Author |
Topic |
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 01/08/2011 : 12:01:10
|
ajde jednom da dobijemo pristojnu kvalifikacijsku grupu u zadnje vrijeme smo imali previše srece u izvlacenjima ali ne u provlacenjima |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16994 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 01/08/2011 : 12:13:11
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by Imrahil
To stoji svakako, ali je njemu bilo bitnije da se materijalno obezbedi. + naravno, to što igra u Kini ne znaci da nije za repku ili da je loš.
Ja ga nikako ne osudjujem, kao sto rekoh. Da sam ja neki sportista, i ja bih prvim vozom za kinu/koreju/emirate, da lepo nabijem milijune do 25te godine pa onda sta mi Bog da.
Sto se tice toga da li je za repku ili nije, ne bih imao nista protiv da zaigra, ionako nemamo napadaca. Ovaj jes da igra u Kini, ali je u formi, a radije bih napadaca iz CSL koji igra i daje golove i ima visoko samopouzdanje nego nekog rasnog domaceg asa koji jase borovinu 'ladnu.
Kleo nije za reprezentaciju, nije on ništa bolji od ostalih prosjecnih napadaca, a ne valja ni kao covjek |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 01/08/2011 : 12:21:28
|
Pa iskreno bih radije gledao Klea nego Veseljka Trivunovica u crvenom dresu. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 01/08/2011 : 12:21:35
|
quote: Originally posted by delboj Kleo nije za reprezentaciju, nije on ništa bolji od ostalih prosjecnih napadaca, a ne valja ni kao covjek
a ti ga kao poznaješ, pa da znaš kakav je covek?
@da znam da ga ne osuduješ, nego sam se nadovezao na tvoj post |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16994 Posts
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 01/08/2011 : 12:46:46
|
quote: Originally posted by delboj
Neko ko prede iz Crvene zvezde u Partizan ne valja kao covjek
Sta brazilsko seljace iz neke Guarapuave zna sta je zvezda, sta partizan, sta derbi ? Aj stavi se u njegovu kozu, u stranoj si zemlji, nisi primio platu 6 meseci, tim iz istog grada ti ponudi i pare i angazman, pretpostavljam da ces da odbijes iz moralnih razloga ?
|
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 01/08/2011 : 13:01:35
|
|
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16994 Posts
Posted - 01/08/2011 : 13:54:46
|
Sta brazilsko seljace iz neke Guarapuave zna sta je zvezda, sta partizan, sta derbi ? Aj stavi se u njegovu kozu, u stranoj si zemlji, nisi primio platu 6 meseci, tim iz istog grada ti ponudi i pare i angazman, pretpostavljam da ces da odbijes iz moralnih razloga ?
To se odmah shvati |
|
|
vlaki
New Member
218 Posts
Member since 24/10/2003 |
Posted - 06/08/2011 : 20:46:23
|
Svasta, pa Makedonci su Srbi.
Sa golemata govornata manata.
A od koga toa Makedoncite se Srbi? Ili na sekoj zbor na krajot stavi T ili TA pa znaeš makedonski. Gi molam moderatorite da reagiraat malku na vakvi subjektivni kvalifikacii, bidejki na forumot ima clenovi Makedonci koi ne se soglasuvaat so pogore iznesenoto, a i toa ne ja otslikuva realnosta.
Zamolio bih moderatore da reaguju na ovakve subjektivne kvalifikacije, pošto je na ovom forumu više clanova Makedonaca koji se ne slažu sa ovim komentarom, a i ne otslikuje realnost.
Blagodaram
quote: Originally posted by Rico
... imamo samo jednu zajebanu stvar, a to je Makedonija koju ce Srbi dobit laganica, a mi cemo se morat gadno namuciti i za bod. Taj makedonski dišpet spram Hrvatske nikad nisam razumio, di je zapravo veza?
Nisu Makedonci previše sentimentalni ni prema Srbima, jedino ako je utakmica kupljena, onda. A što se tice makedonsko - hrvatskoga rivalstva u nogometu, pa to je pocelo još u doba kad su igrali Zvonimir Boban, Prosinecki i drugi. Ništa osobno, to je igra, možda naši fudbaleri dobiju neki potstrek plus kad je u pitanju Hrvatska. A tako ce biti i protiv Srbije. Krajnji cilj svake reprezentacije je pobeda. Sentimentalnosti možemo podeliti u kafani, na nekom skupu itd. Veliki pozdrav iz Ohrida.
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 06/08/2011 : 21:31:45
|
quote: Originally posted by vlaki
Svasta, pa Makedonci su Srbi.
Sa golemata govornata manata.
