forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 SFERAKON 2011.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/05/2011 : 15:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ajmo dogovoriti nekakav zajednicki odlazak, u subotu npr.?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 04/05/2011 : 15:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
Jel moze neke podrobdnije informacije o tom SFeraKon-u?

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/05/2011 : 16:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Google je cudna naprava

SFeraKon 2011 - 33. dani znanstvene fantastike u Zagrebu ove godine ce se održati u svibnju od 13. do 15. svibnja 2011. Mjesto konvencije je i dalje zgrada FER-a, a i ove godine vas ocekuje pregršt predavanja, zabavnih igara, filmova, radionica i raznih prezentacija.

Zagrebacko udruženje SFera ove godine nam dovodi cak 4 pocasna gosta na SFeraKon 2011. Kao uvod u Eurocon 2012, koji ce se održati u Zagrebu, dolazi nam Dave Lally - predsjednik europskog SF društva. Ostala 3 gosta su pisci srpske fantastike i horrora: Goran Skrobonja, Oto Oltvanj i Darko Tuševljakovic.

Od programskih tocaka možemo izdvojiti predavanje "Bijeg ili vizualizacija boljeg svijeta", "Digitalno retuširanje u SF filmu", "Što znaci biti covjek? Proces dehumanizacije" i "Kako napraviti lika za LARP". Od onog zabavnijeg djela za sada je poznato kako ce se održati "Bockoteka", "Aukcija knjiga" i "Grunfova radionica".

Naravno da to nije sve. Kako ce se bližiti SFeraKon 2011 tako ce i program biti veci i zanimljiviji. Svakako možete ocekivati aktivnu igraonica, racunalne igre, štandove i domace fantasy i SF udruge, te neizbježno dobru atmosferu i društvo.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 04/05/2011 : 16:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
Hvala na informacijama jaki. Sto se tice google-a, lijen sam, pa mi se neda googlat, radi volim kad mi netko servira informacije :D

Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 04/05/2011 : 16:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
Sad vidim da kao student FER-a mogu dobit popust od 50 posto na kartu za tri dana xD

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/05/2011 : 16:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Pa to je prakticno u tvom dvorištu
Ajde ako budeš iša poslikaj nešto i napravio neku reportažicu za nas koji necemo.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 04/05/2011 : 16:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
Sad sam malo gledao program i cini mi se jako zanimljivo, tako da cu najvjerojatnije ici, a i termini mi se savrseno poklapaju. U petak imam ispit iz MUI-ja u 18, pa sam odmah poslje toga ostanem na FER-u, a u subotu taman sa sljemena sam svratim. Sto se tice slikanja, nisam nist slikao sa foticem vec ohoho, al mogao bih napraviti iznimku ovaj put.

Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 04/05/2011 : 21:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
ja cu biti tamo sa štandom i stripovima, pa ako dodete, možda nešto i prodam...
prepoznat cete me jer necu biti prerušen u nikoga iz sf filmova/serija
:-)

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 04/05/2011 : 21:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
Vidimo se onda edvine.
Ja sam se upravo dogovorio sa frendom sa faksa da idemo.
I da, mladjo, ne javljaju ti se bas nesto zainteresirani ljudi, od 8 postova, mojih je 5 xD

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/05/2011 : 13:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nema me preko vikenda, no planirao sam sigurno doci u petak, vidim da taj dan program traje od 19-24.
Nikad još nisam bio, pa me interesira kako je to organizirano, buduci da im sajt nešto ne radi danas?! Ono ukratko, cega ima, osobni dojmovi?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/05/2011 : 13:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Felagund

Vidimo se onda edvine.
Ja sam se upravo dogovorio sa frendom sa faksa da idemo.
I da, mladjo, ne javljaju ti se bas nesto zainteresirani ljudi, od 8 postova, mojih je 5 xD

Nisam ni ocekivao da ce se javiti više od troje ljudi :D:D

A Edvin se ni ne mora prerušavati, on vec zgleda kao vanzemaljac:))

Dee, ajde još se dogovorimo, mogel bi onda i ja otici u petak

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/05/2011 : 14:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
http://www.fantasy-hr.com/vijesti-dogadaji/igre-na-sferakonu-2011

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 08/05/2011 : 20:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

http://www.fantasy-hr.com/vijesti-dogadaji/igre-na-sferakonu-2011

Citao sam to i sudeci po tome, ostat cu cjelu subotu tamo

Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 10/05/2011 : 08:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
meni je to uvijek zabavno. ima svakojakih zbivanja, od cudnih igara do cudnih predavanja, ukratko puno otkacenije od naših prilicno školskih strip festivala. zabava je zagarantirana, da ne kažem da ima i cudnih ljudi.
kada vam je dosadno, uvijek možete zaigrati neku društvenu igru s gomilom istomišljenika.
moja ocjena 5/5

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 10/05/2011 : 12:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
E, sam da pitam, di se mogu nabavit karte (ulaznice)?
Gledao sam na stranici Sferakona, al nista ne pise, jel to znaci da se sam na ulazu mogu nabaviti?

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 10/05/2011 : 14:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
Originally posted by Felagund

E, sam da pitam, di se mogu nabavit karte (ulaznice)?
Gledao sam na stranici Sferakona, al nista ne pise, jel to znaci da se sam na ulazu mogu nabaviti?

Ulaznice se kupuju na ulazu, da.

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 15/05/2011 : 20:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
Evo, prosao prvi sferakon na kojem sam bio.
Bio sam u petak i u subotu i mogu rec da definitivno idem i sljedece godine
Nisam nosio fotic, pa nema nikakvih slika, al iznijet cu u kratko svoje dozivljaje.
Dakle, ovaj sferakon su za mene obiljezile dvije stvari: igra Uskoci i Edvin
Popricao sam malo sa covjekom i definitivno mogu reci da je ugodna osoba. Usput sam kod njega i kupio Tom's Bar(koji sam procitao odmah u vlaku dok sam isao doma i odusevio se stripom).
Sto se tice Uskoka, to je kartaska igra na koju sam potrosio jedno 70% vremena provedenog na sferakonu
Uskoci su zakon i odmah sam se prijavio na turnir, al nisam bas nest briljirao(na kraju sam bio negdje oko sredine).
Ima i standova sa dosta knjiga po povoljnim cijenama, suvenirima, filmovima...
Na predavanja nisam isao, jer mi se uglavnom nisu poklapala sa vremenom ili me nisu zanimala(ona koja su mi se poklapala).
Jos jedna zanimljiva sitnica: Vidio sam Subzeroa i Kitanu

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000