forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Ugodna/neugodna iskustva na stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/03/2011 : 19:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jeeeee

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17815 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/03/2011 : 19:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
on ko onaj iz Mucki što je upadao u svakakve rupe da izvuce novac :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/03/2011 : 19:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by Mozen

quote:

Clanovi ozaloscena sovuljaga i luno02

Kladim se u 100 kn da gore navedeni clan nije nikoga prevario.
Možda eventualno clan ozasloscena_sovuljaga.

Dobar ti je ovaj

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/03/2011 : 19:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by Paka01

Jebiga, ima ljudi koji mi se nisu svidali (ko teller npr.) i nije mi ža šta je otiša sa foruma

Imam losu vijest za tebe: Teller se vratio na forum! Taj je neunistiv!

Ajd' bogati, neka ga Nisan ni mislija da ce vjecno otic...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 04/03/2011 : 19:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Nisam imao neugodnih iskustava. Svi mi pomažu, fer su i dobrocudni. Ima nekih clanova koji mi se ne svidaju, no s njima nikad nisam imao problema.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 04/03/2011 : 19:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
Meni je sve OK,cak i oni "humoristi" Doca i Pajtos!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/03/2011 : 21:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Dakle opišite svoje dogadaje,iskustva itd.
Ja osobno zadivljen sam fer i korektnosti vecinom na ovoj starnici,nekih modova,clanova.Aukcije nikad nisam imao problema toliko razumijevanja i poštenih ljudi u životu nisam sreo.
Ja sam po prirodi dosta nezgodan pomalo agreisvan volim svade pogotovo kad se treba potuci nema posla na kojem nisam izazvao skandal nema izlaska...jer vecinom ljudi su pokvareni pa provociraju ili gledaju cudno pa ja jedva docekam takvu priliku.
Ovdje sam imao par puta nesuglasica ali nemogu vjerovati da ljudi tako zele rijesiti nesporazum,probleme cudo jedno kako ovdje vlada dobar duh sa vecine foruma sam bio izbacivan zbog svega i svacega.Ovdje je sve onako kako bi trebalo i bitirelativno sam novi clan ali stvarno vlada duh dobrote,prijateljstva i razumjevanja.

Tonka, obecao sam ti "referat" o starim Zagorima (u vezi aukcija) a nikako da stignem da napišem nešto.

Vidim da si opasan i agresivan pa rekoh da se izvinim na vreme

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 04/03/2011 : 21:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Samo pozitivna iskustva na jedinom forumu na kojem sudjelujem, jer nam je interes isti - stripovi. I ja zastupam tezu da ljudi koji citaju stripove ne mogu biti loši, to je ipak poseban svijet...
Ovom priliko se i ispricavam svim clanovima koji su me zvali da se ukljucim na još neke forume, rado bih, ali jednostavno nemam toliko vremena...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/03/2011 : 22:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:
Ja sam po prirodi dosta nezgodan pomalo agreisvan volim svade pogotovo kad se treba potuci nema posla na kojem nisam izazvao skandal nema izlaska...jer vecinom ljudi su pokvareni pa provociraju

Tonka, kod tebe je stvar što imaš kratak fitilj i onda kad ljudi to skuže namjerno idu prcat samo da ti popizdiš..
Kako ti se uopce da ulazit u tucnjave..mislim kad izadeš van i to..pa zar nije poanta izlaska fino se zabavit, opustit i nasmijat s prijateljima?

Kako si rekao kratak fitilj velika mana
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/03/2011 : 22:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Dakle opišite svoje dogadaje,iskustva itd.
Ja osobno zadivljen sam fer i korektnosti vecinom na ovoj starnici,nekih modova,clanova.Aukcije nikad nisam imao problema toliko razumijevanja i poštenih ljudi u životu nisam sreo.
Ja sam po prirodi dosta nezgodan pomalo agreisvan volim svade pogotovo kad se treba potuci nema posla na kojem nisam izazvao skandal nema izlaska...jer vecinom ljudi su pokvareni pa provociraju ili gledaju cudno pa ja jedva docekam takvu priliku.
Ovdje sam imao par puta nesuglasica ali nemogu vjerovati da ljudi tako zele rijesiti nesporazum,probleme cudo jedno kako ovdje vlada dobar duh sa vecine foruma sam bio izbacivan zbog svega i svacega.Ovdje je sve onako kako bi trebalo i bitirelativno sam novi clan ali stvarno vlada duh dobrote,prijateljstva i razumjevanja.

Tonka, obecao sam ti "referat" o starim Zagorima (u vezi aukcija) a nikako da stignem da napišem nešto.

