forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Gdje biste najradije otišli na odmor,putovanje,...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30947 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/05/2011 : 14:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
nije da volim putovat, ali recimo da bi volio posjetiti Brazil, Irsku i Alasku, u svakom slucaju prekrasne krajolike, od stadiona svakako Liverpoolov i Celticov i to je to

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

armatura
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 05/06/2009

Posted - 25/05/2011 : 15:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send armatura a Private Message
Buenos Aires!
Go to Top of Page

rednazgul
New Member

Croatia
169 Posts

Member since 18/01/2011

Posted - 25/05/2011 : 16:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send rednazgul a Private Message
Mordor...
toplo je kao Grckoj,stanovnici su ljubazni kao na Jadranskoj obali,
ima dvoraca i kula,vidio bih BIG BROTHERA u živo,ima vulkana i gejzira kao na Islandu i svi navijaju za Obilic...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/05/2011 : 16:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/05/2011 : 16:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

gdje je ovo....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/05/2011 : 16:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by split85

Zbog kulture:
Rim, Grcka, Turska, Kina, Iran, Jordan, Izrael, Pojas Gaze, Egipat, Tunis, Peru i Meksiko

Zbog sporta:
Stadio Olimpico, Camp Nou, Anfield, Celtic Park, možda koju olimpijadu , svjetsko prvenstvo ako bude blizu.

pa imaš sledece godine u Londonu....ja cu vjerovatno ici na neki event....
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/05/2011 : 17:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by paro

Pa zar eurovo pitanje ne glasi koju zemlju (jednina)
Ovaj Dee bi odmah cijeli svijet...eee nejde to tako..

Da sam imalo pustolovniji, imam nešto para i vremena (i da ne volim toliko svoj vlastiti komfor) otišao bih na dvije godine proputovanja oko svijeta. Meni je vec lijep osjecaj kad se i samo nalazim u drugoj zemlji, sve je zanimljivo i cudesno, ljudi, krajolici, obicaji, sam put...

A i kad ideš u agencije, postoji i opcija put oko svijeta, koja nadam se ukljucuje sve glavne svjetske zemlje. Nešto ovakvo:

HONG KONG, AUSTRALIJA, NOVI ZELAND, FIJI, POLINEZIJA, SADPolazak iz Frankfurta
Trajanje: 21 dana

KRSTARENJE OKO SVIJETA - MS AMSTERDAMPolazak iz Fort Lauderdale/Florida(SAD)
Trajanje: 114 dana
Detaljnije: http://www.jammark.hr/default.aspx?id=1981

Prošao sam dosta stare Europe, Izrael i Egipat, a volio bio još svakako obici Amerike i Autraliju, dalekoistocne zemlje. U što sumnjam.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/05/2011 : 19:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Volio bi barem jednom u životu otici u Brazil, a ove godine cu biti sretan ako odem na "more" u rujnu i ako bude koji ok dan za smocit kupace...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/05/2011 : 19:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Zaboravio sam jos da dodam Irsku sa kojom sam kompletirao svoj spisak. Ne trazim nista vise.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 25/05/2011 19:43:02
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 25/05/2011 : 19:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by masni

Cuba , plaza sa belim peskom, lezaljka izmedju dve palme....

...kantica i lopatica... I vidis mene na jahti, usidren 100 metara od tvoje palme..

I onda Abramovic kaže: Ajde sawichu ljencino, nastavi s ribanjem poda, šta gledaš okolo

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 25/05/2011 : 20:01:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

A na kraju hram

Vidio sam Stamford Bridge, Emirates i Wembley, ali ovaj me zanima više nego ovi svi zajedno.

Ne gine mi još jedan put u Englesku.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 25/05/2011 : 20:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay
U što sumnjam.

Zašto sumnjaš. pa nemaš 70 godina covjece. Ženicu pod ruku i putuj

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 25/05/2011 : 23:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Prošao sam dosta stare Europe, Izrael i Egipat, a volio bio još svakako obici Amerike i Autraliju, dalekoistocne zemlje. U što sumnjam.

