forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Aktualno: Villarreal i Auxerre drugoligaši!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 22/06/2011 : 21:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
a Chelsea po meni pametno izabrao Portovog Villasa za trenera!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 23/06/2011 : 09:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
u prvoj utakmici doigravanja za prvu argentinsku ligu Belgrano je doma svlado River Plate 2:0 (1:0)

Gold Cup polufinale

USA-Panama 1:0 Dempsey (76)
Mexic-Honduras 0:0, 2:0p Nigris (93), Chicharito (99)

vaterpolo, finale svjetske lige, 2. kolo

Italia-Srbija 10:10, 12:13p
Hrvatska-Crna Gora 11:5
Australia-Canada 13:8
USA-China 13:6

Copa Libertadores Santosu!

Nakon 0:0 u prvom susretu, 2:1 Santos slavio doma protiv Penarola, za 1:0 zabio Neymar!

u finalu U 21 EP u nogometu igrat ce Španjolska i Švicarska, Španjolska je u produžetku dobila Bjelorusiju 3:1, a Švicarska u produžetku dobila Cešku Republiku 1:0.

Edited by - tex2 on 23/06/2011 09:21:53
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/06/2011 : 09:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by tex2

Tolike pare za mladog trenera da vodi vrhunski klub!? Hmm... Ja ne delim tvoje misljenje...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/06/2011 : 10:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Tolike pare za mladog trenera da vodi vrhunski klub!? Hmm... Ja ne delim tvoje misljenje...

Ako uspije da osigura poštovanje starijih igraca mogao bi da uspije.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 23/06/2011 : 13:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
quote:

quote:

reci mi koga bi ti doveo? Ovaj ima sve reference, ja da sam mogao birati, Hiddink, Capello, Mourinho, Guardiolla, možda sam zaboravi nekog, ali to je to! Po meni je jako malo pravih trenera uopce, i teško je izabrati! Dosad je birao Abramovic iskusne, sad je red na mladom, hvaljenom i talentiranom, moglo bi dobro ispasti, u svakom slucaju bolje nego neki bivši igrac!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/06/2011 : 13:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Bolje da je Hidinkov ugovor otkupio ili sredio dupli posao.. Hidink je savrsen trener za Celsi.. I van Gal bi mogao.. Po meni je ovo potez kao sto je Real Madrid u kosarci doveo trenera..

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 23/06/2011 : 13:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
sve cemo vidjeti vrlo brzo!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/06/2011 : 15:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Idemo, teraj River u drugu ligu...ali nema leba, bice 4-1 u revansu otprilike, dovesce i pet sudija ako treba za penale :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/06/2011 : 22:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Gasperini službeno je imenovan novim trenerom svjetskog klupskog prvaka Intera

Autor: Agencija Totalsport

Gian Piero Gasperini (53) službeno je imenovan novim trenerom svjetskog klupskog prvaka Intera, objavio je milanski klub.

Predsjednik "nerazzurra" Massimo Moratti potvrdio je da ce Gasperini zamijeniti brazilskog strucnjaka Leonarda koji odlazi na direktorsko mjesto u PSG.

- Potpuno sam zadovoljan izborom i zajedno s cijelim klubom želim Gasperiniju da ponovi uspjehe koji su odveli Inter do naslova svjetskog prvaka - izjavio je Moratti.

Gasperini ce potpisati dvogodišnji ugovor, a prema pisanju Gazzette dello Sport godišnje bi trebao zaradivati 1.5 milijuna eura. Posao u Interu bit ce mu prvi nakon što je u studenom dobio otkaz u Genoi koju je vodio od 2006. Vratio je klub u Seriju A, a u sezoni 2008/09 ga odveo do visokog petog mjesta. Prije Genoe je u dva mandata bio trener Crotonea, a dugi niz godina je radio kao trener juniorske momcadi Juventusa u svome rodnom Torinu.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/06/2011 : 22:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Kako je taj Inter smesan klub... Niko nece tamo... Pa da nije bilo Kalcopolija nikad titule videli ne bi.. Sto su osvojili pod Murinjom osvojili su.. Opet post 200 godina...

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/06/2011 : 22:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Garde novi trener Lyona!

Krkic jednom nogom u Romi!

Juve otkupio ugovore cetvorici igraca za 37 milijuna Eura, Cagliariju 15,5 mil za Matrija, Napoliju 10,5 za Quagliarellu, Udineseu 7,5 za pepea i 3,75 za Mottu, uz vec ranije došle Pirla, Zieglera i Pazienzu koji su stigli bez odštete!

Vaha preuzeo Alžir za 700000 Eura godišnje!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/06/2011 : 22:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Juve otkupio ugovore cetvorici igraca za 37 milijuna Eura, Cagliariju 15,5 mil za Matrija, Napoliju 10,5 za Quagliarellu, Udineseu 7,5 za pepea i 3,75 za Mottu, uz vec ranije došle Pirla, Zieglera i Pazienzu koji su stigli bez odštete!

