Author |
Topic  |
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 04/02/2011 : 09:40:08
|
Sa kakvim bolidima se ti druzis panceru? Kad ne znaju sta je zvezda. Jel makar cuo za Partizan :) |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
Edited by - masni on 04/02/2011 09:40:37 |
 |
|
panzer
Advanced Member

12702 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 04/02/2011 : 09:54:13
|
quote: Originally posted by masni
Sa kakvim bolidima se ti druzis panceru? Kad ne znaju sta je zvezda. Jel makar cuo za Partizan :)
Sa takvim, da se barem na trenutak osjecam superiornim 
Za partizana da, za Partizan verovatno ne.  |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 04/02/2011 : 10:21:07
|
Karat....ih divlje i zestoko.I uvek imati u vidu da je neko pre vas udarao i gazio bez milosti dok su one uzivale.Svakog dana imati to u glavi,nikada pokloni,emocije,osim laznih i proracunatih.Udarati udarati zestoko i duboko jer onaj protiv koga se borite mogao je bit div i patuljak.Vi to nikada necete znati.   |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 04/02/2011 : 11:02:12
|
Ovo smisljaju ljudi da bi se mi primili, nemoguce da se klinka sibala, a da ne zna princip radjanja deteta. + se sibala sa Ugljesom bez kondoma, a prvi put ga vidi,i koristi izraze kao one night stand itd. Ovo je novinarska patka. |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17075 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
stripjunak
Starting Member
21 Posts
Member since 19/01/2011 |
Posted - 04/02/2011 : 13:30:06
|
[quote]Originally posted by andjelt
Nasao sam ovo na jednom forumu ... : "Ovo je pitanje samo za one koji su upuceni u ginekologiju jer mi treba važan odgovor.Šta se dogodilo? Bila je takva sitvacija da sam spavala s jednim slatkim Crncem kojega sam upoznala na moru u jednom našem Dalmatinskom gradu eto sad prije par tjedana.Nismo u vezi priznajem to je ljetna avantura, nije one nite stand ali nešta slicno, many nite stand ali nije ono ljubavna veza, ali nema veze sad za pitanje.Pitanje je sljedece: Hoce li to što sam bila u seksualnom kontaktu sa drugom rasom (Crnacka rasa) i sa (crnom)spermom imati utjecaja na moju trudnocu recimo za par godina, postoji li mogucnost da se rodi crno dijete?Jer bilo je takvih slucajeva da je žena bijela, muž bjel a dijete crno a neznaju otkuda.Postoji li mogucnost da crni spermij utjece na buducu trudnocu (za par godina ili tako?)??Eto ako neko ima slicnih iskustava neka odgovori, zanima me da se ne bi iznenadila jer sad me to ipak malo muci.Jedno je seks a drugo obitelj i djeca."
http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=11&idt=291929&p=1
... ludiloooo  [/quot
haahahhaha Pa nikada mišta debilnije nisam cuo hahahhhaha Naravno dušo,sljedece djete ce ti obavezno biti srno,jel tvoje tjelo ima memoriju pa kojim redosljedom si spavala sa muskarcima tim redosljedom ce se radati djeca,mislim te boje kakve su bili i muskarci. hehehehheheheheee pametno moje... |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7664 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 04/02/2011 : 14:15:02
|
quote: Originally posted by masni
Ovo smisljaju ljudi da bi se mi primili, nemoguce da se klinka sibala, a da ne zna princip radjanja deteta. + se sibala sa Ugljesom bez kondoma, a prvi put ga vidi,i koristi izraze kao one night stand itd. Ovo je novinarska patka.
Koji nadimak, hahahahahahahahahahahaha, pošteno sam se ismijao.          |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27384 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
vladar
Average Member

Serbia
780 Posts
Member since 05/09/2002 |
Posted - 04/02/2011 : 18:51:22
|
quote: Originally posted by REJS
Karat....ih divlje i zestoko.I uvek imati u vidu da je neko pre vas udarao i gazio bez milosti dok su one uzivale.Svakog dana imati to u glavi,nikada pokloni,emocije,osim laznih i proracunatih.Udarati udarati zestoko i duboko jer onaj protiv koga se borite mogao je bit div i patuljak.Vi to nikada necete znati.  
Kad bi tvoja gospodja ovo procitala, bilo bi veselo!! |
 |
|
Lucy Liu
Average Member

.jpg)
Croatia
710 Posts
Member since 14/09/2007 |
Posted - 04/02/2011 : 23:52:47
|
quote: Originally posted by dante