Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40273 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17815 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 04/03/2011 : 19:42:04
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by Paka01
Jebiga, ima ljudi koji mi se nisu svidali (ko teller npr.) i nije mi ža šta je otiša sa foruma
Imam losu vijest za tebe: Teller se vratio na forum! Taj je neunistiv!
Ajd' bogati, neka ga Nisan ni mislija da ce vjecno otic... |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 04/03/2011 : 19:45:36
|
Nisam imao neugodnih iskustava. Svi mi pomažu, fer su i dobrocudni. Ima nekih clanova koji mi se ne svidaju, no s njima nikad nisam imao problema. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 04/03/2011 : 21:28:43
|
quote: Originally posted by Tonka24
Dakle opišite svoje dogadaje,iskustva itd. Ja osobno zadivljen sam fer i korektnosti vecinom na ovoj starnici,nekih modova,clanova.Aukcije nikad nisam imao problema toliko razumijevanja i poštenih ljudi u životu nisam sreo. Ja sam po prirodi dosta nezgodan pomalo agreisvan volim svade pogotovo kad se treba potuci nema posla na kojem nisam izazvao skandal nema izlaska...jer vecinom ljudi su pokvareni pa provociraju ili gledaju cudno pa ja jedva docekam takvu priliku. Ovdje sam imao par puta nesuglasica ali nemogu vjerovati da ljudi tako zele rijesiti nesporazum,probleme cudo jedno kako ovdje vlada dobar duh sa vecine foruma sam bio izbacivan zbog svega i svacega.Ovdje je sve onako kako bi trebalo i bitirelativno sam novi clan ali stvarno vlada duh dobrote,prijateljstva i razumjevanja.
Tonka, obecao sam ti "referat" o starim Zagorima (u vezi aukcija) a nikako da stignem da napišem nešto.
Vidim da si opasan i agresivan pa rekoh da se izvinim na vreme |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17011 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 04/03/2011 : 21:30:20
|
Samo pozitivna iskustva na jedinom forumu na kojem sudjelujem, jer nam je interes isti - stripovi. I ja zastupam tezu da ljudi koji citaju stripove ne mogu biti loši, to je ipak poseban svijet... Ovom priliko se i ispricavam svim clanovima koji su me zvali da se ukljucim na još neke forume, rado bih, ali jednostavno nemam toliko vremena... |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 04/03/2011 : 22:23:07
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by Tonka24 Ja sam po prirodi dosta nezgodan pomalo agreisvan volim svade pogotovo kad se treba potuci nema posla na kojem nisam izazvao skandal nema izlaska...jer vecinom ljudi su pokvareni pa provociraju
Tonka, kod tebe je stvar što imaš kratak fitilj i onda kad ljudi to skuže namjerno idu prcat samo da ti popizdiš.. Kako ti se uopce da ulazit u tucnjave..mislim kad izadeš van i to..pa zar nije poanta izlaska fino se zabavit, opustit i nasmijat s prijateljima?
Kako si rekao kratak fitilj velika mana |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 04/03/2011 : 22:34:53
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Tonka24
Dakle opišite svoje dogadaje,iskustva itd. Ja osobno zadivljen sam fer i korektnosti vecinom na ovoj starnici,nekih modova,clanova.Aukcije nikad nisam imao problema toliko razumijevanja i poštenih ljudi u životu nisam sreo. Ja sam po prirodi dosta nezgodan pomalo agreisvan volim svade pogotovo kad se treba potuci nema posla na kojem nisam izazvao skandal nema izlaska...jer vecinom ljudi su pokvareni pa provociraju ili gledaju cudno pa ja jedva docekam takvu priliku. Ovdje sam imao par puta nesuglasica ali nemogu vjerovati da ljudi tako zele rijesiti nesporazum,probleme cudo jedno kako ovdje vlada dobar duh sa vecine foruma sam bio izbacivan zbog svega i svacega.Ovdje je sve onako kako bi trebalo i bitirelativno sam novi clan ali stvarno vlada duh dobrote,prijateljstva i razumjevanja.
Tonka, obecao sam ti "referat" o starim Zagorima (u vezi aukcija) a nikako da stignem da napišem nešto.
Vidim da si opasan i agresivan pa rekoh da se izvinim na vreme
HAAHHAHAHAHAHA doobraaaaaaaaaaaa |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 04/03/2011 : 23:07:17
|
Sve sama bagra. Kako su me samo ispljuvali na onom forumu o skupu u Kragujevcu da sam najveci alkos (e, ja, pored zivih Teksa i Karsona) - jos je mama procitala tu temu i nisam se lepo proveo. Vise nikad necu piti sa njima. Mozda samo "pored" njih, ako se slucajno zadesimo na istom okupljanju.
