forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Letovanje sa porodicom
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 15/06/2011 : 10:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

podignut cijene?
daj nemoj me nasmijavati,
pa u makarskoj apartman je 100eura dnevno, tko ce s time jadan prezivjeti?

Cijene su vec podignute

tako da su sad od 80 do 100 eura , negdje i više

2009
su bile 60 do 70 eura , naravno govorimo o privatnom smještaju , u apartmanu, sa klimom

ali kao i svake i ova godina ce biti prebacaj , pa naravno da bude kad su cijene korigirane za to

http://www.appaloosa.hr/
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/06/2011 : 10:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:

podignut cijene?

A ti si uvjeren da svih tih 100 eura ide iznajmljivacu?
Uostalom, 100 eura??? To su ludi ljudi koji placaju toliko... Možda jedino ako sa balkona možeš skocit u more. Svugdi ostalo su cijene manje za barem 20ak eura, ako ne i 30. Viruj mi, govorin iz iskustva.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/06/2011 : 10:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Uostalom, evo ti linkovi za apartmane kod mene doma. Ovaj prvi je ujedino i najveci, pri tome i najskuplji. 20 metara od mora kuca:

http://www.apartmentsroscic.com/hr/smjestaj/superior-apartment/60
http://www.apartmentsroscic.com/hr/smjestaj/apartment-2/61
http://www.apartmentsroscic.com/hr/smjestaj/apartment-3/62

Pa ti nadi i plati 100 eura

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 15/06/2011 : 12:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

Uostalom, evo ti linkovi za apartmane kod mene doma. Ovaj prvi je ujedino i najveci, pri tome i najskuplji. 20 metara od mora kuca:

http://www.apartmentsroscic.com/hr/smjestaj/superior-apartment/60
http://www.apartmentsroscic.com/hr/smjestaj/apartment-2/61
http://www.apartmentsroscic.com/hr/smjestaj/apartment-3/62

Pa ti nadi i plati 100 eura

Pa eto i ti si u mojim kalkulacijama

vjerujem da ako se sjecaš 2009 godine taj apartman je bio 65-70 eura a sad je 85, e sad ako to nije poskupljenje , ne znam šta onda je

Nemoj se odmah ljutiti, ja kažem da je preskupo a vjeruj tako misli barem 60posto ljudi u Hr

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12544 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 15/06/2011 : 12:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by bronza

Evo napokon odlucih a po prvi put odvedem decu na more, svake godine planiramo ali nam se izjalove planovi iz raznih razloga (posao ,novac..)
pa da pitam ali neko zna neku pouzdanu i povoljnu destinaciju na Hrvatskom ili Crnogorskom primorju,inace imam dvoje dece o 7 godina (blizanci),unapred hvala na odgovorima

Pa ako tražiš povoljno, onda idi u tursku.
Nisam još nikada bio tamo ali koliko gledam malo reklame i slicno tamo je jeftinooooooooooooooo oko 200 eura po osobi za 7 dana,i to u hotelu!....ma pogledaj malo po internetu ili kod turisticke agencije, turska je sigurno najpogodnija.
Što se tice Hrvatske, ja sam ljetovao tamo puno u prošlosti (porec,Umag,Krk,Novi Vinodolski,Biograd Na moru,Novigrad....) ali to je bilo u vreme Jugoslavije, pa onda kasnije kada se putovalo nekim lošim kolima, a tada je stvarno bilo jeftino,...sada je Hrvatska skuplja od recimo Kube, Dominikanske Republike,...a i ljudi su informisani jer imaju internet pa mogu sami da uzmu neki "last minute" ili kupe avionske karte.
Apartman ti je ionako bezveze jer moraš sam kuhati i to. Ako idete na odmor, onda idite van jesti, neka se drugi pobrinu za vas, VI STE NA ODMORU! a ne da trošite energiju još na kuhanje,pospremanje,...
Ja sada vec dugo ne ljetujem u Hrvatskoj, ali svake godine skoknem u jedan prekrasan gradic, gdje imaju super plažu a to je Mošcenicka Draga (malo naprijed od Opatije), imam tri sata kolima do tamo, lijepo se onda kupam, suncam,....cijeli dan, a u vecer idem kuci, ili se zaustavim u Opatiji još malo, nešto pojedem, popijem pa onda kuci, kakvo nocenje i šta ja znam.
Lijepo je imati Hrvatsku blizu hehe, cak ne trebam vikendicu...
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8286 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 15/06/2011 : 13:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
Cijene jesu visoke !!!

