forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Krvarenje iz nosa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 20/02/2011 : 13:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Jeste li ikad imali (ili imate) problema s krvarenjem iz nosa? Ja iskreno imam vec duži niz godina, iako mi se u zadnje vrijeme to ne dogada tako cesto. Obavezno mi curi kada sam prehladen od puhanja nosa. Zaustavljam to ili frkanjem kuta maramice u špic i stavljanjem toga u nos, ili stiskanjem dvaju kosti na nosu. Tako mi se uvijek bar malo smiri. Kada me netko ili nešto udari u nos, uvijek mi procuri krv. Svaku vecer si to mažem kremom i daje rezultate.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 20/02/2011 : 13:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message

Evo ti crtano uputstvo samo malo upotrijebi maštu i umjesto sline zamisli krv...Šala mala,ne zamjeri...

Wtf?
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 20/02/2011 : 13:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Evo ti crtano uputstvo samo malo upotrijebi maštu i umjesto sline zamisli krv...Šala mala,ne zamjeri...

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 20/02/2011 : 13:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message
http://www.youtube.com/watch?v=UOejUGb5QDU Evo ti par korisnih savjeta sta raditi kad imas krvarenje iz nosa
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 20/02/2011 : 13:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Ja tu ocekivao vaš iskustva a vi me tu zajebavate!

Go to Top of Page

weky13
New Member

116 Posts

Member since 18/06/2005

Posted - 20/02/2011 : 15:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send weky13 a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor12

Jeste li ikad imali (ili imate) problema s krvarenjem iz nosa? Ja iskreno imam vec duži niz godina, iako mi se u zadnje vrijeme to ne dogada tako cesto. Obavezno mi curi kada sam prehladen od puhanja nosa. Zaustavljam to ili frkanjem kuta maramice u špic i stavljanjem toga u nos, ili stiskanjem dvaju kosti na nosu. Tako mi se uvijek bar malo smiri. Kada me netko ili nešto udari u nos, uvijek mi procuri krv. Svaku vecer si to mažem kremom i daje rezultate.

Imao sam isti problem kao klinac, otišao na spaljivanje kapilara i od tada sve ok.

lp
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/02/2011 : 15:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Kao prvo, ne daj da te udaraju u nos, to je vrlo važno!
Koliko se sjecam, meni je takoder cesto curilo iz nosa kada sam bio mladi pa onda dugi niz godina nije.
Prošle godine ponovo. Pirio sam nos iz sve snage i došlo je do pucanja kapilara. Doktor je rekao da je to normalno za to doba godine i da trebam konzumirati vitamin c (tablete) pa to i tebi savjetujem.
Potpuno sam prestao piriti nos (sada ili samo brišem ili uvlacim) i za mjesec dana (uz vitamin c) prestalo je i krvarenje. I eto, vec godinu i više ne krvarim iz nosa...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 20/02/2011 : 16:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
To je problem sa slabim kapilarima i nije retkost. Idi jedan dan sa roditeljima kod lekara i rešiceš to za cas, iako "spaljivanje" zvuci grubo, nije uopšte tako strašno. Ne radi se to bacacem plamena, ne brini!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/02/2011 : 17:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Kao prvo, ne daj da te udaraju u nos, to je vrlo važno!

ovaj prvi korak cu si morati zapisati!
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 20/02/2011 : 18:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message
Koji me je vrag tjerao da otvorim ovaj topik? Umalo nisam izbacila rucak citajuci ovaj stripic.
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 20/02/2011 : 18:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message
Nisam znala za to sa spaljivanjem kapilara,a celog zivota imam taj problem sa krvarenjem iz nosa,obicno na nagle pokrete glave... Kod lekara su mi samo rekli da imam slabe krvne sudove i da zabacim glavu unazad kad mi se to desi,nisu ponudili nikakvu pomoc...

Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o

Edited by - azra x. on 20/02/2011 18:47:12
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 20/02/2011 : 20:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message
quote:
Originally posted by azra x.

i da zabacim glavu unazad kad mi se to desi,nisu ponudili nikakvu pomoc...

ovo je totalno pogrešno. prvo treba ispuhat snažno nos, zatim držat glavu prema dolje i mirno disati.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 20/02/2011 : 20:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:
Originally posted by azra x.

da zabacim glavu unazad kad mi se to desi,nisu ponudili nikakvu pomoc...

Tako ti nikada nece stati, to je jako pogrešno...

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 20/02/2011 : 20:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message
Pa zar ti nece krv krenuti još jace iz nosa ako pocneš puhat?????
Ja sam isto mislio da treba zabaciti glavu unatrag i staviti hladan oblog na vrat........

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/02/2011 : 20:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Kada sam kao student poceo da šmrcem, što koks, što dop, prestalo je sa krvarenjem iz nosa.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/02/2011 : 20:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
oguliš filter od duvana i nabiješ u nos.zaustavlja krvarenje 100 %

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4541 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 20/02/2011 : 21:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
Znaci,dobili ste
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 21/02/2011 : 21:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
znaci sramota za ovaj forum
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/02/2011 : 00:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Ja tu ocekivao vaš iskustva a vi me tu zajebavate!

Ako je do iskustva, onda racunaj da ti samo od sebe nece prestai još barem jedno 30 godina.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/02/2011 : 08:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Kad sam bio malim non stop mi je curila krv iz nosa, cesto se desavala da po noci zamazem ceo jartuk sa krvlju, moji su planirali negde da me vode, ali je samo od sebe prestalo, tako da vise nemam problema

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2535 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 23/02/2011 : 12:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Takav problem sm i ja imao - najviše kao klinac, dok se tamo nakon 25-e situaija umirila (prije bar jednom tijedno, danas možda na svakih par mjeseci). Izgleda da je to genetski, otac ima isti problem, možda još izraženiji nego kod mene, a slicno je i kot starije kcerke. Terapija je vec pomenuto spaljivanje kapilara, zavisi od intenziteta problema.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/02/2011 : 13:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Jeste li ikad imali (ili imate) problema s krvarenjem iz nosa? Ja iskreno imam vec duži niz godina, iako mi se u zadnje vrijeme to ne dogada tako cesto.

Mislim, a cemu služe doktori? Odi i riješi to... Ako nemaju pojma lijecnici opce prakse, odi specijalistu, privatniku i to je to.

Moj brat uvijek šmrca, i uvijek si stavlja komadice maramice u nos. Reko covjece, pa što ti radiš? Smiješno izgleda, pa ga uvijek mogu fino zafrkavati.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 23/02/2011 : 13:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
meni je jednom isla krv iz nosa

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 23/02/2011 : 14:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

meni je jednom isla krv iz nosa

Wow!

Blago tebi, samo jednom.

@Dee- možda i odem, sad trenutno imam bronhitis pa ne mogu. I ja si guram komadice maramice u nos i to pomaže, 85%.

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 30/03/2011 : 15:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Otišao specijalisti zbog sinusa, on sve detaljno pregledao. Naime, vec mjesec i pol me muce sinusi i stalno dobivam bakterijske bolesti (bale mi se slijevaju niz grlo). Rekao je da imam "treci krajnik" na kojega se stalno lijepe bakterije, ali se može riješiti i nije potrebno operirati. Još mi je pogledao i ranu iz koje mi curi krv. To su genetski tanke žilice koje pucaju cijelo vrijeme iz prednjeg dijela nosa i to nije ništa strašno i ne mora se laserski spaljivati, samo se trebam držati terapije koju mi je zadao i proci ce. Eto, riješio sam to.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/03/2011 : 00:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
nemoj sad precesto puhat nos ;)

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000