forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 CL 2011/12 -- C H E L S E A
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/05/2012 : 23:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
I, da, Celzi se uopste nije toliko branio, napadao je i da opasno... a i da su parkirali autobus, opet je zasluzeno, jer nigde ne pise da ekipa mora da napada da bi pobedila.
Svi imamo svoja misljenja, ali meni je mec bio fenomenalan, a Celzi

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 20/05/2012 : 00:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by Mairosu

Fantastican moderni fudbal, ivica noza, pozrtvovano, aktivno, svaki pas je bio bitan, svako uklizavanje, igralo se 200%, i sto je najlepse, na terenu ni traga primeraskim gejevima, samo 22 ratnika koji su iskrvarili za svoje ekipe...uvek uzimam ovo ispred nekih hormonski nacepanih kepeca koji driblaju autliniju ili portugalskih shemaleova koji lakiraju nokte...to je to, to je taj muski sport.

Prvo sam pomislio da si sarkastican

Ovo veceras je bio fudbal i verujem da ce se vecina sloziti, da su igrali Bars i Real, ne bi bilo ovako spektakularno.
Fascinantno mi je bilo da su celo prov poluvreme obe eipe preletele, nisu stali, ali ni sekunde
Meni je ovo jedno od najboljih finala koje sam gledao u zivotu. Veceras je pobedio fudbal.

Ne bih se složio da je najljepše finale, ali svakako je pobjedio nogomet. Igrao se pravi muški nogomet bez ikakvog glumatanja kao kad igraju španjolski klubovi.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 20/05/2012 : 00:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Pa da, nisam ni napisao da je finale bilo najlepse, nego jedno od najboljih koje sam gledao, po svim parametrima. A gledao sam 14 finala LS

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/05/2012 : 00:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by hello
Ne bih se složio da je najljepše finale, ali svakako je pobjedio nogomet. Igrao se pravi muški nogomet bez ikakvog glumatanja kao kad igraju španjolski klubovi.

Kakvi bre najlepše! Najlepše je bilo Milan - Liverpul.
Jeste bila muška igra, svaka im cast na tome, ali da neko ima ovoliko srece, stvarno, nisam u svom životu video.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12467 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 20/05/2012 : 00:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Koje finale! DROGBA - TITAN!

Have mercy
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/05/2012 : 00:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Celsijev "nefudbalski" plan se isplatio "plavcima". Ili, može i ovako, za one koji misle da cilj opravdava sredstvo: Celsijeva maestralna taktika donela je londonskom klubu, ali i prestonici Engleske, prvi trofej namenjen prvaku Evrope! Englezi su u srcu Bavarske, iako su se gotovo citav mec žestoko branili i postavili barikade ispred Petera Ceha, savladali Bajern u finalu Lige šampiona posle 120 minuta iscrpljujuce borbe i penal-ruleta, rezultatom 5:4! Regularni deo utakmice završen je 1:1, Ceh je u produžetku odbranio penal Robenu, a u penal-seriji Ivici Olicu, Švajštajger je pogodio stativu....

Ipak, junak veceri bio je jedan jedini, neponovljivi Didije Drogba, neverovatni napadac iz Obale Slonovace koji je u 87. minutu izjednacio, uveo mec u produžetke, a njegovim golom u poslednjoj seriji jedanaesteraca Celsi je postao prvak Evrope.

http://www.sportal.rs/news.php?news=74550

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7263 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/05/2012 : 00:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
Epsko finale s nevjerovatnom dinamikom s obje strane, a Chelsea je citavu utakmicu odigrao tako herojski da se ovo ne pamti. Apsolutno zaslužena pobjeda, a ako Di Matteo nakon ovoga ne ostane onda jebeš i nogomet i Abramovica.
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 20/05/2012 : 00:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
E, baš mi je drago da je Celzi osvojio Ligu prvaka. Zaslužili su to igraci Celzija, iako je Bajern bio bolji vecim dijelom utakmice. Ne pobjeduje uvijek bolji, no da Celzi nije zaslužio titulu to je prica deplasirana. Golovi se pišu. A, koliko su samo puta Bajern i Njemacka "nezasluženo" pobjedivali to znaju ovi malo stariji forumaši. U životu je uvijek bilo "sve se vraca sve se placa". Ne možeš uvijek biti miljenik fortune...

