Author |
Topic |
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 05/12/2011 : 12:55:36
|
Povijesni uspjeh Kashiwe, prošle godine kao prvaci druge lige ušli u prvu japansku ligu, a ove sezone osvojili naslov prvaka Japana! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 05/12/2011 : 13:21:12
|
Sjecam se da je to isto jednom uradio Kajzerslautern. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 05/12/2011 : 13:22:05
|
Valjalo bi iskopati podatke u kojim zemljama je još to uspjelo, da bivši drugoligaš u svojoj prvoligaškoj sezoni postane prvak. Ja se sjecam jedino Kaiserslauterna prije 10-15 godina. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Posted - 05/12/2011 : 16:16:38
|
Vjerojatno se i u bivšim ruskim republikama to dogadalo, kupio neki bogataš klub i zacas hara ligom! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 05/12/2011 : 17:39:54
|
quote: Originally posted by Beren Sjecam se da je to isto jednom uradio Kajzerslautern.
Da, Kaiserslautern je to uspio u sezoni 1997/98. U prvom kolu su najavili velike stvari pobjedom u Minhenu kod Bayerna (strijelac pobjedonosnog gola Olaf Marschall, najbolji strijelac omiljenog kluba Helmuta Kohla, i tad je gajio imidž kao da je došao sa one strane Berlinskog zida 1974.godine) i na kraju osvojili naslov. Tim je vodio cudotvorac Otto Rehhagel, a na veliku scenu je po prvi put stupio mladahni Michael Ballack. |
Potpis. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Posted - 06/12/2011 : 06:48:17
|
Sarah Hendrickson skocila je doslovce u povijesne knjige skijaških skokova kao prva pobjednica jednog natjecanja svjetskog kupa za žene u skijaškim skokovima! |
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Posted - 25/12/2011 : 09:18:17
|
Ancelotti novi trener PSG-a, bivšem treneru nije pomogao niti jesenski naslov, francuska javnost zgrožena! |
|
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 25/12/2011 : 09:44:47
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Valjalo bi iskopati podatke u kojim zemljama je još to uspjelo, da bivši drugoligaš u svojoj prvoligaškoj sezoni postane prvak. Ja se sjecam jedino Kaiserslauterna prije 10-15 godina.
Obilic |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 25/12/2011 : 09:48:02
|
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by Beren Sjecam se da je to isto jednom uradio Kajzerslautern.
Da, Kaiserslautern je to uspio u sezoni 1997/98. U prvom kolu su najavili velike stvari pobjedom u Minhenu kod Bayerna (strijelac pobjedonosnog gola Olaf Marschall, najbolji strijelac omiljenog kluba Helmuta Kohla, i tad je gajio imidž kao da je došao sa one strane Berlinskog zida 1974.godine) i na kraju osvojili naslov. Tim je vodio cudotvorac Otto Rehhagel, a na veliku scenu je po prvi put stupio mladahni Michael Ballack.
A godinu pre ih namrchi Zvezda 4-0 u kupu Kupova :D
Mislim da je tada partner Marschallu u napadu bio Pavel Kuka, a igrali su i Sforza, Miro Kadlec i jos poneko. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Posted - 25/12/2011 : 09:52:03
|
Olaf Marschall odlican napadac! Eh, kako je nekad bilo super igraca, a danas ih možeš nabrojiti na prste. |
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 25/12/2011 : 09:54:30
|
90tih je bilo tih poluanonimnih nemackih brkajlija koji su punili mreze gde su stigli. Moji favoriti su Stefan Kuntz, Ulf Kirsten, i neverovatni Uwe Rosler koji je tresao u Man Cityu par sezona. A tek DDR heroj Torsten Gutschow ! |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Posted - 25/12/2011 : 10:12:09
|
Kunza i Kirstena se sjecam, Kirsten je stvarno bio stroj za golove, a ove dvojice zadnjih se ne sjecam! Ali slažem se bilo je igracina veliki broj, a danas... Sjecam se Sean Dundeeja, a koliko je tek bilo super napadaca u Calciju: Signori, Ravanelli, Casiraghi... |
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Posted - 25/12/2011 : 10:16:59
|
ali daleko najbolji napadac devedesetih za mene je bio Alan Shearer, šteta što je ostao bez naslova, u repki je redovito trpao Nijemcima! |
|
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 25/12/2011 : 10:25:57
|
quote: Originally posted by tex2
Ancelotti novi trener PSG-a, bivšem treneru nije pomogao niti jesenski naslov, francuska javnost zgrožena!
