forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Refilovanje Stampaca Marke Lexmark
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 18/03/2011 : 23:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
Dakle,imam multi uredjaj Lexmark x1100 u koji idu ketridzi br. 16 i 17 crni pa me zanima posto sam na youtubeu
video snimak da se pune preko one male rupice na vrhu tonera u za koju sam jedva nasao tako tanku iglu i kad
ga punim izbaci mi pola farbe pa me zanima je li moguce da im je kapacitet tako mali ili jednostavno igla nije
dovoljno dugacka da dopre do sundjercica koji ce primiti boju ili ne znam koja je fora...kako da ga dopunim,
jer preko ovog linka ne mogu da provalim nista...ja sam ga danas napunio i vratio u uredjaj ali mi se nesto to
cini slabo napunjeno.

Evo snimka:

http://www.youtube.com/watch?v=WmyrngyrxAM

kao da boja jedva ide u njega......

Ranije sam imao HP stampace i punio ih bez problema.

Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu!

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 21/03/2011 : 02:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message
Probaj da ti to odneses u neki servis pa da ti tamo napune malo iskusniji, nece to puno da kosta...
Ali ako je tvoj lexmark pretrpelo vise od 6-7 punjenja, to vise nije ni za qrac.
Kupovina kertridza je besmislena, jer za 16-17-icu trebas dati novaca isto koliko i za isti taj novi stampac...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000