Author |
Topic |
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 26/04/2012 : 11:43:57
|
I druga banda ispala, kakav šamar KAPITALU što nece el classico biti u finalu LP!
Iako mi je Bayern drag u europi, volia bi da Chelsea pobijedi nakon svih dežgracija koje su ih snašle. |
Trljam ruke. |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 26/04/2012 : 11:44:27
|
@Nesvrstani,iznosiš gnjusne laži i velike klevete a nemaš dokaza za njih. Pa cekaj,ti stvarno vjeruješ da Real Madrid ima nekakav povlašteni status?? Podsjetio bih te da neke Njemacke tvrtke daju velika sponzorstva Bayernu i godišnje ulupaju veliku lovu u taj klub,od Audija do Adidasa. Molim te da ne komentiraš stvari ako u njih nisi 100% siguran,po tebi ispada da je Real mafijaški klub iako iz strukture njihovih prihoda se fino vidi da novac zaraduju na mnogo poštenih nacina,u zadnje vrijeme je Barcelona pocela kopirati taj poslovni put.
Na celu Reala je Perez a on ima njuh za posao i upravo je on stvorio današnji Real Madrid. Sigurno je da nisu ništa ukrali,samo što su uveli revoluciju u financijsko poslovanje kluba. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10226 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 26/04/2012 : 11:52:42
|
quote: Originally posted by Leonid
@Nesvrstani,iznosiš gnjusne laži i velike klevete a nemaš dokaza za njih. Pa cekaj,ti stvarno vjeruješ da Real Madrid ima nekakav povlašteni status?? Podsjetio bih te da neke Njemacke tvrtke daju velika sponzorstva Bayernu i godišnje ulupaju veliku lovu u taj klub,od Audija do Adidasa. Molim te da ne komentiraš stvari ako u njih nisi 100% siguran,po tebi ispada da je Real mafijaški klub iako iz strukture njihovih prihoda se fino vidi da novac zaraduju na mnogo poštenih nacina,u zadnje vrijeme je Barcelona pocela kopirati taj poslovni put.
Na celu Reala je Perez a on ima njuh za posao i upravo je on stvorio današnji Real Madrid. Sigurno je da nisu ništa ukrali,samo što su uveli revoluciju u financijsko poslovanje kluba.
Real je smijurija od kluba koja proda gradsko zemljište da pokrije prve galaktikose, a sad su digli kredit u iznosu Hr državnog proracuna da stvore nove. Komentirat cu šta me volja. Ako ti smeta šta pišen imaš ignore opciju. Ja je ne koristin, ali tebe konkretno ne doživljavan, prema tome piši šta oceš ja san reka šta san ima. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 26/04/2012 : 11:58:07
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Real je smijurija od kluba koja proda gradsko zemljište da pokrije prve galaktikose, a sad su digli kredit u iznosu Hr državnog proracuna da stvore nove.
Jbt, nisan ima ni približnih zamisli da je RM tako slican GNK-u! |
Trljam ruke. |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Posted - 26/04/2012 : 11:59:04
|
Necu te staviti na ignore,nemam razloga ali to sa zemljištem je još jedna od laži koje šire novinari poput Alaca,necu je objašnjavat jer je preduga. Što se tice kredita,da Real je digao kredit i sasvim ga normalno vraca,tu ne vidim problem. Kredit je digao i Bayern za novi stadion,godišnja rata im je mislim oko 35 milijuna eura,to je nešto normalno. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 26/04/2012 : 11:59:55
|
Mene je odusevio Alaba,sjajno je odigrao,a i kod penala je bio hladan kao spricer,u odnosu na Realove zvezde Ronalda i Kaku. Sjajan mec odigrao je i Gustavo. |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Posted - 26/04/2012 : 12:03:24
|
Penali uopce nemaju veze s igrackim klasama,sjecam se Svjetskog prvenstva i kako je jedan Trezegeut promašio a Grosso je zakucao u rašlje. To je bitka živaca ali i mene je Alaba zacudio,ima 19 a opalio je loptu kao da je trening utakmica. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 26/04/2012 : 12:03:49
|
quote: Originally posted by tutto maxim
Mene je odusevio Alaba,sjajno je odigrao,a i kod penala je bio hladan kao spricer,u odnosu na Realove zvezde Ronalda i Kaku.
Šteta što su ga premalo koristili za proboj po lijevoj strani, ali da, odigra je strašnu tekmu!
quote: Originally posted by tutto maxim
Sjajan mec odigrao je i Gustavo.
Obrambeni dio besprijekorno odraden. Doda bi i Kroosa koji je ima pregršt tocnih dodavanja i cilo cudo pretrcanih kilometara. |
Trljam ruke. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 26/04/2012 : 12:20:52
|
quote: ???? ? ????? ???? ?????? ??????. ????:"?? ??? ?? ???? ??????..." ?????:" ????? ? ???." ?????: "?? ??? ????? ?? ?????."
+
|
Edited by - Imrahil on 26/04/2012 12:21:13 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25269 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/04/2012 : 12:26:12
|
sjecam se Svjetskog prvenstva i kako je jedan Trezegeut promašio a Grosso je zakucao u rašlje.
A ja se secam kako je jedan Baggio promašio penal, kad vec pricamo o fudbalskim velicinama. :D |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 26/04/2012 12:26:43 |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 26/04/2012 : 12:38:27
|
quote: Originally posted by manhunter
sjecam se Svjetskog prvenstva i kako je jedan Trezegeut promašio a Grosso je zakucao u rašlje.
