forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Povlacenje s foruma
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 01/04/2011 : 13:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message
Draga ekipo,

kao sto i naslov topica kaze, odlucio sam prestati s posjecivanjem ovog foruma, a jasno povezano s tim i potpunim prestajanjem postova. Ovo ce mi biti zadnji post na forumu.
Nisam htio da poput nekih ljudi odem a da i ne kazem zasto, pa cu iskoristiti ovu priliku da vam objasnim, ako je uopce ikome stalo. Post je tu u podforumu Americki strip, gdje sam i prije 4 godina postirao svoj prvi post.
Uglavnom, da ne duzim, odlazim zato sto sam razocaran ljudima na ovom forumu, i potpunim odudaranjem njihovh interesa sa mojima. Kad postiram o americkim stripovima, s ciljem da nekome malo i priblizim to trziste, nitko me ne ferma, dok recimo topic o visini Zagora i Chica postigne ne znam koliko desetaka postova i 10 stranica. A ljudi koji citaju americke stripove vole junake poput ne znam, Aquamana, a za Ambush Buga ih zivo boli. Dosadilo mi je truditi se, a bez ikakvih rezultata. Povuci cu se u svoju sobu, ponovno procitati svaki strip osim Zagora i dobro se napiti.
Umoran sam, osjecam kako me radost napusta, kad se zegledam u bezdan, bezdan mi uzvraca pogled...
Zbogom.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.

Edited by - King Warrior on 03/04/2011 12:29:07

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 01/04/2011 : 13:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Odustajes s foruma zato sto vise ljudi ne komentiraju na topice u vezi Americkih stripova??? Pa sta onda?
Ocito si izgubio nadu u covjecanstvo (to jest, u sve nas). Zao mi sto smo te razocarali toliko, nadam se da ces naci puno srece u svojoj novoj usamljenosti.
:(

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/04/2011 : 13:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Nepratim tvoje postove ali tesko se tu sto moze reci kad se covjek trudi a zauzvrat dobije nista!
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 01/04/2011 : 13:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:
Originally posted by Raven84

Draga ekipo,

kao sto i naslov topica kaze, odlucio sam prestati s posjecivanjem ovog foruma, a jasno povezano s tim i potpunim prestajanjem postova. Ovo ce mi biti zadnji post na forumu.
Nisam htio da poput nekih ljudi odem a da i ne kazem zasto, pa cu iskoristiti ovu priliku da vam objasnim, ako je uopce ikome stalo. Post je tu u podforumu Americki strip, gdje sam i prije 4 godina postirao svoj prvi post.
Uglavnom, da ne duzim, odlazim zato sto sam razocaran ljudima na ovom forumu, i potpunim odudaranjem njihovh interesa sa mojima. Kad postiram o americkim stripovima, s ciljem da nekome malo i priblizim to trziste, nitko me ne ferma, dok recimo topic o visini Zagora i Chica postigne ne znam koliko desetaka postova i 10 stranica. A ljudi koji citaju americke stripove vole junake poput ne znam, Aquamana, a za Ambush Buga ih zivo boli. Dosadilo mi je truditi se, a bez ikakvih rezultata. Povuci cu se u svoju sobu, ponovno procitati svaki strip osim Zagora i dobro se napiti.
Umoran sam, osjecam kako me radost napusta, kad se zegledam u bezdan, bezdan mi uzvraca pogled...
Zbogom.

Možda griješiš možda i ne ali jedno je sigurno... ima ovdje ljudi kojima glavni Bonelli protagonisti nisu naj što su citali od stipa.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/04/2011 : 13:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
To što odustaješ, nema veze sa ostalim forumašima. Vecini je najdraži Bonelli. Kažeš, htio si približiti ljudima americki strip!? Možda se trebao napisati koju recenziju sebi najboljih stripova, ili neki tekst, pa bi to podosta ljudi procitalo, i vrtjelo bi se na pocetnoj stranici. Gledam to iz svoje perspektive- npr.netko mi kaze- ili ti napišeš u podforumu americkog stripa- 'kako je dobar onaj junak' ili 'svršavao sam citajuci 3.epizodu...'! I što to meni znaci!? Niti mogu procitati nešto o tom junaku gdje su tekstovi, niti nimam išta o toj epizodi!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/04/2011 : 13:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Dragi Raven84
U potpunosti se slazem sa tobom!
Zakljucao sam ti nick kao sto si i trazio.
Zelim ti u buducnosti sve najbolje.
- King
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9392 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 01/04/2011 : 13:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
Mislim da griješiš. Istina, nema velikih rasprava ali nema ni spama. Ja jako rijetko postam na ovom podforumu ali redovito pratim što ljudi pišu i ponekad ako me nešto zainterisira skinem sken ili nabavim neki strip tako da nije da te nitko ne ferma.
Ajde razmisli još jedanput.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/04/2011 : 13:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Dragi Raven84
- King

Nevezano za ovo mozes li mi odgovoriti na pitanje koje sam ti postavio u drugom topicu s obzirom da si prvi objavio da izlazi kolekc.izdanje zagora?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/04/2011 : 14:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24
Nevezano za ovo mozes li mi odgovoriti na pitanje koje sam ti postavio u drugom topicu s obzirom da si prvi objavio da izlazi kolekc.izdanje zagora?

