forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 CL 2011/12 -- C H E L S E A
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/03/2012 : 00:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
Moje licno misljenje je da Milan nema nikakve sanse protiv Barse..>>Ocekujem dominaciju i lak prolaz na Kamp Nou..Dobar je Milan ali je mnogo tezak za njih ,na Kamp Nou ce ih rasiriti i razvaliti ...Ona utakmica iz grupne faze mi nije nikakav pokazatelj ,iz razloga posto je bila totalno nevazna..Znalo se da ce proci grupu laganao ,pa to ne bi uzimao kao parametar.....Moj rezultat u revansu 4:1 .

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30909 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/03/2012 : 09:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Barca je svakako veci favorit za prolaz! Real i Bayern sigurni, a Chelsea i Benfica bi još moglo biti svega, Chelsea svakako u prednosti! I Chelsea daleko dogurao, baš kako smo ponki i ja predvidjeli!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/03/2012 : 10:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko

Moje licno misljenje je da Milan nema nikakve sanse protiv Barse..>>Ocekujem dominaciju i lak prolaz na Kamp Nou..Dobar je Milan ali je mnogo tezak za njih ,na Kamp Nou ce ih rasiriti i razvaliti ...Ona utakmica iz grupne faze mi nije nikakav pokazatelj ,iz razloga posto je bila totalno nevazna..Znalo se da ce proci grupu laganao ,pa to ne bi uzimao kao parametar.....Moj rezultat u revansu 4:1 .

Ponovo ce svi reci da sam pesimist, ali moram se složiti s tobom. Jedino ne bih tvrdio da je ono u grupi bila nevažna utakmica, vec da je Milan imao nevjerojatnu kolicinu srece.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 29/03/2012 : 10:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
Benfica nije bez šanse,a i veca su se cuda dogadala.
Milan ako se Silva vrati ima više od 40% šanse za prolazak.
Šteta što Pato nije zdrav,u nekakvoj kontri bi mogao uništiti Barcelonu.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/03/2012 : 11:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Milan je sinoc bio los u zavrsnici.. U drugom minutu su morali vec da vode... Pa se sve okrece drugacije... Ali 0:0 je opasan rezultat... A Milan sigurno nije ekipa koja je jalova i ne moze dati gola.. Imaju trojicu opasnih igraca u spicu i svi mogu gol dati kao nista.. Pogotovo Zlatan kome niko ne treba da bi dao gol.. Ja mislim da ce Milan proci..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 29/03/2012 : 12:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Milan je sinoc bio los u zavrsnici.. U drugom minutu su morali vec da vode... Pa se sve okrece drugacije... Ali 0:0 je opasan rezultat... A Milan sigurno nije ekipa koja je jalova i ne moze dati gola.. Imaju trojicu opasnih igraca u spicu i svi mogu gol dati kao nista.. Pogotovo Zlatan kome niko ne treba da bi dao gol.. Ja mislim da ce Milan proci..

Barcelona nikako nije sigurna, jer Milanu je dovoljno da zabije gol i napravi paniku. Cak i u scenariju da Barca vodi 2:0, Milanov gol za 2:1 (u recimo 75.minuti) daje talijanima 15 minuta nade, a svi znamo koliko su oni utakmica dobili u sudackoj nadoknadi.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4098 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 29/03/2012 : 12:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

quote:
Originally posted by radulovic marko

Ponovo ce svi reci da sam pesimist, ali moram se složiti s tobom. Jedino ne bih tvrdio da je ono u grupi bila nevažna utakmica, vec da je Milan imao nevjerojatnu kolicinu srece.

Ja sam ti rekao da ce Milan u finale sa Realom!
I nemoj biti pesimist,igraju protiv Barse,ne protiv Intera!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/03/2012 : 15:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by Leonid

Benfica nije bez šanse,a i veca su se cuda dogadala.
Milan ako se Silva vrati ima više od 40% šanse za prolazak.
Šteta što Pato nije zdrav,u nekakvoj kontri bi mogao uništiti Barcelonu.

