Author |
Topic  |
grofica Varga
stripovi.com suradnik

.jpg)
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 31/01/2011 : 14:12:22
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by grofica Varga
Zagore12, Bob Rock ti je dao najpametniji savjet.
bude li njega sluša drka.e do 50-te   
Da su svi ljudi i situacije jednake našla bi se formula uspjeha. Najbolji zavodnici u krugu ljudi s kojima sam se družila su bili oni koji su dobro procijenili objekt zanimacije, trenutak i ono što treba reci/napraviti. Dakle, sve to ide po vlastitom instinktu baš kako je Bob rekao. |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47589 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 31/01/2011 : 15:15:43
|
quote: Originally posted by lwood
Zagore12, Bob Rock ti je dao najpametniji savjet.
bude li njega sluša drka.e do 50-te   
Da su svi ljudi i situacije jednake našla bi se formula uspjeha. Najbolji zavodnici u krugu ljudi s kojima sam se družila su bili oni koji su dobro procijenili objekt zanimacije, trenutak i ono što treba reci/napraviti. Dakle, sve to ide po vlastitom instinktu baš kako je Bob rekao.
mali je i otvoria topic da cuje savjete kako upast.znaci to šta je bob reka nema smisla u promatranom vrimenu odnosno laicki da je mali to napravia ne bi ni pita ovde za savjet. bude li sluša boba mogu se dogodit 2 stvari: 1. izvisice
ili
2. nece joj uopce upast,šta je još gora opcija nego pod 1.
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik

.jpg)
Germany
1202 Posts
Posted - 31/01/2011 : 16:54:43
|
quote: Originally posted by lwood mali je i otvoria topic da cuje savjete kako upast.znaci to šta je bob reka nema smisla u promatranom vrimenu odnosno laicki da je mali to napravia ne bi ni pita ovde za savjet. bude li sluša boba mogu se dogodit 2 stvari: 1. izvisice ili 2. nece joj uopce upast,šta je još gora opcija nego pod 1.
Da je on netko bez muda ne bi ni otvorio topik, ljubav i sex mu nisu tabu teme što je po meni znak odredenog samopouzdanja. Tvoj stav da bi on vec nešto napravio kad bi se vodio svojim instinkton bez da ikog išta pita nije u cjelosti tocan. Kad covjek traži savjet to ne radi zato što je nesposoban nego da apsolvira svoja razmišljanja. Kada od nekoga tražimo savjet što god da nam govorili opet cemo napraviti po svojem. Zato je po mom mišljenju Bobov savjet najbolji ohrabruje ga da stvari radi po vlastitom nahodenju a ne da stvara neko lažno samopouzdanje akonto prica koje su mu pricali. I da se razumijemo, usprkos svemu pohvalno je razgovarati sa starijima, pogotovo kada dode do kondomi tema. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22378 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 31/01/2011 : 17:16:40
|
velika je razlika u tome sta zene govore da im se svidja kod muskaraca i praksa na koje fazone padaju kada ih neko bari samopouzdanje je jedno od najvecih oruzja kada se covjek zeni nabacuje, ako ga neko nema, onda ga treba svakako odglumiti. Na taj nacin se moze doci do zene i tek tako ti moze uopste dati sansu da te upozna. Iako zene cesto govore o tome da im je najvazniji karakter, dobra dusa, osjecajnost itd...te stvari ih u sustini na prvi, drugi i treci pogled ne interesuju, mada one tvrde drugacije |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 31/01/2011 : 17:54:02
|
Upravo tako, King ti je dobro napisao,samouvjerenost je jedna od najbitnijih stvari. I unatoc nekim modernim pokušajima da se tvrdi suprotno, cure/žene/djevojke u muškarcu traže sigurnost i zaštitu. Ti moraš biti taj koji vodi, taj koji ce biti autoritet, taj uz kojeg ce se osjecati sigurno. A da bi se tako osjecala, ne smiješ biti mlakonja i moraš uvijek odavati dojam sigurnosti i samouvjerenosti. Pusti što žene pricaju, ovo je najbitnije. I nikad nemoj probati pomocu logike shvatiti muško-ženske odnose. To nema veze s tim. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17746 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 31/01/2011 : 18:12:57
|
quote: Originally posted by mladjo
I nikad nemoj probati pomocu logike shvatiti muško-ženske odnose. To nema veze s tim.
Tu logika ne pomaže |
 |
|
cat claw
Advanced Member