Hajde dodji, pa bujrum budi moj gost, nema problema

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/05/2011 : 23:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Irska, Izrael i Indija.

Sve zbog kulture, istorije i prirode.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/05/2011 : 00:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke
Hajde dodji, pa bujrum budi moj gost, nema problema

NEmoj me dvaput pitati...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/05/2011 : 09:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
U Verhojansk u Sibiru. tamo je izmjereno -80. Baš me zanima kakav je osijecaj izac u šetnju na toj temperaturi.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/05/2011 : 15:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Od Evrope, malo mi je sta ostalo sto me zanima. Voleo bih da odem u Skandinaviju nekakvu, u Skotsku, u Belfast. Prva dva zbog prirode, drugi i zbog fudbala, treci zbog unikatne socio-politicke klime. Posao me vuce na Maltu jednom-dva put godisnje i tamo uvek uzivam, lako moguce i da se preselim tamo u blizoj buducnosti. Nemacku uvek rado posecujem zbog shoppinga. Nekad se i zateknem u "domovini" Belgiji, cisto poslom ili da pokupujem nesto sto mi treba.

Od ostataka sveta, hocu u USA, opet, jos, uvek, svaki put kad mi se pruzi sansa :D Voleo bih da obidjem HK, Japan i Juznu Koreju, ali mi nije prioritet. A zeni sam obecao Maldive u neko doba, i to je verovatno sledece :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 26/05/2011 : 16:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
@Caleb dvaput si istu sliku stavia

Trljam ruke.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/05/2011 : 17:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Od Evrope, malo mi je sta ostalo sto me zanima. Voleo bih da odem u Skandinaviju nekakvu, u Skotsku, u Belfast. Prva dva zbog prirode, drugi i zbog fudbala, treci zbog unikatne socio-politicke klime. Posao me vuce na Maltu jednom-dva put godisnje i tamo uvek uzivam, lako moguce i da se preselim tamo u blizoj buducnosti. Nemacku uvek rado posecujem zbog shoppinga. Nekad se i zateknem u "domovini" Belgiji, cisto poslom ili da pokupujem nesto sto mi treba.

Od ostataka sveta, hocu u USA, opet, jos, uvek, svaki put kad mi se pruzi sansa :D Voleo bih da obidjem HK, Japan i Juznu Koreju, ali mi nije prioritet. A zeni sam obecao Maldive u neko doba, i to je verovatno sledece :D

kakav posao radiš kada toliko putuješ?
Trgovacki putnik?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/05/2011 : 17:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
diler
tko moze kritizirati barcelonu ako nije na drogama?!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/05/2011 : 17:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Pa i ne putujem toliko cesto. 2007-08 sam putovao vise, dok sam radio za Zvezdu npr., pa sam bio u Italiji i Izraelu. Ovih dana, striktno Malta, ponekad Belgija (drzavljanin sam), ponekad Nemacka. Mada, najavljeno mi je da cu mozda morati na Gibraltar u avgustu.

Ziveo sam 2000-07 u Belgiji pa sam imao prilike obilaziti "region", bio u Holandiji i Francuskoj pun q puta (doduse nisam zalazio u FRA dalje od Lillea, niti me zanima). Ipak mi je Nemacka favorit od tih zemalja.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 26/05/2011 : 18:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
beograd

Deep into that darkness peering, long I stood there wondering, fearing,
Doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before..
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/05/2011 : 18:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by TORQUE

beograd

Pa ti svrati, vodim na rostiljce :D

Al nemoj u kasnom junu/ranom julu, imam realne obaveze :D

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 26/05/2011 : 20:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

@Caleb dvaput si istu sliku stavia

Zato jer je slika mnogo dobra

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 26/05/2011 : 20:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
ovdje..bio sam vec igrom slucaja i priraslo mi je za srce

http://www.geo-reisecommunity.de/tipp/33880/Page-Arizona

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000