Evo sad pregovaraju s Realom oko dovodjenja Kake. Pominje se i Tevez,a valjda je dovodjenje Beckhama vec gotova stvar... |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 25/12/2011 : 10:28:56
|
Kunza i Kirstena se sjecam, Kirsten je stvarno bio stroj za golove, a ove dvojice zadnjih se ne sjecam! Ali slažem se bilo je igracina veliki broj, a danas... Sjecam se Sean Dundeeja, a koliko je tek bilo super napadaca u Calciju: Signori, Ravanelli, Casiraghi...
Sean Dundee je bio velika nada, otisao u Liverpool i tamo odsedeo sezonu-dve jer se ulomio otprilike na izlasku iz aviona po potpisivanju ugovora.
Ah, Serie A tih godina...drage uspomene. Beppe Signori, kakav igrac, kako je pucao penale, uzimao je zalet dva koraka i nikad nije masio. Moj favorit je bio Dario Hubner, koji je celu karijeru proveo mlateci muda po nekakvim Bresciama, Pescarama, Ascolijima, Empolijima i njima slicnima, i u svakoj sezoni je nabio po 15 golova otprilike. Zasigurno jedan od najvecih italijanskih spiceva koji nikad nije igrao za neki grande tim.
Alan Shearer je bio veliki igrac. Covek iz naroda, radnicki sin, kako je vaspitan tako je i igrao. Uvek 100%, uvek radnicki, skromna tehnika, ali 100% i do kraja. Kako je pucao penale, uvek sam se divio tome, nista finta levo desno nego natuce loptu 300 na sat u neki ugao, pa mogao ti je i pokazati gde ce da gadja i ne bi je uhvatio i a u pm. Nema vise takvih robusnih centarfora, jebaca majke i razgrtaca centarhalfova u 16, sad su u modi neki metroseksualci fazon Villa, Higuain itd. Da njega turis sad u ovu Barcelonu, da mu Iniesta i Messi nabacuju na pertlu, dao bi 100 golova u sezoni. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 25/12/2011 : 10:49:52
|
Ancelotti novi trener PSG-a, bivšem treneru nije pomogao niti jesenski naslov, francuska javnost zgrožena!
Pa i ja sam zaista neugodno iznenaden ovakvim potezom prema Kombouareu, zapravo je covjek vjerovatno bio vec odavno otpisan i dobio bi otkaz da je ostvario sve pobjede dosad. |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Posted - 25/12/2011 : 11:54:08
|
quote: Originally posted by Mairosu
Kunza i Kirstena se sjecam, Kirsten je stvarno bio stroj za golove, a ove dvojice zadnjih se ne sjecam! Ali slažem se bilo je igracina veliki broj, a danas... Sjecam se Sean Dundeeja, a koliko je tek bilo super napadaca u Calciju: Signori, Ravanelli, Casiraghi...
Sean Dundee je bio velika nada, otisao u Liverpool i tamo odsedeo sezonu-dve jer se ulomio otprilike na izlasku iz aviona po potpisivanju ugovora.
Ah, Serie A tih godina...drage uspomene. Beppe Signori, kakav igrac, kako je pucao penale, uzimao je zalet dva koraka i nikad nije masio. Moj favorit je bio Dario Hubner, koji je celu karijeru proveo mlateci muda po nekakvim Bresciama, Pescarama, Ascolijima, Empolijima i njima slicnima, i u svakoj sezoni je nabio po 15 golova otprilike. Zasigurno jedan od najvecih italijanskih spiceva koji nikad nije igrao za neki grande tim.
