forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Aktualno: Villarreal i Auxerre drugoligaši!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/12/2011 : 12:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Povijesni uspjeh Kashiwe, prošle godine kao prvaci druge lige ušli u prvu japansku ligu, a ove sezone osvojili naslov prvaka Japana!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 05/12/2011 : 13:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Sjecam se da je to isto jednom uradio Kajzerslautern.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/12/2011 : 13:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
Valjalo bi iskopati podatke u kojim zemljama je još to uspjelo, da bivši drugoligaš u svojoj prvoligaškoj sezoni postane prvak. Ja se sjecam jedino Kaiserslauterna prije 10-15 godina.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 05/12/2011 : 14:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
mozda i sampdoria ali nisam siguran

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/12/2011 : 16:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
mislim cak da je i juventus imao nešto slicno
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/12/2011 : 16:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Vjerojatno se i u bivšim ruskim republikama to dogadalo, kupio neki bogataš klub i zacas hara ligom!

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 05/12/2011 : 17:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:
Originally posted by Beren

Da, Kaiserslautern je to uspio u sezoni 1997/98. U prvom kolu su najavili velike stvari pobjedom u Minhenu kod Bayerna (strijelac pobjedonosnog gola Olaf Marschall, najbolji strijelac omiljenog kluba Helmuta Kohla, i tad je gajio imidž kao da je došao sa one strane Berlinskog zida 1974.godine) i na kraju osvojili naslov. Tim je vodio cudotvorac Otto Rehhagel, a na veliku scenu je po prvi put stupio mladahni Michael Ballack.

Potpis.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 05/12/2011 : 17:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Ovo ce se dogoditi još jednom ove sezone. Lucko ce osvojiti Prvu Ligu.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/12/2011 : 06:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Sarah Hendrickson skocila je doslovce u povijesne knjige skijaških skokova kao prva pobjednica jednog natjecanja svjetskog kupa za žene u skijaškim skokovima!

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/12/2011 : 09:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Ancelotti novi trener PSG-a, bivšem treneru nije pomogao niti jesenski naslov, francuska javnost zgrožena!

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 25/12/2011 : 09:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by tex2
Ancelotti novi trener PSG-a, bivšem treneru nije pomogao niti jesenski naslov, francuska javnost zgrožena!

E usreciše se

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/12/2011 : 09:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Valjalo bi iskopati podatke u kojim zemljama je još to uspjelo, da bivši drugoligaš u svojoj prvoligaškoj sezoni postane prvak. Ja se sjecam jedino Kaiserslauterna prije 10-15 godina.

Obilic

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/12/2011 : 09:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:
Originally posted by Beren

Da, Kaiserslautern je to uspio u sezoni 1997/98. U prvom kolu su najavili velike stvari pobjedom u Minhenu kod Bayerna (strijelac pobjedonosnog gola Olaf Marschall, najbolji strijelac omiljenog kluba Helmuta Kohla, i tad je gajio imidž kao da je došao sa one strane Berlinskog zida 1974.godine) i na kraju osvojili naslov. Tim je vodio cudotvorac Otto Rehhagel, a na veliku scenu je po prvi put stupio mladahni Michael Ballack.

A godinu pre ih namrchi Zvezda 4-0 u kupu Kupova :D

Mislim da je tada partner Marschallu u napadu bio Pavel Kuka, a igrali su i Sforza, Miro Kadlec i jos poneko.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/12/2011 : 09:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Olaf Marschall odlican napadac! Eh, kako je nekad bilo super igraca, a danas ih možeš nabrojiti na prste.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/12/2011 : 09:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
90tih je bilo tih poluanonimnih nemackih brkajlija koji su punili mreze gde su stigli. Moji favoriti su Stefan Kuntz, Ulf Kirsten, i neverovatni Uwe Rosler koji je tresao u Man Cityu par sezona. A tek DDR heroj Torsten Gutschow !

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/12/2011 : 10:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Kunza i Kirstena se sjecam, Kirsten je stvarno bio stroj za golove, a ove dvojice zadnjih se ne sjecam! Ali slažem se bilo je igracina veliki broj, a danas... Sjecam se Sean Dundeeja, a koliko je tek bilo super napadaca u Calciju: Signori, Ravanelli, Casiraghi...

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/12/2011 : 10:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
ali daleko najbolji napadac devedesetih za mene je bio Alan Shearer, šteta što je ostao bez naslova, u repki je redovito trpao Nijemcima!

Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 25/12/2011 : 10:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
quote:

Evo sad pregovaraju s Realom oko dovodjenja Kake.
Pominje se i Tevez,a valjda je dovodjenje Beckhama vec gotova stvar...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/12/2011 : 10:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Kunza i Kirstena se sjecam, Kirsten je stvarno bio stroj za golove, a ove dvojice zadnjih se ne sjecam! Ali slažem se bilo je igracina veliki broj, a danas... Sjecam se Sean Dundeeja, a koliko je tek bilo super napadaca u Calciju: Signori, Ravanelli, Casiraghi...

Sean Dundee je bio velika nada, otisao u Liverpool i tamo odsedeo sezonu-dve jer se ulomio otprilike na izlasku iz aviona po potpisivanju ugovora.

