Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40530 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 13/06/2011 : 08:21:04
|
Au sto mi je drago... Ne volim Majami nikako.. U stvari najvise ga ne volim zbog onog monstruma Dzejmsa... I Pedja Stojakovic je uzeo prsten... Ima bar 34-35 godina... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Member since 29/06/2009 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 13/06/2011 : 13:29:56
|
Samo da je Majami pogadjao bacanja, pobedili bi. Onakav strah od eventualnog poraza odavno nisam video. Inace, navijao sam za Dalas. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10328 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 13/06/2011 : 13:41:57
|
quote: Originally posted by sawitch
Au sto mi je drago... Ne volim Majami nikako.. U stvari najvise ga ne volim zbog onog monstruma Dzejmsa... I Pedja Stojakovic je uzeo prsten... Ima bar 34-35 godina...
Veci je doprinos da Žan Tabak osvajanju Houstonovih prstenova. Meni je žaj šta nije prsten osvojio sa Sacramentom. Ono mi je bila vrhunska ekipa, s gušton san ih gleda, i navija za njih.
Inace,obožavan ovakve sportske rasplete,kad iskusna ekipa koja igra momcadski satare ovakve megalomanske skupove "zvijezda". |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 13/06/2011 : 14:29:42
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Veci je doprinos da Žan Tabak osvajanju Houstonovih prstenova.
Jeste qrac.
Zan Tabak 94/95 u Houstonu tokom playoffa : ukupno 31 minut, 6 poena, 3 blokade 1 skok.
Grk je mozda u kurcu totalnom fizicki, ali je spalio Lakerse kad je trebalo, toliko o njegovoj zasluzi. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 13/06/2011 : 14:50:52
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by NESVRSTANI Veci je doprinos da Žan Tabak osvajanju Houstonovih prstenova.
Jeste qrac.
Zan Tabak 94/95 u Houstonu tokom playoffa : ukupno 31 minut, 6 poena, 3 blokade 1 skok.
Grk je mozda u kurcu totalnom fizicki, ali je spalio Lakerse kad je trebalo, toliko o njegovoj zasluzi.
Bas tako. Nikad nisam bio neki fan Stojakovica, ali ovo poredjenje s Tabakovim ucinkom je smesno. Za igraca kao sto je Pedja, Dzejms je najgori moguci match-up. Uostalom, postoje i neke statistike po kojima je 7. igrac Mavsa po doprinosu u ovom plejofu sto za veterana sa klupe nije los ucinak.
U svakom slucaju, sjajan zavrsetak jednog od najboljih plejofova poslednjih godina. Ne secam se da je u nekom skorasnjem plejofu bilo ovoliko neizvesnih utakmica i ovoliko preokreta. I titula Dalasa je cista kao suza. Jos na pocetku sezone su izgledali kao ozbiljni izazivaci, ali ih je povreda Novickog malo omela i bacila u drugi plan. To je mozda i bilo dobro, s ove tacke gledista, jer su time bili oslobodjeni pritiska. Setimo se da su prakticno svi NBA analiticari u Americi u prvoj rundi plejofa aklamacijom proglasili Portland pobednikom te serije, a ni protiv Lejkersa im nisu davane neke velike sanse.
Drago mi je sto je takva ekipa osvojila naslov, posebno zbog Dirka i trenera Karlajla, koji je jedan od najpotcenjenijih trenera lige. A o Dirku ne vredi trositi reci. Covek je kosarka, svojom igrom i pristupom. Ima jedan stari tekst koji se pojavio pre par godina kad su Mavsi izgubili u prvoj rundi od Golden Stejta koji najbolje govori o tome kakva je Dirk licnost i kakav je put prosao da bi postao ovo sto je danas: http://www.dallasobserver.com/2007-11-22/news/crocodile-nowitzki/full
Malo je duzi ali je fenomenalan i svakom ko ga procita ce biti jasno zasto je bas Dirk prosto zasluzio da osvoji prsten a ne super-drugari ili ne znam ko vec. Lik je car i LeBron bi mogao da se bar malo ugleda na njega. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10328 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 13/06/2011 : 15:07:40
|
quote: Originally posted by Mairosu
Jeste qrac.
Grk je mozda u kurcu totalnom fizicki, ali je spalio Lakerse kad je trebalo, toliko o njegovoj zasluzi.
Lakerse nije niko spalio oni su se samozapalili. Ovo sa Tabakom je bila zajebancija, on je neusporediv sa Stojakovicem u bilo kojem smislu.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 13/06/2011 15:11:09 |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 13/06/2011 : 15:48:10
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Meni je žaj šta nije prsten osvojio sa Sacramentom. Ono mi je bila vrhunska ekipa, s gušton san ih gleda, i navija za njih.
Inace,obožavan ovakve sportske rasplete,kad iskusna ekipa koja igra momcadski satare ovakve megalomanske skupove "zvijezda".
