forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nathan never pitanje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 15/11/2002 : 19:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
djelomicno se slazem s tobom. Apsolutno su Nathanove naslovnice bolje. Zrace nekom snagom i dubinom...
Ipak ni Legs naslovnice nisu za odbaciti, ipak je to furka na mangu.
Kada vec spominjemo najbolje naslovnice evo mojeg apsolutnog pobjednika:

Onda da cujem komentar za ovu naslovnicu:-)))) ?

"RASTE KAO NADA, KAO MORE, KAO BOR, KAO POKRET, KAO ZORA, KAO DETE, KAO KRV, KAO ŽELJA MEÐU NAMA, RASTE KAO BOL I GRIZE SVE PRED NAŠIM OCIMA..."
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 15/11/2002 : 19:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
neces mi vjerovati cim mi se pocela otvarati slika na prvom milimetru sam znao koja je naslovnicaimam ovaj IT broj i u ovom prethodnom postu sam htio staviti i ovu naslovnicu za primjer.ona mi je definitivno u samom vrhu odma uz il numero cento.nema sta ukus ti je profinjen
ma ja mrzim mangu tako da je vjerovatno to razlog sto bas ne simpatisem te naslovnice.

Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 15/11/2002 : 19:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message
Ovo je stvarno naslovnica za okvir i na stijenu.

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 15/11/2002 : 19:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Da ova naslovnica stvarno zasluzuje posebno mjesto na zidu. Svaki puta kada je pogledam najezim se. Stotka je takoder u samom vrhu ali ispod jos jedne naslovnice. Evo je:

"RASTE KAO NADA, KAO MORE, KAO BOR, KAO POKRET, KAO ZORA, KAO DETE, KAO KRV, KAO ŽELJA MEÐU NAMA, RASTE KAO BOL I GRIZE SVE PRED NAŠIM OCIMA..."
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 15/11/2002 : 19:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
e vidis ovu jos nisam vidio,dobra je narocito nathan u okretu.a ni oni zombiji nisu za potcijeniti.naslovnica obecava dobru pricu.

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 15/11/2002 : 19:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Za kraj jos jedan dragulj:

Nadam se da si ovu vec prije vidio:-)))?

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 15/11/2002 : 19:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
e ovu sam vidiono comment,nema sta de angelis je imao finu inspiraciju.da je Bogdo svaki put tako ali nije nazalost.al sva sreca da je vise dobrih nego losih
odoh sad ucit,budi mi pozdravljen devile i may the NATHAN be with you

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 15/11/2002 : 19:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
That`s right friend of mine:-)))))

C U

Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 15/11/2002 : 19:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message
Ali ipak je prva stvarno najbolja. Jedina koja ide uz Parkerove naslovnice, originalne naravno.

Go to Top of Page

cartman
New Member

Slovenia
165 Posts

Member since 12/08/2002

Posted - 15/11/2002 : 19:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send cartman a Private Message
I meni se najvise svida prva

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 15/11/2002 : 20:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
U tom i je poanta. Prva tj. broj 120 je zakon:-))))))

Go to Top of Page

Aster
Average Member

Hungary
871 Posts

Member since 18/06/2002

Posted - 20/11/2002 : 16:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aster's Homepage  Send Aster a Private Message
UH,ove naslovnice su stvarno dobre!!!!

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 20/11/2002 : 17:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
quote:
UH,ove naslovnice su stvarno dobre!!!!

ma kad je nathan u pitanju nemoras se cuditi

Go to Top of Page

Billy
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 24/02/2002

Posted - 20/11/2002 : 17:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Billy a Private Message
Gledajuci De Angelisove naslovnice moram reci da su mi bolje i od vecine Castellinijevih. Opcenito mi De Angelis postaje sve bolji i bolji. Crtež mu ima finocu i dubinu, cak bi rekao da mi se svida više od CC-a. Cujem puno hvale za Marija, ali je meni tek OK, dok za ostale crtace NN-a stvarno teško mogu naci lijepu rijec. Recimo Casini koji je upropastio neke dobre price (Posljednji val, cini mi se ili tako nešto).
Govoreci o LW, ovo mi se uopce ne svida.