Edit: A da ne pricam kako su mi uvalili Teksa koji hrce kao sabor drvoseca. |
Edited by - Grujah. on 04/03/2011 23:08:22 |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 04/03/2011 : 23:18:47
|
quote: Originally posted by Grujah.
Sve sama bagra. Kako su me samo ispljuvali na onom forumu o skupu u Kragujevcu da sam najveci alkos (e, ja, pored zivih Teksa i Karsona) - jos je mama procitala tu temu i nisam se lepo proveo. Vise nikad necu piti sa njima. Mozda samo "pored" njih, ako se slucajno zadesimo na istom okupljanju.
Edit: A da ne pricam kako su mi uvalili Teksa koji hrce kao sabor drvoseca.
Nikako da saznam cija je carapa (1 komad) ostala kod mene
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/03/2011 : 00:21:47
|
Nisam imao negativna iskustva jer ne ulazim u rasprave. Iskreno da vam kazem imam samo pozitivna iskustva, par puta sam nesto kupovao i prodavao i sve je proslo u najboljem redu. Cak sam i dobio na poklon stripove, koji mi mnogo znace. (Traper Kerija). Jedino sto se ne volim druziti sa ljudima , tj. ne volim se upoznavati. Tako da ne ucestvujem u akcijama forumasa vise volim da se drzim sa strane. |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 05/03/2011 : 09:24:55
|
quote: Originally posted by masni
Nisam imao negativna iskustva jer ne ulazim u rasprave. Iskreno da vam kazem imam samo pozitivna iskustva, par puta sam nesto kupovao i prodavao i sve je proslo u najboljem redu. Cak sam i dobio na poklon stripove, koji mi mnogo znace. (Traper Kerija). Jedino sto se ne volim druziti sa ljudima , tj. ne volim se upoznavati. Tako da ne ucestvujem u akcijama forumasa vise volim da se drzim sa strane.
To sociofobicni brate! |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 05/03/2011 : 10:12:31
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by masni
Nisam imao negativna iskustva jer ne ulazim u rasprave. Iskreno da vam kazem imam samo pozitivna iskustva, par puta sam nesto kupovao i prodavao i sve je proslo u najboljem redu. Cak sam i dobio na poklon stripove, koji mi mnogo znace. (Traper Kerija). Jedino sto se ne volim druziti sa ljudima , tj. ne volim se upoznavati. Tako da ne ucestvujem u akcijama forumasa vise volim da se drzim sa strane.
To sociofobicni brate!
Bolesnici |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 05/03/2011 10:13:00 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40273 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 05/03/2011 : 10:51:08
|
Ja dosad nisan ima nikakvih loših iskustava, dapace! Uvik bi se dogovoria s ljudima oko aukcija i nikad nije bilo nesporazuma tako da stvarno ne znan što bi moga navest kao lošu karakteristiku stripovi.com site-a. |
Trljam ruke. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 05/03/2011 : 11:39:58
|
quote: Originally posted by sawitch
Kad bi mozda dosli do spoznaje cari upoznavanja sa kolegama izlecili bi se..
Od tikvica mi je muka. Što više jedeš tikvice, to ih više voliš... Jel to ta logika? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 05/03/2011 : 11:40:30
|
Forum koji funkcionira na bivsim prostorima juge ovoliko godina ...svaka cast ....nista drugo nemam reci. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40273 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 05/03/2011 : 11:55:04
|
E da, još bi napomenia da mi se svida to što nema isticanja nacionalizma i što nema politiziranja (ili pak, ja nisam zamjetio )! |
Trljam ruke. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 05/03/2011 : 13:43:45
|
Moja iskustva us takode OK. Uvijek ima nekih 'problemcica', ali u suštini je odlican forum sa super ekipom. Naravno da svako ima neke clanove 'na tapetu', ali ne može sve savršeno (u mom slucaju su vecinom sa aukcija, a zajebi su se ticali katastrofa ocuvanosti stripova ili da mi ne stigne jedan strip u paketu koji je naveden u ponudi, vec umjesto njega uvale nešto drugo,...). I Tonka, mojne agresivnost, ne gotivi to niko. Najlakše se potuci. Treba nekad iskulirati ili jednostavno odgovoriti istom mjerom, i to obavi posao sa malobrojnim 'specijalnim' forumašima ;) |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 05/03/2011 : 13:53:45
|
vise manje sve ok, smeta me par primitivaca na forumu koji se u skoro svaku temu upletu sa svojim komentarima i to najvise na sportu...a cim krene dublja rasprava vidis da ne znaju dobro ni pravila tog sporta (evo nedavno rasprava o zaledu u nogometu, kad im je trebalo sve nacrtati da skuze kak nisu u pravu)! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40273 Posts
Posted - 05/03/2011 : 13:57:05
|
quote: Originally posted by Zlotvor
I još nešto! Sawitchu jel slaviš "20 000. post"?
Ima sve da puca... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Topic |
|