Author |
Topic |
vladar
Average Member
Serbia
745 Posts
Member since 05/09/2002 |
Posted - 04/04/2011 : 21:16:27
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
mozda kada bi se ta reka izlila onako bas bas bas neprirodno mnogo i odnela svo to sranje u najbliza dvorista, imanja, njive, farme....mozda bi se tada neko pocesao.
ili da se izlije bas bas bas basa bas bas onako mnogo, i da nas podavi sve, e to bi resilo sve probleme....
"pobijes govna i gotova stvar"
Izlio se Ibar nekoliko puta van svog korita u Ibarskoj klisuri, izmedju Raske i Kraljeva, i na obalu izbacio gomilu plasticnih flasa, kesa i raznog drugog otpada. Da li mislis da je neko od mestana kojima je to zavrsilo na imanjima to pokupio, spakovao i bacio u kontejnere? Ne, jednostavno su to vratili u Ibar i resili svoj problem. A za to sto ce Ibar taj otpad opet negde da izbaci na obalu, kod nekog drugog, ih je bas bolelo uvo!
Treba videti i reku koja pritice kroz Novi Pazar i koja se kod Raske uliva u Ibar. Tuzna je koliko i ova Tuzna Morava. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 10/04/2011 : 13:00:34
|
quote: Originally posted by vladar
mozda kada bi se ta reka izlila onako bas bas bas neprirodno mnogo i odnela svo to sranje u najbliza dvorista, imanja, njive, farme....mozda bi se tada neko pocesao.
ili da se izlije bas bas bas basa bas bas onako mnogo, i da nas podavi sve, e to bi resilo sve probleme....
"pobijes govna i gotova stvar"
Izlio se Ibar nekoliko puta van svog korita u Ibarskoj klisuri, izmedju Raske i Kraljeva, i na obalu izbacio gomilu plasticnih flasa, kesa i raznog drugog otpada. Da li mislis da je neko od mestana kojima je to zavrsilo na imanjima to pokupio, spakovao i bacio u kontejnere? Ne, jednostavno su to vratili u Ibar i resili svoj problem. A za to sto ce Ibar taj otpad opet negde da izbaci na obalu, kod nekog drugog, ih je bas bolelo uvo!
Treba videti i reku koja pritice kroz Novi Pazar i koja se kod Raske uliva u Ibar. Tuzna je koliko i ova Tuzna Morava.
u tom slucaju, da se izlije i zadavi nas sve, i cao zdravo.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 10/04/2011 : 16:05:54
|
Ljudska rasa je sjebana - previše zla u svakom od nas i previše loših ljudi na visokim položajima. Idemo ka neizbježnoj i vrlo skoroj propasti. Može nas spasiti samo intervencija više sile - vanzemaljska inteligencija koja bi se iz nekog razloga našla pozvana da uspostavi red. No, bojim se da su male šanse da se to dogodi. Ja sam ionako polovinu života (onu bolju) vec odradio. Žao mi je djece, naraštaja koji trebaju doci. Žao mi je ljudske rase koja je imala takav potencijal za sjaj i velicinu. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 10/04/2011 16:08:10 |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Member since 05/07/2007 |
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 10/04/2011 : 23:57:15
|
pesiizam koji hoda
A kako se uzme... kao i uvijek.
Ako gledaš pojedinacno vrijedit ce uvijek ona "bolje se rodit' bez k* nego bez srece".
Ako gledaš globalno i u buducnost bilo što što se sada radi nije nemoguce ispraviti ili preobliciti u nešto drugo. Dakle opcije su otvorene. Tko može zamisliti život za 100 godina, takvih je malo koji bi i približno pogodili... a za 1000? Mislim da bi trebalo otvoriti topik koje sve planete moguce pogodne za život ce biti nastanjene buducim super ljudima... ma tko zna, možda cemo stvarati planete, zvijezde i sustave prema našoj potrebi.
Nitko to ne zna, sa razvitkom tehnologije mogucnosti su ogromne tako da se ne trebamo zacahuriti u svoj neki mikrokozmos malog djelica vremena u povijesti i naivno misliti kako ce stvari tako funkcionirati i bližoj i daljoj buducnosti. Stvari se mijenjaju. |
Moje aukcije u prodaji |
Edited by - DKoor on 10/04/2011 23:58:37 |
|
|
Topic |
|
|
|