A ja se secam kako je jedan Baggio promašio penal, kad vec pricamo o fudbalskim velicinama. :D
Tog Baggia su razapeli na križ , a prvi penal za Italiju je falija Franco Baresi. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7264 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 26/04/2012 : 12:42:34
|
Neopisivo mi je milo sto od forsiranog "klasika" u finalu nece biti nista. Sto se tice penala,Ronaldo ga je promasio i protiv Celzija u onom finalu. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 26/04/2012 : 12:46:03
|
quote: Originally posted by wele
Neopisivo mi je milo sto od forsiranog "klasika" u finalu nece biti nista. Sto se tice penala,Ronaldo ga je promasio i protiv Celzija u onom finalu.
Dobrodoša nazad iz buvare! |
Trljam ruke. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 26/04/2012 : 12:52:14
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Neopisivo mi je milo sto od forsiranog "klasika" u finalu nece biti nista. Sto se tice penala,Ronaldo ga je promasio i protiv Celzija u onom finalu.
Dobrodoša nazad iz buvare!
Hvala brale |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
871 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 26/04/2012 : 13:01:17
|
"Došli stara baka i Ramos ispred Sv. Petra i rece ona: -Ja sam puno molila i mislim da zaslužujem uci u raj. -Sv. Petar: U redu, možeš uci. A ti? -Ramos: Ja? Ma ništa, ja sam samo došao po loptu." |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 26/04/2012 : 13:45:43
|
Potpisujem... a i naslov topica promijenjen je u pravcu mojih razmišljanja. Šestoplasirani klub premiershipa u finalu, osvoje li mogli bi englezi opet imati 5 klubova u ligi prvaka. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 26/04/2012 : 14:50:22
|
quote: Originally posted by Zlotvor I druga banda ispala, kakav šamar KAPITALU što nece el classico biti u finalu LP!
Mda, Chelsea je baziran na cistom radnickom samoupravljanju, bez ikakvog (sumnjivo stecenog) privatnog kapitala.
Leonide, firme koje si spomenuo nisu u vlasništvu države Njemacke tako da je svaka usporedba sa Realom promašena. Eno, država Španija je dala odgodu za neplaceni porez i socijalne dadžbine u iznosu od cca 1,5 milijardi eura prvoligaškim i drugoligaškim klubovima, Španija ce uzimati 35 posto profita (sic!) od TV-prava. U Njemackoj je takvo nešto nezamislivo.
Bayern je odigrao hrabro, tokom 210 minuta dvomeca su bili bolji tim u makar 190. Gustavo i Schweinsteiger su izdominirali na sredini terena, Ribery je silovao Ramosa, a Lahm je nakon drugog gola Reala (datog iz ofsajda) iskljucio Ronalda sa terena. Iako je Gomez promašio plasman Bayerna u finale prije penala, i on je odradio lavovski dio posla - ne znam da je izgubio ijedan vazdušni duel u prvom poluvremenu. |
Potpis. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10226 Posts
Posted - 26/04/2012 : 15:21:07
|
quote: Originally posted by Heyoka
[quote]
Leonide, firme koje si spomenuo nisu u vlasništvu države Njemacke tako da je svaka usporedba sa Realom promašena. Eno, država Španija je dala odgodu za neplaceni porez i socijalne dadžbine u iznosu od cca 1,5 milijardi eura prvoligaškim i drugoligaškim klubovima, Španija ce uzimati 35 posto profita (sic!) od TV-prava. U Njemackoj je takvo nešto nezamislivo.
Heyoka ne širi Alaceve gnjusne laži BTW neman pojma ko je Alac. |
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 26/04/2012 : 15:43:39
|
Isto dijelim zadovoljstvo nekih što necemo u finalu gledati El Dosadu. Obzirom da je meni engleski nogomet uvijek no1, nikad nisam dvoboje Reala i Barcelone doživljavao kao nešto "sveto", ali mora se priznati kako su utakmice prije bile vrlo zanimljive. Barem u usporedbi s ovim danas što imamo prilike gledati.
Bayernu sve cestitke, u obje utakmice pokazali su više od Reala i rekao bih kako zasluženo idu dalje, želim im svu srecu na domacem terenu! |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 26/04/2012 : 15:44:58
|
quote: Originally posted by Tonto
>BTW neman pojma ko je Alac.
Indexov novinar. To ti je valjda dosta.
Pretpostavljam da ste pricali o clanku koji je jucer izašao u njegovoj režiji.
Dugo nisam vidio gluplji, treba mu cestitati na tome. |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 26/04/2012 : 15:52:14
|
Penali uopce nemaju veze s igrackim klasama,sjecam se Svjetskog prvenstva i kako je jedan Trezegeut promašio a Grosso je zakucao u rašlje. To je bitka živaca ali i mene je Alaba zacudio,ima 19 a opalio je loptu kao da je trening utakmica.
Ja sam po tome upamtio Gyana kad su igrali cetvrtfinale s Urugvajom. Prvo je promašio penal za pobjedu kad je Suarez igrao rukom, a onda je u raspucavanju prvi uzeo loptu i pocistio paucinu iz lijevih Muslerinih rašlji. Celicna muda! |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10226 Posts
Posted - 26/04/2012 : 15:53:04
|
quote: Originally posted by manhunter
A ja se secam kako je jedan Baggio promašio penal, kad vec pricamo o fudbalskim velicinama. :D
Onako na prvu mi još na pamet padaju Socrates u Meksiku, Maradona i Piksi u Italiji. svi desetke, glavni kreativci i odlicni izvodaci prekida. |
|
|
Topic |
|