Author |
Topic  |
goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts
Member since 21/09/2010 |
Posted - 09/05/2011 : 12:40:40
|
quote: Originally posted by Paka01
Da, Witchcraft je stvarno klasa od benda i volija bi da se glasine o reunionu Witchcrafta ostvare pa da ih vidimo uživo. Prošle godine smo imali srice vidit Evil Blood nakon dugo dugo dugo godina... Ko je bija, pamtit ce tu vecer ko jedan stvarno odlican koncert. Bilo bi odlicno da se ista stvar dogodi i sa Witchcraftom. Inace, na ovoj verziji To Hell And Back šta si ti gorane stavija piva Denis Gabric, probat cu ja nac na internetu onu verziju di piva Vuco, da ljudi vide...
A šta se tice Vucinih solo albuma, ima on super starijih stvari koji veze nemaju sa ovom novijom muzikom... Mislin, stvari tipa Molim Te Vrati Se, Nedjelja ili Sestro Odlasi... Cista rock muzika. I to dobra rock muzika.
EDIT: Evo je, poslušajte: http://www.youtube.com/watch?v=cUvesxmFcnQ
ja san krivi link bia stavia :).nemoze imat witchcraft reunion jer nikad nisu bili bend nego projekt sta je reciklira pisme evil blooda.imali su jednu svirku,al nista to bez denisa. |
stršljen spašen |
 |
|
goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 09/05/2011 : 12:42:08
|
Pa nego šta, Denis pokrece sve Iman ga ja na facebooku, prica je covik da je vrlo lako moguce da zasvira Witchcraft, tako da... Bilo bi super da se to dogodi. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts
Posted - 09/05/2011 : 12:45:40
|
Pa nego šta, Denis pokrece sve Iman ga ja na facebooku, prica je covik da je vrlo lako moguce da zasvira Witchcraft, tako da... Bilo bi super da se to dogodi.
ma znan cilu pricu,dok je denis snima neke vokale za hellion nesto je govoria pa mi se cinilo da nije bas zainteresiran za to.a ionako je vuco sa evil bloodom svira pa moze i naucit par pisama pivat,nego kaze da mu je ukurcu pivat ave sathanas i te pisme :) |
stršljen spašen |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts
Posted - 09/05/2011 : 12:48:04
|
A ko to zna Ko je prije par godina moga ocekivat i da ce Evil Blood zasvirat opet, tako da ko to zna. Ja san na tome koncertu popizdija totalno jer mi na ulazu oni tip nije tija dat kartu iz nekoga razloga. Svi dobili kartu osim mene Pa sam se kasnije, poslije par dana priko facebooka javija Svalini i on im je donija jednu neiskorištenu kartu, broj 666 Umra san od smija. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
 |
|
skuby
Average Member

.jpg)
Croatia
764 Posts
Member since 06/02/2011 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 10/05/2011 : 03:03:54
|
quote: Originally posted by goran split
moze ga neko ne volit i govorit da je budala,al sve pisme koje je snimija je sam napisa,uz to je odsvira skoro sve gitare na svim albumima i to vrhunski.za razliku od cile estrade vuco je glazbenik i to vrhunski. u moru svih tih urbana,vatri,ramireza,lukija,dulijana,karana i ostalih nespolaca i ja bi sra po svima jer su nesposobni i netalentirani idijoti. vecina kritizira njegove ispade,a niko glazbu.onaj ko kaze da prvih par vucinih albuma nisu genijalni taj apsolutno nema veze s vezon. evo jedna starija balada na engl sa albuma witchcrafta 1988. to hell and back in one day http://www.youtube.com/watch?v=cUvesxmFcnQ
Vecinom smo komentirali njegov nastup kod Malnara. Ali kad se vec doticemo njegove glazbe i stvarateljskog opusa - Vuco metalac i Vuco s pocetka '90-ih je OK, ali 'Volim piti i ljubiti' Vuco prestaje biti kvaliteta, a postaje obicno narodnjacko smece. A na to se sad uglavnom i fura (tu se i vrti najveca lova). Takva transformacija moguca je samo ako je lik rodena seljacina, bez obzira na gitaristicko-skladateljski talent. |
 |
|
Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
|
skuby
Average Member

.jpg)
Croatia
764 Posts
Member since 06/02/2011 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts
Posted - 10/05/2011 : 15:10:59
|
Istina, smišno je i paro svaka ti cast, pošteno sam se nasmija na neke, al ipak mislin da je dosta  |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 10/05/2011 : 15:47:21
|
Evo, obrisao sam ?strip?. Imaš pravo, Paka, bolje da sam tu energiju potrošio na nešto pametnije. Osim toga povrijedio sam ti autorska prava . Ok da sam ubacio 2-3 fotke ali ovako, ipak too much. Eto, malo smo se nasmijali, ja ubio nocnu i to je to. Nadam se da ne zamjeraš. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts
Posted - 10/05/2011 : 15:52:43
|
Ma neeeeee, nisi triba obrisat!! Meni je ono super bilo Samo mislin da je ipak to bilo dovoljno, ipak negdi triba povuc crtu. Nisi triba brisat, ne ljutin se ja ništa. |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 10/05/2011 : 15:58:35
|
Ma neeeeee, nisi triba obrisat!! Meni je ono super bilo Samo mislin da je ipak to bilo dovoljno, ipak negdi triba povuc crtu. Nisi triba brisat, ne ljutin se ja ništa.
A cuj, iskreno, da je neko s foruma vadio moje stare fotke u takvu svrhu, pa makar da nije zlonamjerno nego cista zajebancija, ipak mi ne bi bilo baš posve svejedno, tako da bolje ovako.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 10/05/2011 : 16:15:28
|
Šta je je...osim toga mogo sam puno pametnije iskoristit noc. A da se vratimo ontopic, nisam našo klip kad je reko Raosu da ce progutat šaku neg samo ovo (tad je i SuperSilva gostovala)..prije sto godina
http://www.youtube.com/watch?v=Q4BAKztDWXk
|
|
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
Topic  |
|