Alan Shearer je bio veliki igrac. Covek iz naroda, radnicki sin, kako je vaspitan tako je i igrao. Uvek 100%, uvek radnicki, skromna tehnika, ali 100% i do kraja. Kako je pucao penale, uvek sam se divio tome, nista finta levo desno nego natuce loptu 300 na sat u neki ugao, pa mogao ti je i pokazati gde ce da gadja i ne bi je uhvatio i a u pm. Nema vise takvih robusnih centarfora, jebaca majke i razgrtaca centarhalfova u 16, sad su u modi neki metroseksualci fazon Villa, Higuain itd. Da njega turis sad u ovu Barcelonu, da mu Iniesta i Messi nabacuju na pertlu, dao bi 100 golova u sezoni.
mislim da je Hubner vecinom igrao u Piacenzi, koja je tad uz Athletic Bilbao jedina bila bez stranaca u ekipi, baš je nemilosrdno trpao, a za Signorija i Shearera se slažem, s tim da mi je jako žao što je bio ozlijeden kad je Newcastle gostovao u Maksimiru! |
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Posted - 25/12/2011 : 11:54:46
|
da, sramotno!
quote: Originally posted by makikatalinic
Pa i ja sam zaista neugodno iznenaden ovakvim potezom prema Kombouareu, zapravo je covjek vjerovatno bio vec odavno otpisan i dobio bi otkaz da je ostvario sve pobjede dosad.
|
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 25/12/2011 : 12:00:30
|
mislim da je Hubner vecinom igrao u Piacenzi, koja je tad uz Athletic Bilbao jedina bila bez stranaca u ekipi, baš je nemilosrdno trpao, a za Signorija i Shearera se slažem, s tim da mi je jako žao što je bio ozlijeden kad je Newcastle gostovao u Maksimiru!
Dario je najozbiljniji trag ostavio u Ceseni i Brescii, ali se generalno seljakao po timovima "nize" reputacije, te sam ove ostale iskoristio kao ilustraciju :) |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 25/12/2011 : 14:04:43
|
quote: Originally posted by Mairosu
Alan Shearer je bio veliki igrac. Covek iz naroda, radnicki sin, kako je vaspitan tako je i igrao. Uvek 100%, uvek radnicki, skromna tehnika, ali 100% i do kraja. Kako je pucao penale, uvek sam se divio tome, nista finta levo desno nego natuce loptu 300 na sat u neki ugao, pa mogao ti je i pokazati gde ce da gadja i ne bi je uhvatio i a u pm. Nema vise takvih robusnih centarfora, jebaca majke i razgrtaca centarhalfova u 16, sad su u modi neki metroseksualci fazon Villa, Higuain itd. Da njega turis sad u ovu Barcelonu, da mu Iniesta i Messi nabacuju na pertlu, dao bi 100 golova u sezoni.
mislim da je Hubner vecinom igrao u Piacenzi, koja je tad uz Athletic Bilbao jedina bila bez stranaca u ekipi, baš je nemilosrdno trpao, a za Signorija i Shearera se slažem, s tim da mi je jako žao što je bio ozlijeden kad je Newcastle gostovao u Maksimiru!
I ja ga se secam iz Piacenze,tamo se bas nadavao golova. Bas negde u to vreme se prikazivala Petica na HRT-u pa sam ga tako zapamtio... |
Edited by - tutto maxim on 25/12/2011 14:06:44 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 25/12/2011 : 14:12:22
|
Pjacenca nije bila bez stranaca... Tada im je Kozmi bio trener i doveo onog Matuzalema... To je bio jedini stranac.. A gde Hubner pade na pamet.. To je tip igraca kao Toni.. Nista ne zna, osim da daje golove..
A Sirer je moj favorit.. Kako cenim tog coveka... Da gol, samo digne ruku i protrci pored publike... Jedini minus mu je bio sto ga je Taribo Vest strpao u dzep u dvomecu Partizana i Njukasla...
Ulfa Kirstena sam bas cenio.. Cesto sam na fudbalici koristio "Kirsten" radost kada dam gol.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Topic |
|
|
|