Author |
Topic |
cartman
New Member
Slovenia
165 Posts
Member since 12/08/2002 |
Posted - 24/11/2002 : 21:34:34
|
Pa sta vam je ljudi Smirite nerve, pa covjek moze da pise u bilokojem jeziku ako hoce, a ako vam koji jezik smeta ili ga stvarno ne razumjete onda ga molite, da vam napise u jeziku koji razumjete. I ja neznam da pisem ni Hrvatski ni Srbski (Ono sto znam naucio sam iz stripova i skole u kojoj smo ucili Srbsko-Hrvatski), ali se nadam da me svi razumjete. A ne zaboravite na ovom sajtu smo zbog STRIPOVA
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 24/11/2002 : 21:55:01
|
quote:
ej, ni se treba kregat zdej zarad mene. Prvic nisem star 15 ampak 26 in zelo dobro razumem jugoslovanske jezike (razen makedonskega), znam pa tud angleško in nemško. Razlog, da ne pišem v hrvašcini ali srbšcini, je v tem, da se je hrvašcina spremenila in da so neki hrvati užaljeni ce uporabiš kakšno srbohrvaško besedo. Saniju pa tole:pac ne živim v montrealu, da bi se moral ucit francosko in angleško, ampak ce hoceš se lahko pogovarjava tud v teh dveh jezikih. Upam, da ni kdo zameru.
E moj Sani sad je te zajebo... Kako ces sad pricat sa covjekom kad ti niti znas francuski niti engleski A mislio si da ces ispasti faca
Sad malo ozbiljno: Stvarno nemam nista protiv da neko pise kako mu odgovara... Ako nesto ne razumijem dobro ja cu pitati, nije sramota. Sto se tice slovenackog nisam nikad bio u sloveniji (osim u prolazu) i tesko mi je sve razumjeti kad oni medjusobno pricaju Ali kad je nesto napisano onda je vec lakse...u svakom slucaju mnogi mogu razumjeti da se shvati smisao recenice.
|
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 24/11/2002 : 21:55:07
|
odgovor kolekcionarju: 1.nisem napisal, da ne razumem hrvaško ali srbsko (ce ne bi, me nebi bilo tukaj) 2. jaz hamze sploh nisem omenjal, ker mi negov post nic ne pomeni, jaz sem omenjal le sanija iz kanade
|
|
|
KOLEKCIONAR
Senior Member
USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 24/11/2002 : 22:17:03
|
Ma nema zime JANG zaboravi dasam ista reko..
Sretno ti bilo i imala svega u dvorcu od zlata a ja kao prosjak zivot proklinjao ispred tvoih vrata...
|
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 24/11/2002 : 23:05:11
|
quote:
quote:
Halo raja de mi recite kako se Bosanci i Hercegovci snalaze sa slovenackim jezikom kod vas?
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Odlicno. Fakticki sve razumiju, jedino što neznaju da govore slovenski. Ako to sve uzmeš u obzir, nema problema.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
Topic |
|