All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Najteze za nabaviti... Dylan Dog, dnevnikovo izdanje broj 57, "Povratak u zonu sumraka". Naravno imam ga u Ludens Extra izdanju, ali na dnevnikovo izdanje nikako da naletim... pa eto, ako ga neko ima, nek' se javi da se dogovorimo. :-)
teks mi je omiljeni junak, a prva epizoda koju sam procitao od njega crni tigar (maverick) 1998. kraj te epizode (sd 15 paklenski prolaz) sam nabavio tek 2009. godine, pa cu taj strip oznaciti kao onaj koji sam najduze trazio. od kada su aukcije omasovljene, najteze je nabaviti finansije.
od kada su aukcije omasovljene, najteze je nabaviti finansije.
Nekad ne znan jel bolje da je tako il obrnuto
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Do sada je to bio AF klasik 14.Nikako i nigdje ga nisam mogao neci jedno tri godine.I onda se ukazao na aukcijama prije par mjeseci te ga uzeh u zadnji cas za 63 kune (moralo se jer je bio zadnji koji fali). Hvala Sale from hell na priskrbljenoj muci (jer mi ga je zaboravio prije dvije godine skinuti s aukcija). I hvala oggy-u na kvalitetnoj borbi u bidanju
Ja sam igrom slucaja broj 14,imao u 3 primjerka
Pa što ne citaš topic Potražnja?
To really live you must almost die And it happened just that way with me