A od koga toa Makedoncite se Srbi? Ili na sekoj zbor na krajot stavi T ili TA pa znaeš makedonski. Gi molam moderatorite da reagiraat malku na vakvi subjektivni kvalifikacii, bidejki na forumot ima clenovi Makedonci koi ne se soglasuvaat so pogore iznesenoto, a i toa ne ja otslikuva realnosta.
Zamolio bih moderatore da reaguju na ovakve subjektivne kvalifikacije, pošto je na ovom forumu više clanova Makedonaca koji se ne slažu sa ovim komentarom, a i ne otslikuje realnost.
Blagodaram
quote: Originally posted by Rico
... imamo samo jednu zajebanu stvar, a to je Makedonija koju ce Srbi dobit laganica, a mi cemo se morat gadno namuciti i za bod. Taj makedonski dišpet spram Hrvatske nikad nisam razumio, di je zapravo veza?
Nisu Makedonci previše sentimentalni ni prema Srbima, jedino ako je utakmica kupljena, onda. A što se tice makedonsko - hrvatskoga rivalstva u nogometu, pa to je pocelo još u doba kad su igrali Zvonimir Boban, Prosinecki i drugi. Ništa osobno, to je igra, možda naši fudbaleri dobiju neki potstrek plus kad je u pitanju Hrvatska. A tako ce biti i protiv Srbije. Krajnji cilj svake reprezentacije je pobeda. Sentimentalnosti možemo podeliti u kafani, na nekom skupu itd. Veliki pozdrav iz Ohrida.
Veliki pozdrav Ohridu.
Posto niko nije shvatio salu, molim vas da ponovo pogledatu predstavu Indexovog Radio Pozorista "ne ostavljate me samog dok himna svira", gde Dragoljub Ljubicic Micko u ulozi Slobe kaze ovo sto sam ja citirao gore.
Hvala i dodjite nam opet.
(ili je to mozda bilo "tamo daleko je sunce...", ali neki indexi jesu) |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Member since 17/09/2006 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 12/08/2011 : 11:52:49
|
quote: Originally posted by dosada
pa mnogi su ga spremni platit ali ga ne mogu dobit na mitinzima, tak da....
cuo sam da ce da uzme hrvatski pasos. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Posted - 12/08/2011 : 13:14:17
|
Izgleda da je Etoo vec prakticki u Anzhiju, kao i Fabregas u Barceloni! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 12/08/2011 : 13:27:56
|
quote: Originally posted by dosada
jos jedna potvrda vrijednosti nase atletike i ugleda zemlje u svijetu! bravo za brkljacpicku
ha ha ha ovo je jedna malo veca glupost Covjek svugdje trci za 250 tisuca a mi smo mu pljunuli 300. Toliko o ugledu hrvatske atletike. Da imam 500 tisuca covjek bi mi trcao 5 min po dvorištu. Tada bi se pricalo o velikom uspjehu darth-vaderove atletike :) moš si mislit :P
Ne kužim cemu služe ova naša preseravanja (mi sve možemo bolje od drugih). Pa j enormalno da napravimo 10 dvorana koje stoje prazne, normalno je da placamo suhim zlatom kojekakve skijaše da dodu dok ih drugi placaju 100 puta manje, pa bi gradili 10 stadiona, pa dajemo Barceloni 2 milje da nastupi s b postavom i na kraju preplacujemo jednog atleticara samo zato da bi došao. To sve naravno dok imamo 350 000 nezaposlenih, dok djeca idu u školu u 3 smjene, dok ljudi nemaju na faksevima gdje sjediti, dok se u bolnicama ceka godinama... Kolektivno smo sjeban narod i bilo bi najbolje da izumremo ili da nas netko vodi 100 godina kroz pustinju dok i zadnji tragovi ovakvih razmišljanja (ajmo platiti bolje od drugih) ne izumru. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 12/08/2011 : 14:39:50
|
jbt kad san vidia onu Brkljacicku i iza nje Bandica doslo mi srati.. kako kaze moj kolega Darth najbolje bi bilo da izumremo.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Posted - 14/08/2011 : 19:07:38
|
Petar Porobic više nije izbornik Crne Gore u vaterpolu!
Ovaj mjesec:
20.08. pocinje Vuelta
27.08. pocinje SP u atletici u Južnoj Koreji-Daegu
28.08. pocinje SP u veslanju- Bled
29.08. pocinje US Open
31.08. pocinje EP u košarci- Lietuva |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Posted - 15/08/2011 : 16:03:40
|
slažem se. potpuno besmislen i nerazumljiv potez! |
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 15/08/2011 : 16:11:12
|
Luda kuca, ne postoji niti jedan normalan klub u ligi. Svi se ponašaju kao revolveraši, na žalost tako ce i ostati tko zna koliko dugo. |
|
|
Topic |
|