Thiago je van 3-4 tjedna, nažalost. O Patu ne treba pricati, njegovih ozljeda mi je na vrh glave.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12469 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 29/03/2012 : 18:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Talijani su majstori kad imaju rezultat 0-0. Milan ima velike izglede na prolaz u polufinale.

Have mercy
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7264 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/04/2012 : 22:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
Jebiga, Chelsea odavno simpatiziram, ali mi je gotovo žao što su prošli. Koji kukavicluk u 2. poluvremenu, svaka cast za Benficu. Izgubili su prolaz u 1. utakmici.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7264 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/04/2012 : 23:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
Ovo je posao za mene.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R-PiKlNgMXI

Edited by - Jerry Krause on 04/04/2012 23:24:55
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/04/2012 : 15:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Koliko sam mogao da vidim, prvi gol Bajerna je iz nedozvoljene pozicije (ometanje golmana) :)
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 18/04/2012 : 16:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
http://www.zonalmarking.net/2012/04/17/bayern-munich-2-1-real-madrid-what-type-of-player-to-use-as-the-number-ten/
Evo,tko voli taktiku neka procita,puno toga se dogadalo što oci laika ne vide.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7264 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/04/2012 : 22:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
CHELSEEEEEEA!!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30909 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 18/04/2012 : 22:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Igrali su ko Grci u Portugalu , svakako velika pobjeda, sa samo par raspoloženih igraca, Cech, Cole i Drogba ispred svih!

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 18/04/2012 : 22:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Puno puno dobrih stjecaja okolnosti danas za Chelsea, ali neka, draže mi je oni nego Barca, a i ocekujem da se stvari preokrenu u subotu, u 13:45.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7264 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/04/2012 : 23:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
Tako se to radi!

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 25/04/2012 : 20:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message

Veceras se Bernabeu sjeca Juanita,cijeli stadion ce odisati njegovim duhom.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30909 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/04/2012 : 20:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
s uvoda strane, sve prošlo bez iznenadenja!

quote:
Originally posted by tex2

Chelsea/ManchesterUtd/Barcelona/Real/Bayern, sve ostalo bilo bi iznenadenje

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30909 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/04/2012 : 20:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
evo dvojca koji je vjerovao u Chelsea

quote:
Originally posted by ponki

quote:

naravno, ali nekak bi božica fortuna trebala bit najviše naklonjena Chelseaju, koliko su nesrece imali zadnjih sezona u Champions league, pa iako su ove sezone najslabiji, mogli bi daleko!

quote:
Originally posted by split85

Moga bi i Napoli proc dalje.

Ja se slazem sa Tomom i mislim da bi Chelsea mogao cak i do kraja...
kad su igrali odlican fudbal nisu imali srece a i sudije im nisu isle na ruku...
mozda im se sve sad vrati kad ne igraju oku ugodan fudbal a i Torres mozda konacno proradi

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4098 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 25/04/2012 : 21:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:

evo dvojca koji je vjerovao u Chelsea

quote:
Originally posted by ponki

quote:

naravno, ali nekak bi božica fortuna trebala bit najviše naklonjena Chelseaju, koliko su nesrece imali zadnjih sezona u Champions league, pa iako su ove sezone najslabiji, mogli bi daleko!

quote:
Originally posted by split85

Moga bi i Napoli proc dalje.

Ja se slazem sa Tomom i mislim da bi Chelsea mogao cak i do kraja...
kad su igrali odlican fudbal nisu imali srece a i sudije im nisu isle na ruku...
mozda im se sve sad vrati kad ne igraju oku ugodan fudbal a i Torres mozda konacno proradi

Dvojca strucnjaka!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 25/04/2012 : 21:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
Ali Napoli ih je jedini ima u šahu tokom prve utakmice.
A kroz sve ove ostale utakmice oni su bili preporodeni.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 25/04/2012 : 21:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
Pepe bi moga Real ostavit u Madridu.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25269 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/04/2012 : 21:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Bezveze dosudjen penal. A ako je taj svirao, onda je trebalo da svira još jedan na kraju poluvremena.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 25/04/2012 : 21:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Kod slobodnog udarca, Pepe igrao rukom, a sudac nije vidio!
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000