Izbaci tu jebenu sliku iz signature jer svaki topic koji otvorim a vidim tu sliku dobijem posibble virus warnning i onda computer restartne.Kod ostalih topcis nema problema znaci ... ;-))!!
Izbaci tu jebenu sliku iz signature jer svaki topic koji otvorim a vidim tu sliku dobijem posibble virus warnning i onda computer restartne.Kod ostalih topcis nema problema znaci ... ;-))!!
Mora PC dajavlja nesto kad ima desetak antivirusnih programa instaliranih,a jos uvijek koristi Win95`!!! Samo da znas seinfelde,do sada sam te cijenio ko mladju sestru a od sada te nevolim vise! Ljubomorko!
Mora PC dajavlja nesto kad ima desetak antivirusnih programa instaliranih,a jos uvijek koristi Win95`!!! Samo da znas seinfelde,do sada sam te cijenio ko mladju sestru a od sada te nevolim vise! Ljubomorko!
Go ahead punk, make my day...
Da ubacim neku drugu??? Ali samo ona mi se svidja!
Ovo je obican animirani gif i on ti sigurno ne moze prenjeti virus. A ti antivirusni programi koje koristis i koji ti provjeravaju svaku web stranu koju posjetis su najbolji nacin da P4 na 2GHz pretvoris u P2 na 366MHz. Ali ko voli nek' izvoli... Naravno to nije razlog da Mephisto III izbaci onu odlicnu slicicu...
The time is gone, the song is over, thought I'd something more to say...