forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 popis vseh naslovov za LMS in ZS
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

cartman
New Member

Slovenia
165 Posts

Member since 12/08/2002

Posted - 24/11/2002 : 21:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send cartman a Private Message
Pa sta vam je ljudi Smirite nerve, pa covjek moze da pise u bilokojem jeziku ako hoce, a ako vam koji jezik smeta ili ga stvarno ne razumjete onda ga molite, da vam napise u jeziku koji razumjete. I ja neznam da pisem ni Hrvatski ni Srbski (Ono sto znam naucio sam iz stripova i skole u kojoj smo ucili Srbsko-Hrvatski), ali se nadam da me svi razumjete. A ne zaboravite na ovom sajtu smo zbog STRIPOVA

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/11/2002 : 21:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

ej, ni se treba kregat zdej zarad mene. Prvic nisem star 15 ampak 26 in zelo dobro razumem jugoslovanske jezike (razen makedonskega), znam pa tud angleško in nemško. Razlog, da ne pišem v hrvašcini ali srbšcini, je v tem, da se je hrvašcina spremenila in da so neki hrvati užaljeni ce uporabiš kakšno srbohrvaško besedo. Saniju pa tole:pac ne živim v montrealu, da bi se moral ucit francosko in angleško, ampak ce hoceš se lahko pogovarjava tud v teh dveh jezikih. Upam, da ni kdo zameru.

E moj Sani sad je te zajebo...
Kako ces sad pricat sa covjekom kad ti niti znas francuski niti engleski
A mislio si da ces ispasti faca

Sad malo ozbiljno:
Stvarno nemam nista protiv da neko pise kako mu odgovara...
Ako nesto ne razumijem dobro ja cu pitati, nije sramota.
Sto se tice slovenackog nisam nikad bio u sloveniji (osim u prolazu)
i tesko mi je sve razumjeti kad oni medjusobno pricaju
Ali kad je nesto napisano onda je vec lakse...u svakom slucaju mnogi mogu
razumjeti da se shvati smisao recenice.

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 24/11/2002 : 21:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
odgovor kolekcionarju:
1.nisem napisal, da ne razumem hrvaško ali srbsko (ce ne bi, me nebi bilo tukaj)
2. jaz hamze sploh nisem omenjal, ker mi negov post nic ne pomeni, jaz sem omenjal le sanija iz kanade

Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 24/11/2002 : 22:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Ma nema zime JANG zaboravi dasam ista reko..

Sretno ti bilo i imala svega u dvorcu od zlata
a ja kao prosjak zivot proklinjao ispred tvoih vrata...
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 24/11/2002 : 22:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
OK

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/11/2002 : 23:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

Halo raja de mi recite kako se Bosanci i Hercegovci snalaze sa slovenackim jezikom kod vas?

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?

Odlicno. Fakticki sve razumiju, jedino što neznaju da govore slovenski. Ako to sve uzmeš u obzir, nema problema.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000