5845 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik

.jpg)
Germany
1202 Posts
Posted - 01/02/2011 : 13:02:58
|
quote: Originally posted by lwood 1.a di san ja to napisa??
Nigdje. Ti si samo napisao ako posluša savjet da radi po svom feelingu da ce 1. drkati do 50, 2. izvisiti ili 3. da joj nece uopce uletiti. Kako da to drugacije shvatim nego da si u principu rekao da je nesposoban (1. i 2.) i da nema muda (3.)?
quote: Originally posted by lwood 2.a zašto bi mu to bile tabu teme?? kome su to danas uopce tabu teme?? klinkama u Afganistanu? (ako i njima)
To što su danas te teme eksploatirane na svakom kantunu ne znaci da su svi na svijetu automatski dovoljno samopouzdani i iskreni sami prema sebi da o tome razgovaraju. Pri tom, naravno ne smatram da je pametno uzeti megafon i pricati o svojoj intimi na trgu ali razgovarati tu i tamo je znak odredenog samopouzdanja i iskrenosti prema sebi. U protivnom bi šutio o tome i promatrao je sa 100 m dok ne matururaju.
quote: Originally posted by lwood 6.a ovo valjda imaju u školi??
Ja bi se prije ubila nego u cjelosti prepustila da mi neka institucija odgaja dijete po pitanju neceg što je toliko važno. Pogotovo kada brojke o abortusima koje izvrše maloljetnice govore koliko su i škole i roditelji koji se u cjelosti oslanjaju na njih nesposobni.
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47589 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/02/2011 : 16:07:18
|
1. kako ceš ti to svatit uopce nije bitno. sjeti se one dalmatinske izreke; pametan covik uci na tudin greškama a budala na svojima 
2.ako i ne razgovaraju imaju dovoljno podataka od prijatelja ,neta,tv-a..
3.pa ne znan koliko današnji roditelji pricaju s mladima o tome pošto su ovo relativno zaostala društva,ali školski sistem bi triba imat sexualni odgoj.bar od pocetka puberteta. ako Tajland ima sexualni odgoj od 6. godine života valjda ga i nekakva Hrvatska može imat bar od 12.-godine |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 02/02/2011 : 16:02:45
|
zagore 12, ponovo ti govorim, napij se i dobit ceš na samopouzdanju. to ti je puno brži put do samopouzdanja, nego svi ovi navedeni. |
 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

5041 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 03/02/2011 : 22:16:11
|
quote: Originally posted by adriano
zagore 12, ponovo ti govorim, napij se i dobit ceš na samopouzdanju. to ti je puno brži put do samopouzdanja, nego svi ovi navedeni.
 I jos ako bacis "peglu" na nju sigurno je tvoja
|
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 05/02/2011 : 23:23:39
|
quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
Pozoves je da citate zajedno kao Zvonko Lepetic i Radmila Zivkovic 

|
Trljam ruke. |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 09/02/2011 : 13:54:20
|
quote: Originally posted by Zagor12
Ovako, jedna mi se cura iz škole svida , ne znam dal se ja njoj svidam...
Bas je simpaticno to sto je Zagor 12(nesto ne vidjam preostalih jedanaest po forumu? )postavio ovakav topic.Kao sto rece grofica,neka razmeni malo misljenje sa starijima(iako oni misle samo na jednu stvar ),nije secer u vodu ako pita za savet na forumu,plus toga u ovakvim topicima se skupi sva elita svastare i okolnih podforuma pa sve vrvi od provala i pozitivne energije!  Moj ti je savet da ne slusas nikakve savete i da nista ne planiras.Improvizuj na licu mesta!Pridji i smuvaj je!  Dve stvari su ti bitne(hebi ga,i ja savetujem ): 1.Nemoj nikako,ni pod razno(znam,znam da je predivna),da je idealizujes!Nikako u pocetku.To te samo blokira. 2.Probaj(tesko je u tim godinama) da budes svestan protoka vremena.Sve ce to nekad biti daleka proslost,bice ti zao ako ne pokusas. Ja mojoj velikoj simpatiji u tim godinama(12/13) nikad nisam prisao. Samo sam je posmatrao i mastao(ne,Obi,to je doslo malo kasnije )...Da je neko mogao da mi kaze:"Sta cekas,mamlaze?!" Sada kad mogu svakoj da pridjem,ne mogu vise tako iskreno,"bajkovito",da se zaljubim!Kao u usranim PC igricama,dok se opremis svim i svacim-ostalo ti pola nivoa do kraja!  Napadni pa javljaj kako je bilo!  |
 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

5041 Posts
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

5041 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8343 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
hrvoje23
Senior Member

Croatia
2176 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 10/02/2011 : 13:08:57
|
quote: Originally posted by Zagor12
Nisam puno, bolestan sam trenutno pa ne mogu ništa poduzeti.
Pretpostavljam da ne ides onda u školu, pa ju pozovi da ti pomogne oko zadace. |
 |
|
Topic  |
|