forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Clan foruma iz Vancouvera?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 26/04/2011 : 14:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
Na forumu ima clanova iz mnogo drzava, pa me zanima ima li ko iz Vancouvera, Victorie, Tofina, Whistlera ili Squomisha--- sve Britanska Kolumbija Kanada?

Ja sam sada treci dan tu u Vancouveru, bicu jos dva dana onda pravac Vancouver Island.

Dakle ako ima nekog i ima volje za jedno ili dva pica onda neka mi salje sms na 0038651669570 (povremeno ukljucujem mobi) ili ovdje

Inace Vancouver je super grad, jedino previse je kise u ovo vrijeme. I da svi su nervozni jer danas igraju sedmu utakmicu sa Chicagom u play offu NHL ..........eh da mi je barem kartu dobiti

pozdrav iz Kanade

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 26/04/2011 : 16:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Ova dva clana zive u Kanadi:
vang0gh24 i BOJ@N, ali nisam siguran jesu li bas u Vancouveru. Mozes ih kontaktirat i pitat, pa vidi
;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/04/2011 : 23:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by jang
I da svi su nervozni jer danas igraju sedmu utakmicu sa Chicagom u play offu NHL ..........eh da mi je barem kartu dobiti

Nadam se pobedi. Igrao sam na Vancouver.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000