forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Juzna pruga
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/01/2011 : 13:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Ma ne ljudi, nesto smo se mi juznjaci pogubili (sve neke obaveze) i topic jeste bio malo zapostavljen, tako da je Cronos pokusavao vestacki da ga odrzi. Mislim da nema razloga da se stari zakljucava (narocito posle Cronosovog obecanja da nece spamuje ). Cinjenica je da je i Tex u pravu samo sto nije nabrojao sve forumase koji su stalno tamo ili samo svracaju ili samo citaju. (Ne znam koJ mu je bio da ne nabroji sve! I to bio pijan sto znaci da je normalno razmisljao.)

Sto znaci: "Ilija ce ti oprostiti sto te je tukao" i vrcajte stari topic.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/01/2011 : 13:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Vracajte im Pandorinu kutiju... Ili smo svi najebali..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 13:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by Tex Willer
[
Ne moramo. Otvoricu topic za Carsona, Caleba i mene i zamolio bih da se striktno pazi da ne ulaze offtopicari

Jedan prijedlog:
Kako bi bilo da otvoris jedan topic sa drugacijim imenom, kao npr. rendzeri ili tako nesto.
U tom slucaju bi mogli i drugi forumasi da vam se u zajebanciji pridruze, a ne samo juznjaci

Pa ce napravimo nesto
Bolje da smo u rezervat
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/01/2011 : 14:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Ma ne ljudi, nesto smo se mi juznjaci pogubili (sve neke obaveze) i topic jeste bio malo zapostavljen, tako da je Cronos pokusavao vestacki da ga odrzi. Mislim da nema razloga da se stari zakljucava (narocito posle Cronosovog obecanja da nece spamuje ). Cinjenica je da je i Tex u pravu samo sto nije nabrojao sve forumase koji su stalno tamo ili samo svracaju ili samo citaju. (Ne znam koJ mu je bio da ne nabroji sve! I to bio pijan sto znaci da je normalno razmisljao.)

Sto znaci: "Ilija ce ti oprostiti sto te je tukao" i vrcajte stari topic.

bas tako carsone.vecina je nestala s topica,a ja nisam dozvoljavao da topic padne na drugu stranu(nikako),pa sam ga non-stop dizao.
onda se pojavio checee za kog sam mislio da je doca sa njegovom lozinkom.ispostavilo se da nije,a ako nije,koj ce kurac on da stavlja moje slike kad me nije ni upoznao.morao sam da odreagujem,pa je i doslo do nenormalnog oftopica.ustvari terao sam zajebanciju na docinu grbacu,a njih dvoje nek se dogovore,ko diktira,a ko prosledjuje,da znam kog da prcam!licno mi ne smetaju bilo kakve fotomontaze(to je sve zajebancija,a ovo je forum a ne dodela oskara),al mi krivo kad udarim kontru i postavim neciju sliku,a taj odma popizdi!
idemo jovo-nanovo,a ko se ubuduce vredja,ili mu smeta moj nekvalitetni post,bas me zabole.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 14:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Eve, moz se prosirimo geografski pa da otvorimo topic "Balkanska vukojebina" ili da se saberemo u "Sabirni centar"
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/01/2011 : 14:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

Eve, moz se prosirimo geografski pa da otvorimo topic "Balkanska vukojebina" ili da se saberemo u "Sabirni centar"

bolje ovo prvo.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 14:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

bolje ovo prvo.

Sta fali i Sabirni centar, ne mora posthumno da menjamo ime topica
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16392 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/01/2011 : 14:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Najbolje da se otkluca topik. Ipak je legendaran.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/01/2011 : 14:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by cronos six

quote:

bolje ovo prvo.

Sta fali i Sabirni centar, ne mora posthumno da menjamo ime topica

moze i ta opcija!ima ne mnogo pacijenti!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/01/2011 : 14:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/01/2011 : 14:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Sabirni centar, kao u filmu, mjesto za mlacenje prazne slame i za ljude koji su malo "drugaciji". Svidja mi se
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 14:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Sabirni centar, kao u filmu, mjesto za mlacenje prazne slame i za ljude koji su malo "drugaciji". Svidja mi se

Sa'ranili me s tranzistorom bez baterija. Tek kad umreš vidiš s kim si živeo...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 14:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Pa da, al' geografski ogranicen. Ovako bi se zbrale sve zamlate iz svih drzava u jedan topic
Posle pocetnog soka sad mi je svejedno kako ce se zove, samo da imam ggde da mlatim praznu slamu kad mi dodje
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 14:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

quote:

Moz da se ispredlazu jos nekolko naziva koji bi dosli u obzir pa da si glasamo.
Ionako smo svi mi iz drzava gde ljudi mnogo vole da izlaze na izbore i glasaju. Jos da imamo za kog
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 14:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Onaj ciji naziv topica pobedi da otvori i topic i da ima obavezu da s vremena na vreme kaci gole slike Monike Beluci
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/01/2011 : 14:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

Onaj ciji naziv topica pobedi da otvori i topic i da ima obavezu da s vremena na vreme kaci gole slike Monike Beluci

daj onda da prvo glasamo "za" ili "protiv" otkljucavanja starog topica!
ja sam i za i protiv.vec smo poceli da mlatimo praznu slamo,tako da ovaj topic moze biti prepravljen u balkanska vukojebina,ili nesto trece!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16392 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/01/2011 : 15:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Vratite stari, ovaj izbrisite

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/01/2011 : 15:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
dok se mi dogovorimo,ima utepamo deset strane.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 19/01/2011 : 15:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
kad smo vec kod sabirnog centra da se nadovezem - na juznjackom topiku vam ne moze biti lose!
al` king promasi poantu za 180 stepeni

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/01/2011 : 17:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

...Prvo sam mislio da je neka zajebancija kada sam video da je tema zatvorena...

Koja tema,"filujem smajlije dok se ne userem" ili "kvotam dok se ne umotam"?
Gazda Bruce je tako zahtevao i to se treba ispostovati.Nama treba novi topic koji cemo inovacijama podici do neslucenih visina foruma...tako nesto
Evo ovaj texov moze biti novi JKP,ovaj JP ,sta mu fali?
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 19/01/2011 : 18:20:56  Show Profile Show Extended Profile
Ja sam spreman za konfederaciju u konfederaciji, a znam da si i ti, o PAjtose!

Ma sta kenja bre ovaj Caleb? Sad je on tu nesto neko mudo...pa on ti ne moz' poveruje "topik zakljucan...na nekol'ko sati pa ce da se vrati..", pa ovam ti "legendaran"... onam ti ceVapi a ne jedu mu se ceBapi...kod nji' u Bor se drugacije vika...secas li se, o PAjtose!?

Nego kako ti se cini ovaj simbolika, o ti bitango sto cel' d'n te ne moz' dobije covek na mobilan..i jedan i drug!

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 19/01/2011 : 18:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Koja tema,"filujem smajlije dok se ne userem" ili "kvotam dok se ne umotam"?

[/quote]
Nepoznati autor,negde na jugu Balkana,21-vi vek

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/01/2011 : 18:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by docA

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/01/2011 : 18:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by docA

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/01/2011 : 18:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
odluka je pala(za moderatori)!
otkljucajte stari topic il cu zasebno otvaram za svaki post,nov topic.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000