Nothing is more terrifying then attempting to make people laugh and failling
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 20/11/2002 : 18:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
billy i ja odnedavno slicno pocinjem razmisljati.na pocetku mi je (samo!) castellini bio zakon(i sad je da naglasim)dok mi se de angelisove stranice nisu uopste svidjale.ali kako sam vise gledao de angelisove to su mi se sve vise svidjale a kada sam nabavio NN 100 i 120 to je dostiglo vrhunac.te dvije naslovnice su malo je reci FANTASTICNE!!!
velika je razlika u castelinijevom stilu i de angelisovom stilu.cc ima tipican marvelovski stil,americki gdje su svi nabildani,uvijek spremni na sve sa vrlo malo emocija.dok su de angelisove umjetnicka djela,sa dubokom pozadinom,metaforom,a crtez je kao da je u pitanju akvarel.i jedne i druge imaju svojih drazi i ljepote iako su de angelisove malo ozbiljnije.
sto se tice de angelisovog nathana tu je prva liga.poslije njega mi je odma bastianoni.rinaldi nije los.bonazzi kako kad,nekad dobar a nekad uzasan.mari kako kad u zavisnosti od price.nekako mi je on dobar samo kada su u pitanju price sa puno emocija.casini mi je bezveze,alberti malo je reci uzasan.one dvije epizode izgorena zemlja/pustinjski razbojnici su mi odlicno nacrtane.
castelini ne ulazi uopste u konkurenciju

Go to Top of Page

Aster
Average Member

Hungary
871 Posts

Member since 18/06/2002

Posted - 21/11/2002 : 13:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aster's Homepage  Send Aster a Private Message
Meni se nikad nisu svidjeli oni stripovi u kojima covjek srece ove bildere.Nekako su mi nadrealisticki i heroicki,tj. nemaju ljudskog obraza.To je tipicni americki stil.
Mada mi se Castellini i DeAngelis po kvalitetu crteza svidjaju.Od Lazarussa i Bocci crta jos takve bildere,samo neznam zbog cega.
Eno na primer Hermanovi likovi(Tornjevi Boa-Morija)mi djeluju mnogo interesantnije i ljepse.I to je zbog karaktera likova.Imaju dusu.Veoma duboku dusu.

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 21/11/2002 : 14:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Hmmm, vjeruj mi da Nathan ima jako duboku dusu:-)

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/11/2002 : 15:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ova Infiniti Universi je stvarno dobra. Ove druge su mi malo bezveze.

Hiljadu mu epruveta moga dede apotekara, tvorica, bubnjeva Darkwooda, Crvenih Mundira i vampira!
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 21/11/2002 : 15:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Ova sa leptirom je meni mrak.
Bas je onako poetska...

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 21/11/2002 : 17:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
kao sto sam vec rekao i meni se jako svidja ova s leptirom,prava romanticarska
DD zar se iza tog opasnog username-a krije pjesnik i romantik?

Go to Top of Page

Aster
Average Member

Hungary
871 Posts

Member since 18/06/2002

Posted - 21/11/2002 : 17:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aster's Homepage  Send Aster a Private Message
quote:

Hmmm, vjeruj mi da Nathan ima jako duboku dusu:-)

Ma nisam konkretno na Nathana mislio.
Inace i meni se svidjanaslovnica Infiniti universi,a ni ona pod naslovom La belve nije losa.Podsjeca me na Aliens.

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 22/11/2002 : 20:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
astere pogledaj NN naslovnicu broja 100 pa da vidis sta je dobra naslovnica,pusti ove DD-ove romanticarske

Go to Top of Page

Sen Đi
Starting Member

Croatia
10 Posts

Member since 16/10/2002

Posted - 23/11/2002 : 11:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Sen Đi a Private Message
Od kojeg broja Angelis crta naslovnice, odnosno kad ce te epizode doci u Hrvatsku? (ok, znam da cete sad svi reci "za jedno 20 godina ako NN nastavi izlaziti svakih 3 mjeseca...")

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 23/11/2002 : 11:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
De Angelis crta naslovnica od broja 60.

Go ahead punk, make my day...

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000