Author |
Topic |
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 08/01/2011 : 17:00:24
|
Ja pijem mozda i previse zadnjih par mjeseci, od kad sam poceo prevodit stripove, lijepo mi godi casa piva ili vina, ili kombinacija viski/kola, vodka/tonic ... Ima gomile pica koje volim, reko bi da mi je alcohol slabija tacka, nisam alkoholicar, ali volim gucnut cesto ;) |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
d.r.p
Senior Member
1598 Posts
Member since 09/08/2007 |
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4111 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 08/01/2011 : 18:30:16
|
PIVO!!! Od žestica tekila, beherovka i medica (istarska naravno)
Neko pije od tuge neko od radosti neko od jutra neko od mladosti |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 08/01/2011 : 18:48:05
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by drogsy
Ne pijem alkoholna pica jer ne vidim neki smisao u tome što se mene tice; ne svida mi se okus i ne mogu mi ni u ludilu ugasiti žed vec samo nadražiti grlo.Nije mi sasvim jasno što moji "cool" vršnjaci vide u tome. Ostajem radije pri Coli.Puno Coca Cole...
Bolje deri po pivu nego po Coli, vjeruj mi... Mom prijatelju koji je godinama pio po 2 litre dnevno toga sranja su skoro otkazali bubrezi...
Istina, nije coca cola ništa bolja... |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
goran split
Junior Member
Croatia
388 Posts
Member since 21/09/2010 |
Posted - 08/01/2011 : 18:54:32
|
sve osim zenskih sladunjavih stvari i nista sa sokovima. iako u zadnje vrime manje jer udren sta drugo radje pa mi bude toliko lipo da popijen koju pivo cisto da mi bude jos lipse |
stršljen spašen |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 08/01/2011 : 18:55:20
|
quote: Originally posted by Paka01 Istina, nije coca cola ništa bolja...
Ne fantazirajte. Koka-kola svakako nije sasvim zdrava i neškodljiva stvar, ali zar ne mislite da su takve komplikacije ocekivane pri tolikim kolicinama?! Dva litra na dan, pa to je cisto samouništenje! Sa druge strane, cisto sumnjam da ce biti posledica pri umjerenom i racionalnom konzumiranju... Ne trebamo biti paranoicni, nece nas sve živo uništiti. |
Edited by - Mhejl on 08/01/2011 18:56:16 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 08/01/2011 : 18:56:09
|
U zadnjih skoro 6 godina nisam ništa pio. Prije toga najviše pivo, a ako nema onda šta ima... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 08/01/2011 : 19:02:23
|
quote: Originally posted by Mhejl
Ne fantazirajte. Koka-kola svakako nije sasvim zdrava i neškodljiva stvar, ali zar ne mislite da su takve komplikacije ocekivane pri tolikim kolicinama?! Dva litra na dan, pa to je cisto samouništenje! Sa druge strane, cisto sumnjam da ce biti posledica pri umjerenom i racionalnom konzumiranju... Ne trebamo biti paranoicni, nece nas sve živo uništiti.
Pa to i govorin. Vidiš da covik kaže da pije puno coca cole... A amo rec 2 litra sigurno jesu štetni. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 08/01/2011 : 19:02:42
|
Voda, voda, voda. Dobru kahve, chai...
A prije no sto sam prestao najvise bi mi pasali pivo, pivo ili rum cola. Nikad nisam bio "in vino veritas" freak, sjebalo bi mi kiselinu u zeludcu. A najvise sam mrzio Campari i ostala grenka pica.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 08/01/2011 : 19:16:46
|
quote: Originally posted by acestroke
Ja pijem mozda i previse zadnjih par mjeseci, od kad sam poceo prevodit stripove, lijepo mi godi casa piva ili vina, ili kombinacija viski/kola, vodka/tonic ... Ima gomile pica koje volim, reko bi da mi je alcohol slabija tacka, nisam alkoholicar, ali volim gucnut cesto ;)
Nemoj negirati, priznanje je prvi korak ka rješavanju problema. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17163 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 08/01/2011 : 19:18:00
|
Ne fantazirajte. Koka-kola svakako nije sasvim zdrava i neškodljiva stvar, ali zar ne mislite da su takve komplikacije ocekivane pri tolikim kolicinama?! Dva litra na dan, pa to je cisto samouništenje! Sa druge strane, cisto sumnjam da ce biti posledica pri umjerenom i racionalnom konzumiranju... Ne trebamo biti paranoicni, nece nas sve živo uništiti.