Vidim da si opasan i agresivan pa rekoh da se izvinim na vreme

HAAHHAHAHAHAHA doobraaaaaaaaaaaa
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 04/03/2011 : 23:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Sve sama bagra. Kako su me samo ispljuvali na onom forumu o skupu u Kragujevcu da sam najveci alkos (e, ja, pored zivih Teksa i Karsona) - jos je mama procitala tu temu i nisam se lepo proveo.
Vise nikad necu piti sa njima. Mozda samo "pored" njih, ako se slucajno zadesimo na istom okupljanju.

Edit: A da ne pricam kako su mi uvalili Teksa koji hrce kao sabor drvoseca.

Edited by - Grujah. on 04/03/2011 23:08:22
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/03/2011 : 23:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

Sve sama bagra. Kako su me samo ispljuvali na onom forumu o skupu u Kragujevcu da sam najveci alkos (e, ja, pored zivih Teksa i Karsona) - jos je mama procitala tu temu i nisam se lepo proveo.
Vise nikad necu piti sa njima. Mozda samo "pored" njih, ako se slucajno zadesimo na istom okupljanju.

Edit: A da ne pricam kako su mi uvalili Teksa koji hrce kao sabor drvoseca.

Nikako da saznam cija je carapa (1 komad) ostala kod mene

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/03/2011 : 00:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Nisam imao negativna iskustva jer ne ulazim u rasprave. Iskreno da vam kazem imam samo pozitivna iskustva, par puta sam nesto kupovao i prodavao i sve je proslo u najboljem redu. Cak sam i dobio na poklon stripove, koji mi mnogo znace. (Traper Kerija). Jedino sto se ne volim druziti sa ljudima , tj. ne volim se upoznavati. Tako da ne ucestvujem u akcijama forumasa vise volim da se drzim sa strane.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/03/2011 : 09:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by masni

Nisam imao negativna iskustva jer ne ulazim u rasprave. Iskreno da vam kazem imam samo pozitivna iskustva, par puta sam nesto kupovao i prodavao i sve je proslo u najboljem redu. Cak sam i dobio na poklon stripove, koji mi mnogo znace. (Traper Kerija). Jedino sto se ne volim druziti sa ljudima , tj. ne volim se upoznavati. Tako da ne ucestvujem u akcijama forumasa vise volim da se drzim sa strane.

To sociofobicni brate!

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/03/2011 : 10:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by masni

To sociofobicni brate!

Bolesnici

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 05/03/2011 10:13:00
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/03/2011 : 10:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Kad bi mozda dosli do spoznaje cari upoznavanja sa kolegama izlecili bi se..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 05/03/2011 : 10:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Ja dosad nisan ima nikakvih loših iskustava, dapace! Uvik bi se dogovoria s ljudima oko aukcija i nikad nije bilo nesporazuma tako da stvarno ne znan što bi moga navest kao lošu karakteristiku stripovi.com site-a.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/03/2011 : 11:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Kad bi mozda dosli do spoznaje cari upoznavanja sa kolegama izlecili bi se..

Od tikvica mi je muka.
Što više jedeš tikvice, to ih više voliš...
Jel to ta logika?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/03/2011 : 11:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Forum koji funkcionira na bivsim prostorima juge ovoliko godina ...svaka cast ....nista drugo nemam reci.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/03/2011 : 11:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Evo Murdoc rece..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 05/03/2011 : 11:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
E da, još bi napomenia da mi se svida to što nema isticanja nacionalizma i što nema politiziranja (ili pak, ja nisam zamjetio )!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 05/03/2011 : 12:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
I još nešto! Sawitchu jel slaviš "20 000. post"?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 05/03/2011 : 13:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
Moja iskustva us takode OK. Uvijek ima nekih 'problemcica', ali u suštini je odlican forum sa super ekipom. Naravno da svako ima neke clanove 'na tapetu', ali ne može sve savršeno (u mom slucaju su vecinom sa aukcija, a zajebi su se ticali katastrofa ocuvanosti stripova ili da mi ne stigne jedan strip u paketu koji je naveden u ponudi, vec umjesto njega uvale nešto drugo,...).
I Tonka, mojne agresivnost, ne gotivi to niko. Najlakše se potuci. Treba nekad iskulirati ili jednostavno odgovoriti istom mjerom, i to obavi posao sa malobrojnim 'specijalnim' forumašima ;)
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/03/2011 : 13:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
vise manje sve ok, smeta me par primitivaca na forumu koji se u skoro svaku temu upletu sa svojim komentarima i to najvise na sportu...a cim krene dublja rasprava vidis da ne znaju dobro ni pravila tog sporta (evo nedavno rasprava o zaledu u nogometu, kad im je trebalo sve nacrtati da skuze kak nisu u pravu)!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/03/2011 : 13:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

I još nešto! Sawitchu jel slaviš "20 000. post"?

Ima sve da puca...

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000