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17166 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 13/06/2011 : 15:48:11
|
Mislim da nije bilo baš dobro rješenje promijeniti naslov teme jutros, ja nisam htio da pogledam rezultat da bih mogao da gledam snimak |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31364 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 14/06/2011 : 07:02:31
|
sorry |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31364 Posts
Posted - 14/06/2011 : 07:04:26
|
u NHL-u ce se igrati sedmi odlucujuci susret za prvaka u vancouveru, jucer Boston-Vancouver 5:2 u šestoj, zasad su svi slavili na domacem ledu, Boston super uvjerljivo, Vancouver jedva. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 14/06/2011 : 07:15:01
|
quote: Originally posted by delboj
Mislim da nije bilo baš dobro rješenje promijeniti naslov teme jutros, ja nisam htio da pogledam rezultat da bih mogao da gledam snimak
a sto onda od ranog jutra cackas po internetu i forumu |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17166 Posts
Posted - 14/06/2011 : 08:58:21
|
quote: Originally posted by ponki
quote: Originally posted by delboj
Mislim da nije bilo baš dobro rješenje promijeniti naslov teme jutros, ja nisam htio da pogledam rezultat da bih mogao da gledam snimak
a sto onda od ranog jutra cackas po internetu i forumu
Pa nije baš od ranog jutra |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31364 Posts
Posted - 14/06/2011 : 13:26:36
|
Odbio produljiti s Orlandom.
'Želim osvojiti naslov i mislim da vlasnici to znaju. Nemam nikakvih drugih ciljeva u planu. Moj je glavni cilj osvojiti naslov i želim u momcadi 14 igraca koji misle jednako kao i ja' U razgovoru za NBA.com, trostruki uzastopni najbolji obrembeni košarkaš NBA lige Dwight Howard rekao je da nema namjeru potpisati produljenje ugovora s Orlando Magicom, što znaci da ce sljedeceg ljeta imati status slobodnog agenta...
Govoreci u stanci Adidasovog Eurocampa u Trevisu, Howard je u dobrom raspoloženju objasnio kako želi ostati u Orlandu, ali da su unutar momcadi potrebne odredene promjene da bi se konkuriralo za naslov, a takav je stav prenio i vlasniku Mgaica Richu DeVosu.
- Želim osvojiti naslov i mislim da vlasnici to znaju. To je bio moj cilj i misija otkako sam stigao u NBA ligu. Nemam nikakvih drugih ciljeva u planu. Moj je glavni cilj osvojiti naslov i želim u momcadi 14 igraca koji misle jednako kao i ja – rekao je 25-godišnji centar Magica.
Upitan ima li takve igrace sada u momcadi Howard je rekao:
- Ponekad su decki cijelim srcem unutra, a onda ponekad moji suigraci dopuste da im u uho udu neke stvari koje onda utjecu na njihovu igru i pristup utakmici. Rekao sam vlasnicima da u momcadi moramo imati igrace koji ce igrati maksimalno 48 minuta i koji ce dati sve od sebe za naslov.
|
|
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17166 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31364 Posts
Posted - 14/06/2011 : 18:16:41
|
e onda je Miami sljedece sezone svakako prvak! |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 14/06/2011 : 18:34:10
|
ja mislim da bi Howard moga ili u lakerse ili u chicago..mislim da bi mu ova potonja opcija bila puno bolja..on i Rose u tandemu..strava.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3922 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 14/06/2011 : 18:55:30
|
Mog`o bi vala i u New York... |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 15/06/2011 : 07:26:14
|
quote: Originally posted by kandraks
Mog`o bi vala i u New York...
da u pravu si..to san zaboravia spomenuti..vrlo je izgledno da zavrsi u Knicksima..vidit cemo.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Posted - 15/06/2011 : 10:34:54
|
Ne znam koliko pratite stvari vezane za salary cap, ali na ovom sajtu ima odlican prikaz: http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=9155 Tesko ce Lebron u Nju Jork buduci da oni imaju vec tri mnogo jaca ugovora nego Majami trenutno, a nesto sumnjam da bi trejdovali Amarija ili Karmela. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40530 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Posted - 15/06/2011 : 14:06:55
|
quote: Originally posted by sawitch
Najbolje bi mu bilo da ode u Cikago i to je to... Prsten zagarantovan...
Hehe... u Cikago ne znam kako ce otici, posto i tamo ima preplacenih igraca sa dugackim ugovorima. Ajde Deng i ovako, ali Buzer i Noa ce od iduce sezone primati preko 25 milki ukupno po sezoni a imaju garantovane ugovore za naredne 4 godine. A da ne govorimo sto treba imati na umu da ce u skorijoj buducnosti i D-Rouz "doci na naplatu". Orlando vec ima Najgori Ugovor u Ligi (Arenas) i ima vrlo malo prostora za manevar, pa bih se stvarno iznenadio kad bi Hauard ostao, a buduci da deluje kao dobar momak, ocekujem neki trejd usred sezone kako bi Orlando od njega izvukao maksimum. Gde bi mogao tesko je reci. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31364 Posts
Posted - 15/06/2011 : 16:06:51
|
Panathinaikos nudi za našu mladu 17-godišnju zvijezdu Šarica Zagrebu 2 milijuna eura, mali je jedan od najvecih talenata uopce! |
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31364 Posts
Posted - 16/06/2011 : 07:10:53
|
NHL je sinoc stigao do kraja sezone u 7 utakmici u Vancouveru slavio je Boston 0:4, i tako nakon 39 godina osvojili Stanley Cup, dok kanadske ekipe i dalje cekaju naslov od 1992. |
|
|
|
Topic |
|