Dešavalo se da ljudi imaju ozbiljnih zdravstenih problema, cak i da moraju na operaciju |
|
|
azra x.
Junior Member
Serbia
492 Posts
Member since 18/09/2010 |
Posted - 08/01/2011 : 19:21:38
|
Secam se,otprilike u periodu kada sam krenula u srednju skolu,stalno sam po dzepovima imala male unucice ruma i brendija rock 98(cena im je tada bila oko 45din). To sam ljustila svaki dan dok nisam ostetila sluzokozu zeludca sto je bilo grozno, bolno i tesko... Od tad ne mogu ni da pomirisem rum i brendi. Takodje ni pelinkovac i vermut. Tako je to kad si mlad a hoces da se ku*cis...
|
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 08/01/2011 : 19:33:41
|
Jbt, Cronos jos nije ostavio post! Verovatno jos nabraja sta sve pije.
Inace, ja sam vinski igrac i to jos ako je vino makedonko...eh.Ali, dobro se snalazim i sa ostalim. Od zestokog iskljucivo domacu i to proverenu. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 08/01/2011 : 19:48:08
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Jbt, Cronos jos nije ostavio post! Verovatno jos nabraja sta sve pije.
Zabrojao se.
quote: Originally posted by Grujah.
@Dessa - imam ja jedno.. pa aj, recimo pola flase Jacka i dolazim uskoro u BG.. :P
Superiška. Ja imam led. |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7921 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 08/01/2011 : 19:53:52
|
nisam se zabrojao,ali sam napokon shvatio da sva pica koja konzumiram imaju vitamin ce! normalno tu spada: pivce vince razne rakijice votkice zdravlje je uvek najbitnije. |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17163 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 08/01/2011 : 20:06:24
|
Kakvih problema? Cir? A kojim tempom su pili?
Problema sa slezinom. Valjda su dvojica brace svakog dana pili litar i po koka-kole, ali valjda jedan znatno više od drugog, pa je imao velikih problema, posebno što se bavio košarkom. Onda je morao da se lijeci nekim cajevima. |
|
|
Shtef
Junior Member
Croatia
326 Posts
Member since 01/09/2007 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Posted - 08/01/2011 : 21:15:34
|
quote: Originally posted by goran split
sve osim zenskih sladunjavih stvari i nista sa sokovima. iako u zadnje vrime manje jer udren sta drugo radje pa mi bude toliko lipo da popijen koju pivo cisto da mi bude jos lipse
A ludi Splice...neki cvit? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Posted - 08/01/2011 : 21:26:09
|
Znaci ovako: Cronos pije sve osim nafte Azra si je još ko dijete alkoholom uništila želucanu ovojnicu acestroke uvjerava sebe ili nas da nije alkoholicar Obi-Wan je definitivno lijeceni alkoholicar, možda i bivši narkos. grofica je ženski ekvivalent cronosu- znaci sve osim nafte i tu i tamo lajna belog. Grujah drapa cak i naftu. Bolje da prestanem...postaje zabrinjavajuce |
|
|
|
Manetola
Starting Member
Kyrgyzstan
87 Posts
Member since 14/03/2007 |
Posted - 08/01/2011 : 21:39:49
|
ma pijem sve osim proklete becherovke...
inace osim standardne pivurine i gemisteka, volim popit whiskey i naravno homemade rakijetine |
necu da ispadnem zivotinja |
|
|
Manetola
Starting Member
Kyrgyzstan
87 Posts
Member since 14/03/2007 |
Posted - 08/01/2011 : 21:52:29
|
quote: Originally posted by grofica Varga Nekad sam pila Red Bull votke ali to je živo zlo od pica. Jebeš mi sve ako nije zdravije povuci crtu koke nego piti to smece.
ovo ti je ziva istina |
necu da ispadnem zivotinja |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 08/01/2011 : 22:09:14
|
quote: Originally posted by paro
Znaci ovako: Cronos pije sve osim nafte Azra si je još ko dijete alkoholom uništila želucanu ovojnicu acestroke uvjerava sebe ili nas da nije alkoholicar Obi-Wan je definitivno lijeceni alkoholicar, možda i bivši narkos. grofica je ženski ekvivalent cronosu- znaci sve osim nafte i tu i tamo lajna belog. Grujah drapa cak i naftu. Bolje da prestanem...postaje zabrinjavajuce
Au covece bas me nasmeja. |
|
|
Topic |
|