Ah, Serie A tih godina...drage uspomene. Beppe Signori, kakav igrac, kako je pucao penale, uzimao je zalet dva koraka i nikad nije masio. Moj favorit je bio Dario Hubner, koji je celu karijeru proveo mlateci muda po nekakvim Bresciama, Pescarama, Ascolijima, Empolijima i njima slicnima, i u svakoj sezoni je nabio po 15 golova otprilike. Zasigurno jedan od najvecih italijanskih spiceva koji nikad nije igrao za neki grande tim.

Alan Shearer je bio veliki igrac. Covek iz naroda, radnicki sin, kako je vaspitan tako je i igrao. Uvek 100%, uvek radnicki, skromna tehnika, ali 100% i do kraja. Kako je pucao penale, uvek sam se divio tome, nista finta levo desno nego natuce loptu 300 na sat u neki ugao, pa mogao ti je i pokazati gde ce da gadja i ne bi je uhvatio i a u pm. Nema vise takvih robusnih centarfora, jebaca majke i razgrtaca centarhalfova u 16, sad su u modi neki metroseksualci fazon Villa, Higuain itd. Da njega turis sad u ovu Barcelonu, da mu Iniesta i Messi nabacuju na pertlu, dao bi 100 golova u sezoni.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 25/12/2011 : 10:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:

Pa i ja sam zaista neugodno iznenaden ovakvim potezom prema Kombouareu, zapravo je covjek vjerovatno bio vec odavno otpisan i dobio bi otkaz da je ostvario sve pobjede dosad.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/12/2011 : 11:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Sean Dundee je bio velika nada, otisao u Liverpool i tamo odsedeo sezonu-dve jer se ulomio otprilike na izlasku iz aviona po potpisivanju ugovora.

Ah, Serie A tih godina...drage uspomene. Beppe Signori, kakav igrac, kako je pucao penale, uzimao je zalet dva koraka i nikad nije masio. Moj favorit je bio Dario Hubner, koji je celu karijeru proveo mlateci muda po nekakvim Bresciama, Pescarama, Ascolijima, Empolijima i njima slicnima, i u svakoj sezoni je nabio po 15 golova otprilike. Zasigurno jedan od najvecih italijanskih spiceva koji nikad nije igrao za neki grande tim.

Alan Shearer je bio veliki igrac. Covek iz naroda, radnicki sin, kako je vaspitan tako je i igrao. Uvek 100%, uvek radnicki, skromna tehnika, ali 100% i do kraja. Kako je pucao penale, uvek sam se divio tome, nista finta levo desno nego natuce loptu 300 na sat u neki ugao, pa mogao ti je i pokazati gde ce da gadja i ne bi je uhvatio i a u pm. Nema vise takvih robusnih centarfora, jebaca majke i razgrtaca centarhalfova u 16, sad su u modi neki metroseksualci fazon Villa, Higuain itd. Da njega turis sad u ovu Barcelonu, da mu Iniesta i Messi nabacuju na pertlu, dao bi 100 golova u sezoni.

mislim da je Hubner vecinom igrao u Piacenzi, koja je tad uz Athletic Bilbao jedina bila bez stranaca u ekipi, baš je nemilosrdno trpao, a za Signorija i Shearera se slažem, s tim da mi je jako žao što je bio ozlijeden kad je Newcastle gostovao u Maksimiru!

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/12/2011 : 11:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
da, sramotno!

quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

Pa i ja sam zaista neugodno iznenaden ovakvim potezom prema Kombouareu, zapravo je covjek vjerovatno bio vec odavno otpisan i dobio bi otkaz da je ostvario sve pobjede dosad.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/12/2011 : 12:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

mislim da je Hubner vecinom igrao u Piacenzi, koja je tad uz Athletic Bilbao jedina bila bez stranaca u ekipi, baš je nemilosrdno trpao, a za Signorija i Shearera se slažem, s tim da mi je jako žao što je bio ozlijeden kad je Newcastle gostovao u Maksimiru!

Dario je najozbiljniji trag ostavio u Ceseni i Brescii, ali se generalno seljakao po timovima "nize" reputacije, te sam ove ostale iskoristio kao ilustraciju :)

Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 25/12/2011 : 14:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

I ja ga se secam iz Piacenze,tamo se bas nadavao golova.
Bas negde u to vreme se prikazivala Petica na HRT-u pa sam ga tako zapamtio...

Edited by - tutto maxim on 25/12/2011 14:06:44
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/12/2011 : 14:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Pjacenca nije bila bez stranaca... Tada im je Kozmi bio trener i doveo onog Matuzalema... To je bio jedini stranac.. A gde Hubner pade na pamet.. To je tip igraca kao Toni.. Nista ne zna, osim da daje golove..

A Sirer je moj favorit.. Kako cenim tog coveka... Da gol, samo digne ruku i protrci pored publike... Jedini minus mu je bio sto ga je Taribo Vest strpao u dzep u dvomecu Partizana i Njukasla...

Ulfa Kirstena sam bas cenio.. Cesto sam na fudbalici koristio "Kirsten" radost kada dam gol..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000