A tek su ovi specijalci... Dali 37 miliona eura za krsine i doveli dedu Pirla i ovu dvojicu sto ni za Mjanmar nisu....

A Parma im otkupila Djovinka za 3 miliona eura... Italijanska liga nije ni za sta...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/06/2011 : 22:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

Kako je taj Inter smesan klub... Niko nece tamo... Pa da nije bilo Kalcopolija nikad titule videli ne bi.. Sto su osvojili pod Murinjom osvojili su.. Opet post 200 godina...

kakve veze ima kalciopoli?
posteno su osvojili naslov prvaka
da se meni pita oduzeo bi deset naslova prvaka svima umijesanima u namjestanje i bacio ih u petu ligu
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/06/2011 : 08:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
U polufinalu svjetske vaterpolo lige igrat ce USA (jucer izbacili desetkovanu reprezentaciju Crne Gore, 10:9p) i Srbija koja je rutinski sredila Canadu 19:7, te domacin Italia (7:6 pobjeda nad Australijom) i Hrvatska koja je ocekivano deklasirala Chinu (15:5).

Polufinala su na rasporedu danas, a sutra finale.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/06/2011 : 10:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by supermark
da se meni pita oduzeo bi deset naslova prvaka svima umijesanima u namjestanje i bacio ih u petu ligu

Izubijaj Federera, Nadala i Djokovica i eto, Marej ce doci na prvo mesto... Kakve veze ima sto su ovi izubijani.. Ne kazem da je nepravedno ali da je Inter jedini posten tu to je smesno...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/06/2011 : 10:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

A tek su ovi specijalci... Dali 37 miliona eura za krsine i doveli dedu Pirla i ovu dvojicu sto ni za Mjanmar nisu....

De krsine, si lud, bez Matrija bi bili u zoni ispadanja otprilike :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/06/2011 : 13:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Odakle sad Gasparini? Ima da se usrece, taman ce trajat koliko Leonardo.

Da pomenem ovdje i sjajne igre crnogorske ženske repreentacije u košarci na evropskom prvenstvu. Djevojke otišle kao totalni autsajderi, a sinoc ostvarile petu uzastopnu pobjedu i to nad aktuelnim prvakom evrope Francuskom.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/06/2011 : 14:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by supermark

Izubijaj Federera, Nadala i Djokovica i eto, Marej ce doci na prvo mesto... Kakve veze ima sto su ovi izubijani.. Ne kazem da je nepravedno ali da je Inter jedini posten tu to je smesno...

nitko nije tjerao juventus i milan da varaju
kakve su to gluposti?
interu nije ništa dokazano, pa su nevini, ostalima je dokazano pa su krivi
meni je cijela talijanska liga sranje, medu ostalim zbog tog preblagog kaznjavanja odredenih klubova, koja sprdacina
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/06/2011 : 14:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Moja Parma otkupila Djovinka za 3 miliona eura..

Još jedan propust Juventusa zbog kojega ce se kajati. Gorko. Bitno da se vraca Luca Toni koji jedva hoda, i kupuju pseudoigraci tipa Pazienza i Matri. Jebali ih oni! Imali su "mini Messija" u klubu a nisu ga htjeli. Kako me ljuti taj klub!!!

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 25/06/2011 14:31:20
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 25/06/2011 : 20:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:

Bolje da je Hidinkov ugovor otkupio ili sredio dupli posao.. Hidink je savrsen trener za Celsi.. I van Gal bi mogao.. Po meni je ovo potez kao sto je Real Madrid u kosarci doveo trenera..

Sawitchu,nisi uzeo u obzir cinjenicu da je Boaš ove godine sa "Portom" imao izvanredne rezultate - osvojio je šampionat i kup Portugala i Ligu Evrope! Ti rezultati su mu bili najbolja preporuka za "Celzi"...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/06/2011 : 21:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jesam uzeo u obzir... Ali Porto je sistematski rad vec dosta godina unazad... Nisam ja bas toliko ubedjen u njegove vanzemaljske kvalitete.. Tacnije nisam ubedjen da je jedan trener vredan 15 miliona eura odstete i plus ugovor...

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 25/06/2011 : 21:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:

Jesam uzeo u obzir... Ali Porto je sistematski rad vec dosta godina unazad... Nisam ja bas toliko ubedjen u njegove vanzemaljske kvalitete.. Tacnije nisam ubedjen da je jedan trener vredan 15 miliona eura odstete i plus ugovor...

Što kažu - vreme ce pokazati!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 26/06/2011 : 07:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Finale svjetske lige u vaterpolu Italia-Srbija.

polufinale

Italia-Hrvatska 8:8, 13:11
Srbija-USA 8:5

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/06/2011 : 08:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sudije ce nas osakatiti...

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 26/06/2011 : 08:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
mladi Španjolci (U 21) prvaci Europe, u finalu dobili Švicarsku sa 2:0, strijelci Herrera i Alcantara, bronca za Bjeloruse (Bjelorusija-Ceška Republika 1:0 Filipenko).

Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000