Author |
Topic |
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 23/05/2011 : 12:07:30
|
Sawitch mi je dao odlicnu ideju, kada je otvorio topik o srebrniku. Naime moj ujak ima rodendan (60 godina) na kojeg sam i ja pozvan. Dugo sam razmišljao šta da mu kupim, pa sam sada dobio ideju da mu poklonim neki zlatnik. Bilo koji! Pošto su na ovim prostorima ljudi najviše koristili Dukate, bio bi mi to prvi izbor, ako nitko nema dukate, onda može i neki drugi,recimo crnogorski perper ili bilo šta,.... Spreman sam kupiti taj zlatnik ili ga zamijeniti za stripove ili zamijeniti i doplatiti,....znaci ako imate neki zlatnik javite se (ili se bar pohvalite i ucinite nas ljubomornim). Znam da se zlatnik može kupiti i u banci ali ja bi ipak prvo pokušavao ovdje ako netko ima i želi ga se riješiti.
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
|
wer
New Member
113 Posts
Member since 26/02/2009 |
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Posted - 24/05/2011 : 16:51:08
|
quote: Originally posted by wer
najsigurnije ti je otici u Celje u zlatarnu i kupiti ili srebrnjak celjskoga grada ili zlatnik sa istim motivom. Srebrnjak košta otprilike 40 eura a zlatnik malo više. Imaš link ovde i broj telefona pa nazovi, možda dobiješ i koji popust: http://www.city-center.si/default.asp?id=95&mode=sel
pa to je reklama za Zlatarstvo Kragolnik (iz Celja), dok je Zlatarna Celje nešto sasvim drugo ali imaju paprene cijene (vece nego MORO.SI). Pa ja tražim neki zlatnik koji nije kupljen u zlatarni (jer tamo se tacno zna koja je cijena), nego tražim neki Dukat iz prošlosti....ili crnogorski perper ili neke italijanske lire,krajcar neki,goldinar,.....whatever,.... |
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 24/05/2011 : 17:20:26
|
quote: Originally posted by 1Euro
najsigurnije ti je otici u Celje u zlatarnu i kupiti ili srebrnjak celjskoga grada ili zlatnik sa istim motivom. Srebrnjak košta otprilike 40 eura a zlatnik malo više. Imaš link ovde i broj telefona pa nazovi, možda dobiješ i koji popust: http://www.city-center.si/default.asp?id=95&mode=sel
pa to je reklama za Zlatarstvo Kragolnik (iz Celja), dok je Zlatarna Celje nešto sasvim drugo ali imaju paprene cijene (vece nego MORO.SI). Pa ja tražim neki zlatnik koji nije kupljen u zlatarni (jer tamo se tacno zna koja je cijena), nego tražim neki Dukat iz prošlosti....ili crnogorski perper ili neke italijanske lire,krajcar neki,goldinar,.....whatever,....
Imam ja lire (kovanice) no cuvam ih! Odlucio postat numizmaticar! :)
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Posted - 24/05/2011 : 17:30:18
|
quote: Originally posted by mali od palube
quote: Originally posted by 1Euro
pa to je reklama za Zlatarstvo Kragolnik (iz Celja), dok je Zlatarna Celje nešto sasvim drugo ali imaju paprene cijene (vece nego MORO.SI). Pa ja tražim neki zlatnik koji nije kupljen u zlatarni (jer tamo se tacno zna koja je cijena), nego tražim neki Dukat iz prošlosti....ili crnogorski perper ili neke italijanske lire,krajcar neki,goldinar,.....whatever,....
Imam ja lire (kovanice) no cuvam ih! Odlucio postat numizmaticar! :)
koje lire imaš? Obicne? Ili zlatnike iz 1860 od Emanuela II npr...? Inace Numizmatika je lijep hobi, ali mene više interesiraju srebrnjaki, zlatnici i prigodni kovanci,.... |
|
|
|
Topic |
|