Poll Question:
Evo ga, Jerry Krause je ponovo došao na izvrsnu ideju. Izaberimo, po uzoru na vec postavljene topice, doktora Nathanneverologije. Izvrsna je ovo bila godina za našega junaka. Pregršt izdanja, mnogo dobrih rasprava i topica, recenzije su se pojavljivale redovito, a stari NN znalci kontinuirano su nas obasipali sa novostima iz Nathanovog multiverzuma. Pa da vidimo, tko ce ponesti prestižnu titulu dr.sc.Nat.
Results:
DeeCay
[31%]
17 votes
Djole
[47%]
26 votes
LordVader89
[2%]
1 votes
Jerry Krause
[5%]
3 votes
Djuro
[0%]
0 votes
Vope
[4%]
2 votes
Željko
[2%]
1 votes
Emirem
[0%]
0 votes
Darkraver
[0%]
0 votes
Drogsy
[0%]
0 votes
Mladjo
[7%]
4 votes
Netko drugi
[2%]
1 votes
Poll Status:
Locked »»
Total Votes: 55 counted »»
Last Vote:
04/12/2011 09:44:24
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Djole i Dee Cay,obojica su pracvi Neverologi...uz Mladju naravno, ali ako vec moramo nekog izpostaviti...DJOLE, mogo bi bilo koji od trojice ali ajmo Djoleta.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ha, ha, ha, ha, ha. . .. Ovo je brate mili najludje od svega! Djole je doktor u svakom slucaju, ali ja ovde glasam za ovog Mladju modulatora koji je i otvorio pool. On je i pokrenuo sticky NN...
Ovo u nazovi sufiksu "neverologoja", moze se doziveti kao neka nauka o nevernicima ili skepticima...ha, ha, ha....
Uff, vidim sad da sam malo u zadnje vrijeme zapostavio junaka... No, sve u svemu ove godine bilo je dosta NN izdanja (za koje je trebalo odriješiti kesu), 12 recki, 4 opsežnija teksta o megagradovima i prvim brojevima, a i družili smo se na raznim NN topicima!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
jer, decko je aktivan, poceo je i sa recenzijama, i doprinosio je temama na NN topiku.
jeste DeeCay ultimate, ali se mora podrzati i neko drugi, a Jerry je zasluzio :)
Djole je out of league, jer se javi jednom u dva meseca :devil:
a mladjo je out of league zato sto je on otvorio topik :devil: a i da mi ne stave nalepnicu cepulje moderatoru :angel:
:D
Ovo o Djoletu si dobro napisao. Šta napraviti da se siva eminencija Nathanovog serijala na ovim prostorima opet aktivira na forumu? Djole ako si vec odavno postao dr. znanosti iz Neverologije, nije onda vrijeme za penziju, vec vodi svoje ucenike kroz katedru iz Neverologije.
Ovo o Djoletu si dobro napisao. Šta napraviti da se siva eminencija Nathanovog serijala na ovim prostorima opet aktivira na forumu? Djole ako si vec odavno postao dr. znanosti iz Neverologije, nije onda vrijeme za penziju, vec vodi svoje ucenike kroz katedru iz Neverologije.
jbg, kao sto je posle mene neko rekao, vadi ga to sto pise sve one hiljade reci za NN knjige
a videh sad, neko je i za mene glasao, promasio neko
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.