Evo, tonka24 je odmah dokazao ravenovu tezu o Zagoru u njegovoj zastupljenosti na forumu... O njemu se može pricati svugdje, pa cak i u topicu covjeka razocaranom animozitetom naspram americkog stripa.

@raven

Ne znam zašto moraš otici zauvijek, pa nije li ti dovoljno tu i tamo ostaviti koji post i procitati ima li cega novoga i na ovom dijelu foruma? Zašto npr. nisi mogao popularizirati druge junake i stripove pišuci o njima tekstove ili recke za sajt? MOžda bi navukao nekog...
Ovo je ipak forum za strip, i šteta što strip-fanovi odlaze s mjesta gdje su uvijek dobrodošli..

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 01/04/2011 : 14:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Raven,daj ne deprimiraj sa tim stavom!!
Strip je nasa domena i bilo koji strip ima svoje mjesto.
Napisi neki malo veci opis stripa koji perferiras i stavi topic pa cemo da ostavimo komentar!
Nisu svi Bonellijevci ima ih koji su svestrani!
Ajd pusti flasu i primi se tipkovnice!!
Keep the faith !!
I ne gledaj u bezdan iako se Gandalf izvukao!!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 01/04/2011 14:13:39
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/04/2011 : 14:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
DEECAY kad si se lijepo potrudio spomenut zagora ti si prvi na listi(vidim da zivis u zagrebu ili blizu..)da te žicam da mi svako 2 mj.pošaljes kolekc.zagora
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 01/04/2011 : 14:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Srce mi prepuklo.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/04/2011 : 14:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Covjek ce se propiti zbog nas!
Moramo nešto uraditi, i to hitno! Brzo brišimo sve topice o Zagoru i otvorimo par o golden age supermanu i batmanu i ambush bugu!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/04/2011 : 14:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Apri-li-li Ravenu

Ajd vidimo se sutra.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/04/2011 : 14:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Mislim, na okupljanju.Ili se i od tuda povlaciš?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 01/04/2011 : 14:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message
Danas je takav datum da nikome nista ne vjerujem ;)

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 01/04/2011 : 14:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message
ko ne voli ambush bug-a? da nije prvi april, sad bi poceo fajt :D

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 01/04/2011 : 15:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by Andrej

Danas je takav datum da nikome nista ne vjerujem ;)

I ja isto... King nas je vec sjebo sa najavom Zagora u boji, tako da je vrlo moguce da je i ovo nekakva zajebancija

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7960 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 01/04/2011 : 16:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
Šta je dodavola Ambush Bug?

Ja sam odrastao na americkom stripu.

Prvi stripovi (realisticni, ne racunam Mikija i Paju) koje sam zavoleo bili su Betmen, Derdevil i Supermen. Pa Ricard Dragon i Karate Kid (DC). Pa Iron Fist, Doc Savage, Šang Ci, Sinovi Tigra, Spajdermen, Tor, Konan, Star Wars, Frankenštajn, Ka-Zar, Red Sonja itd itd.

I sad mi dolazi neki klinja da me uci šta je americki strip!?

Klinja koji (verovatno) cita skenirane stripove bi da me zainteresuje za Ambush Bug.

JEDINI NACIN da se zainteresujem za naslove koje nisam citao je da ih neko objavljuje ovde, da mogu da lagano prošetam do kioska ili knjižare i kupim ih (ili narucim iz striparnice).

Ako toga nema nema ni interesovanja. Eto, živo me interesuje Sandman jer imam prve trejdove od BP-a ( i Hellblazer, i Preacher i Conan od pocetka...) i cekam da ga neko nastavi. Imam sve epizode na nekom CD-u, ali mi to ništa ne znaci.

Dakle, još jednom - šta je dodavola Ambush Bug? I koga je briga? Ako ga neko objavi, pa mi se dopadnu prve epizode (ako je serijal), možemo da razgovaramo.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7960 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 01/04/2011 : 16:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
Naravno ako je prvoaprilska, onda travanjinjinji.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/04/2011 : 16:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
ponosan sam na tebe sto Star wars meces medju realisticne stripove najzad neko razuman

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 01/04/2011 : 16:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
Nevjerojatno, pa ovi ljudi uz to sto su i veliki stripasi, jos su i dobri komedijasi

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/04/2011 : 17:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Meni je ovo najdraži podforum na forumu Otvorija sam i ja par tema koje ritko koga uopce zanimaju, poput one o Golden Age stripovima, al mi je gušt trudit se. Da ne govorin kako sam lagano pocea pisat recenzije americkih stripova, pa kome se svidi - svidi, možda se navuce neko Cinjenica je u tome da stvarno triba dobro radit na promociji americkog stripa kod nas, ako ništa onda bar od ovih udarnih izdavaca!

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 01/04/2011 : 17:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

ponosan sam na tebe sto Star wars meces medju realisticne stripove najzad neko razuman

Upravo tako(i Red Sonja takoder)....

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/04/2011 : 17:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Mogao bi se i ja pridruziti ravenu84 i to vrlo brzo.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/04/2011 : 17:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Dragi Raven84
- King

Raven, mislio sam da te do ponoci drzim zakljucanim, ali nemam srca za to.
Dobar fazon, ali moras priznati da sam napravio odlican protivnapad.

Edited by - King Warrior on 01/04/2011 17:48:58
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000