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/

Edited by - all_ba on 20/05/2012 00:12:25
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30902 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 20/05/2012 : 00:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Govorio sam otpocetka, sve se vraca, sve se placa! Moralo se Chelseaju jednom vratiti, i eto baš sada kad su bili najslabiji, ali gledajuci zadnjih 5 godina zaslužili su konacno da osvoje Champions league, jest da je bayern bio bolji danas, ali Chelsea je igrao kako mora i to je to! Svaka cast svima, svakako najveci doprinos Cecha i Drogbe, ali Luiz i Cahill bez greške u obrani! Nije mi jasan odabir za penale Bayerna, Robben je toliko penala promašio i on ide pucati u 45 minuti??? Zatim Olic, pa nije on pucac razarac, pa Neuer, baš da golman ide pucati, pa i Schweinsteiger, poslije Reala kaže kako mu je bilo jedino bitno da ide u okvir gola, znaci sam je sebe pokopao tom izjavom, i onda ide danas pucati, i svaka cast Drogbi. A Luiz, Cole i Lampard pokazali kako se to radi! U svakom slucaju zanimljivo finale, nikako dosadno, a možda je ove sezone bilo jednostavno zapisano gore: CHELSEAAAAAAAAAAAA! Ja sretan, jer kao što rekoh, mislim da su zaslužili, puno su pehova imali zadnjih sezona, i vratilo im se!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 20/05/2012 : 00:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
eh, kao slucajno je chelsea prosla brljcelonu dva puta
pa nije bas slucajno ( radi se ipak o kontra taktici iz malog nogometa, barcelona se koncetrilala na napad zaboravivisi na obranu, a chelsea na obranu ne zaboravivsi na napad )
mada je u finalu chelsea igrala protiv boljeg i opasnijeg protivnika nego sto je to bila brljcelona, zasluzuje to finale
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 20/05/2012 : 09:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Epsko finale s nevjerovatnom dinamikom s obje strane, a Chelsea je citavu utakmicu odigrao tako herojski da se ovo ne pamti. Apsolutno zaslužena pobjeda, a ako Di Matteo nakon ovoga ne ostane onda jebeš i nogomet i Abramovica.

Evo covjek je sve objasnio

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22311 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/05/2012 : 12:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Ocajno finale, prvih 90 min. totalna Bayernova dominacija, izgledalo je kao nemoguce da Chelsea osvoji kup.
Ono sto je bilo zabrinjavajuvce je to da je Chelsea dobar tim, ali kao da ih je bolio k.... za pehar. Uopste se nisu trudili, barem je tako izgledalo, i samo sreci mogu zahvaliti da su na kraju ipak utakmicu dobili.
Bilo kako bilo, drago mi je da su oni uzeli pehar, a ne Bayern.
Ko je sta zasluzio, to se brzo zaboravi, na kraju ostaje u sjecanju samo pobjednik.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/05/2012 : 12:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Bilo je sudeno da Celsi osvoji.
Šta se drugo može reci nakon svega što su preživjeli ove sezone.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/05/2012 : 12:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Di Matteo.. Šegrt koji je uspia napravit što "majstori" prije njega nisu - osvojit Ligu prvaka

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 20/05/2012 : 12:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Fantasticna tekma dostojna jednog finala.
Chelsea potpuno zasluzeno uzimaju ovaj najbitniji pokal u klubskom nogometu.
Svaka im cast sto su nesimpaticne bavarce pobijedili na njihovom stadionu i upisali se u povijest.
Danas slavi cijela britanija bez obzira tko za koga navija.
Drogba je titan neslomljive volje ..svaka mu cast.
Cech definitivno najbolji golman svijeta, a ostatak tima jednostavno gotovo bez greske.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/05/2012 : 12:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
A da ostali trofeji ne bi završili u rukama Bavaraca - tu je

