Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Dekadent
Starting Member
![](AvatarUpload/Zagor(11).jpg)
25 Posts
Member since 15/05/2011 |
Posted - 22/05/2011 : 18:38:32
|
Ovako, imam nekih 170 brojeva zaredom talijanskog texa od 270 - 430, edicije su mijesane, ima iz svake ponesto uglavnom tu su Prima edizione, Gigante (prvi reprint) i tre stelle. Ocuvanost stripova je jedna solidna cetvorka, ima i petica, ima i brojeva za trojku al jako malo nekih mozda 15ak komada. Zanimas me koliko bi otprilike vrijedila ta kolekcija i dal ju se uopce isplati prodavati?
|
|
Zlotvor
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/šuker.gif)
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Dekadent
Starting Member
25 Posts
Posted - 22/05/2011 : 18:48:56
|
nebih zelio riskirat da ih dam za neke sitne novce, radje bi ih zadrzao nego dao za sicu a nigdje nemogu naci vrijednost tih edicija, stare su i rijetke, nasao sam neke cijene iz tre stelle ali pojedinacno a to su najnoviji od ovih sto ja imam. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Zlotvor
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
7094 Posts
Posted - 22/05/2011 : 18:54:47
|
Teško da ce ici za sicu. Znan ja to. Ako je vridno, staviš na 1 kn pa ode u nebo. Da vidiš kad stave Libellus knjigu bilo koju na 1 kn na što to dode... |
Trljam ruke. |
|
makikatalinic
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_2305.jpg)
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 22/05/2011 : 20:19:14
|
Pa nek stavi za 1kn, stavi rezervu (neki veliki iznos) i onda ce bar vidjeti koliko se netko usudi dati, ukratko više ce znati nego prije. |
"Velikodušnost bez premca" |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
spiritoconlascure
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/zagor za profil.jpg)
Croatia
288 Posts
Member since 24/11/2010 |
|
spiritoconlascure
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
288 Posts
|
Dekadent
Starting Member
25 Posts
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
|
spiritoconlascure
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
288 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 02/07/2011 : 12:56:00
|
quote: Originally posted by Dekadent
nebih zelio riskirat da ih dam za neke sitne novce, radje bi ih zadrzao nego dao za sicu a nigdje nemogu naci vrijednost tih edicija, stare su i rijetke, nasao sam neke cijene iz tre stelle ali pojedinacno a to su najnoviji od ovih sto ja imam.
nemoj to stavljati na ove aukcije neceš to tu moci prodati za išta poslušaj pa se uvjeri, ali obavezno ne zaboravi rezervnu cijenu |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1767 Posts
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47401 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/07/2011 : 14:15:03
|
quote: Originally posted by supermark
nebih zelio riskirat da ih dam za neke sitne novce, radje bi ih zadrzao nego dao za sicu a nigdje nemogu naci vrijednost tih edicija, stare su i rijetke, nasao sam neke cijene iz tre stelle ali pojedinacno a to su najnoviji od ovih sto ja imam.
nemoj to stavljati na ove aukcije neceš to tu moci prodati za išta poslušaj pa se uvjeri, ali obavezno ne zaboravi rezervnu cijenu
najbolje da ih tebi pokloni a? ![](icon_smile_tongue.gif) |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 02/07/2011 : 18:46:59
|
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
a di da stavi ? :D pitam i ja jer se i ja borim haha :D
mozda na talijanske forume logicno je da ce tamo biti veca potraznja ![](icon_smile.gif) |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 02/07/2011 : 18:47:26
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by supermark
nemoj to stavljati na ove aukcije neceš to tu moci prodati za išta poslušaj pa se uvjeri, ali obavezno ne zaboravi rezervnu cijenu
najbolje da ih tebi pokloni a? ![](icon_smile_tongue.gif)
svida mi se kako razmisljas ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|