Evo moje Nisan baš ima previše izbora jer sam ljevak, a tako mi nije baš lako nac gitaru...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Evo moje Nisan baš ima previše izbora jer sam ljevak, a tako mi nije baš lako nac gitaru...
pa ako si levoruk, nije apsolutno neophodno da tako i sviras gitaru. ?
Apsolutno je neophodno. Moga sam ja naucit svirat i na "normalan" nacin kako dešnjaci sviraju, al ovako iman 10 puta bolju kontrolu nad pokretima ruke i sve, opcenito mi je motorika bolja na ovaj nacin.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
nije apsolutno neophodno, imam ortaka koji je levoruk, a rastura gitaru :) to sto Tomi Ajomi nije mogao, ne znaci da ne moze niko :D :P
plus, kod el. gitare ti je bitnije sta mozes da uradis levom rukom, a ne desnom (ako govorimo o "normalnoj" poziciji gitare), tako da bi tvoja levorukost trebala da ti ide u korist :)
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
pa ako si levoruk, nije apsolutno neophodno da tako i sviras gitaru. ?
Apsolutno je neophodno. Moga sam ja naucit svirat i na "normalan" nacin kako dešnjaci sviraju, al ovako iman 10 puta bolju kontrolu nad pokretima ruke i sve, opcenito mi je motorika bolja na ovaj nacin.
Definitivno nije apsolutno neophodno. Covik s kojin san svira u bendu skoro 10 godina je ljevak, a gitaru je svira ka dešnjak. Uz to je i piva, šta bi mu tribala bit otegotna okolnost kod sviranja, medutim njemu nije smetalo. Stvar navike-ništa drugo.
A jel ja govorin o vašin prijateljima il o sebi? Akorde sam naucija na gitari za dešnjake i dugo sam svira tako, 2 godine al jednostavno nije išlo... Viruj mi znan šta govorin.
Ma pretpostavija san da ce se skontat da mislin na sebe Nea veze, nesporazum.