiti podataka, jer imam taj umetak izvadjen i Politikinog zabavnika. I jest, to je direktni nastavak
-i jos trece, ma skooro sam siguran, da je u Stripoteci objavljen i drugi Kastles. samo moram proveriti.
I ja zahvaljujem Sigismunduse. Ako vam nije problem pogledajte za tog Blueberrya i Cutlassa.
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina