Ne isplati se. Za te pare mozes kupiti svih osam trejdova Savage Sword of Conan i recimo Chronicles of Conan 11 i 12, sto ti je oko 5000 strana boljeg stripa.
Ne isplati se. Za te pare mozes kupiti svih osam trejdova Savage Sword of Conan i recimo Chronicles of Conan 11 i 12, sto ti je oko 5000 strana boljeg stripa. sorry ali ne citam conana.a za preprodaju ce bit samo ako ponestane para.
Možeš i da priuštiš sebi dve kurve, jednu po jednu ili obe zajedno - ni to ti nije loša ideja kada vec "bacaš" 100 evra!
mozes to i malo drugacije da gledas, npr. kupio za 100, proda za 500, pa onda moze sebi da priusti 10 kurvi. Samo, deset odjednom bi bilo previse. Ja bih to raspodijelio na dva dana.
Možeš i da priuštiš sebi dve kurve, jednu po jednu ili obe zajedno - ni to ti nije loša ideja kada vec "bacaš" 100 evra!
mozes to i malo drugacije da gledas, npr. kupio za 100, proda za 500, pa onda moze sebi da priusti 10 kurvi. Samo, deset odjednom bi bilo previse. Ja bih to raspodijelio na dva dana.
Ma koliko svi ovde bili dobro raspolozeni za zezanje, pravi odgovor je DA !!! Mozda prvom trenutku 100 evra izgleda previse, ali kupovina tog Zagora ce ti se u svakom slucaju isplatiti, pa bio ti kolekcionar ili ne. Veruj mi, jer imam gotovo sve sto je izaslo od Zagora na ovim prostorima...
Nema sanse, to je previse za jedan strip, ionako je ta prica skroz masakirana u tom broju (original je "Rat", koji je kompletan u SD Extra ediciji), kad se ta prica cita u tom ZS izdanju, nista se ne veze zajedno, konfuzno, itd. Ako ces samo da ti stoji u vrecici, moj odgovor je opet isti: ne bacaj pare za to, mores gomile drugih stripova (puno boljih) uzet za istu sumu novca