Trljam ruke.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/05/2012 : 13:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Bravo Celzi.Red je bio da se i njima sreca osmehne.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/05/2012 : 13:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Nisam siguran jel' slave igraci i simpatizeri tottenhama :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 20/05/2012 : 14:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
neovisno o tome da li pobjeduje moj najdraži klub liverpool, ili chelsea koji mi je omržen skoro kao mutd i real, cinjenica je da ovo natjecanje osvajau i momcadi na rubu europskog top 10 ranga koje mogu samo sanjati o nacionalnim prvenstvima i s poprilicno bezveznom igrom što ga cini vrlo atraktivnim.
Cestitke mcityju, realu i juventusu, ovo je parodija.

Till I Collapse
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/05/2012 : 15:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

A da ostali trofeji ne bi završili u rukama Bavaraca - tu je

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/05/2012 : 15:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by mr murdoc

Nisam siguran jel' slave igraci i simpatizeri tottenhama :D

da,spušili su ligu prvaka

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/05/2012 : 15:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

neovisno o tome da li pobjeduje moj najdraži klub liverpool, ili chelsea koji mi je omržen skoro kao mutd i real, cinjenica je da ovo natjecanje osvajau i momcadi na rubu europskog top 10 ranga koje mogu samo sanjati o nacionalnim prvenstvima i s poprilicno bezveznom igrom što ga cini vrlo atraktivnim.
Cestitke mcityju, realu i juventusu, ovo je parodija.

A Liverpul kada je osvojio, u koji top je spadao?
Ne osvaja najbolji na papiru, nego na terenu.
A fudbal cine i odbrana i golman.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 20/05/2012 : 15:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Ocajno finale, prvih 90 min. totalna Bayernova dominacija, izgledalo je kao nemoguce da Chelsea osvoji kup.
Ono sto je bilo zabrinjavajuvce je to da je Chelsea dobar tim, ali kao da ih je bolio k.... za pehar. Uopste se nisu trudili, barem je tako izgledalo, i samo sreci mogu zahvaliti da su na kraju ipak utakmicu dobili.
Ko je sta zasluzio, to se brzo zaboravi, na kraju ostaje u sjecanju samo pobjednik.

Mora da smo gledali razlicite utakmice. Celzi nikako nije imao srece, vec junacko srce, dali su sve od sebe za ovaj trofej, iako bez pola tima, spartanski su se borili i zasluzeno dobili.
Jesu se branili, ali ne kao protiv Barse, ovde stvarno napadali muski.. al ok, glupo bi bilo da svi imamo ista misljenja.
Al ovo je krvavo zaradjen trofej... kad se za 20-ak godina setim ovog finala, prvo sto ce mi pasti na pamet je srce koje su pokazali igraci Celzija.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/05/2012 : 15:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by King Warrior

Mora da smo gledali razlicite utakmice. Celzi nikako nije imao srece, vec junacko srce, dali su sve od sebe za ovaj trofej, iako bez pola tima, spartanski su se borili i zasluzeno dobili.
Jesu se branili, ali ne kao protiv Barse, ovde stvarno napadali muski.. al ok, glupo bi bilo da svi imamo ista misljenja.
Al ovo je krvavo zaradjen trofej... kad se za 20-ak godina setim ovog finala, prvo sto ce mi pasti na pamet je srce koje su pokazali igraci Celzija.

Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 20/05/2012 : 16:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
reci da je Chelsea osvojio nezasluženo je prilicno smiješno.. Pogledati penale s Unitedom2008, Ovrebo 2009, no comment... Pa naravno da su igrali pomalo defenzivno kad im je falilo pola igraca, a ona dvojica obrambena skoro nezacijeljeni od ozljede, plus bayern igrao doma..itd

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000