Da li se netko pita koliko ti ljudi ulažu u turizam i u svoje sobe i apartmane?
- To ne gledate, jeste li svijesni da tko god izdaje mora za svaku sezonu uložit u svoje apartmane skoro 4-5000 eura, a o porezu i paušalu za iznajmljivanje da ne govorim.
Pita li se netko za troškove i režije?
- Minimalno 20% prihoda odlazi na placanje struje i vode potrošene tokom turisticke sezone

Konkretno ja imam apartman u Podgori kao i Paka01, od prvog miseca pa do petog san ga renovira i potrošija 5500 eura. E bogami te novce ocu i vratit. I onda te gosti ponižavaju i prave se ludi kako je skupo tražit 75 eura za dan prije 1.7. .
Koga boli kurac , dan mu apartman s dvi velike sobe, tri kupatila, 7 kreveta , kuhinjom klimom , satelitom , internetom i dva balkona i nezaboravimo da se to sve nalazi u Podgori u prvom redu od mora cca 5 m od mora. Na samoj rivi. od 15.7.-15.8. cijena mu je 100 eura, kad se podili na 7 ležajeva to ispada manje od 15 eura po krevetu. Da mi je zant oce li iko nac krevet ispod 15 eura u bilo kojoj europskoj vukojebini od Norveške do Grcke.
Bilo di da idete ispod 15 eura krevet po danu ne postoji bilo u ljetnoj ili zimskoj sezoni.

Bogami vecina tih gostiju mogu sebi priuštit ljetovnje u Hrvatskoj, na makarskoj rivijeri, svake godine ,ali virujte 95% ljudi sa makarske rivijere ne mogu sebi priuštit nikakvo ljetovanje nigdi, pa ni u Tunisu di je dosta jeftinije.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/06/2011 : 13:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by split85
Bilo di da idete ispod 15 eura krevet po danu ne postoji bilo u ljetnoj ili zimskoj sezoni.

Bio u Munchenu sa surakom i tastom u januaru, imali smo 13 eur krevet u lepom i super sredjenom hostelu 2 min tramvajem od centra. Just sayin'. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8286 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 15/06/2011 : 13:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Bio u Munchenu sa surakom i tastom u januaru, imali smo 13 eur krevet u lepom i super sredjenom hostelu 2 min tramvajem od centra. Just sayin'. :D

hostel je druga stvar, oni su ponudom jeftiniji, a njih baš i nema puno na jugu Hrvatske, u Splitu jedan
ovde govorimo o apartmanima i studio-apartmanima

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/06/2011 : 13:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ma znam, nego, listam thread pa procitah ovo...posto nisi specificirao i samo rekao "krevet"... :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8286 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 15/06/2011 : 13:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Ma znam, nego, listam thread pa procitah ovo...posto nisi specificirao i samo rekao "krevet"... :D

Upravu si
Treba san naglasit na što mislim

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/06/2011 : 14:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Jel moguce da Split ima samo jedan hostel. Sami sebi sa'ranjuju turizam.

Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 15/06/2011 : 14:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:

Cijene jesu visoke !!!

Da li se netko pita koliko ti ljudi ulažu u turizam i u svoje sobe i apartmane?
- To ne gledate, jeste li svijesni da tko god izdaje mora za svaku sezonu uložit u svoje apartmane skoro 4-5000 eura, a o porezu i paušalu za iznajmljivanje da ne govorim.
Pita li se netko za troškove i režije?
- Minimalno 20% prihoda odlazi na placanje struje i vode potrošene tokom turisticke sezone

Konkretno ja imam apartman u Podgori kao i Paka01, od prvog miseca pa do petog san ga renovira i potrošija 5500 eura. E bogami te novce ocu i vratit. I onda te gosti ponižavaju i prave se ludi kako je skupo tražit 75 eura za dan prije 1.7. .
Koga boli kurac , dan mu apartman s dvi velike sobe, tri kupatila, 7 kreveta , kuhinjom klimom , satelitom , internetom i dva balkona i nezaboravimo da se to sve nalazi u Podgori u prvom redu od mora cca 5 m od mora. Na samoj rivi. od 15.7.-15.8. cijena mu je 100 eura, kad se podili na 7 ležajeva to ispada manje od 15 eura po krevetu. Da mi je zant oce li iko nac krevet ispod 15 eura u bilo kojoj europskoj vukojebini od Norveške do Grcke.

Bogami vecina tih gostiju mogu sebi priuštit ljetovnje u Hrvatskoj, na makarskoj rivijeri, svake godine ,ali virujte 95% ljudi sa makarske rivijere ne mogu sebi priuštit nikakvo ljetovanje nigdi, pa ni u Tunisu di je dosta jeftinije.

Super je sve to kaj pricaš

Samo ne znam baš o cemu pricaš

uložio si 5000eura u nešto i šta

to moraš vratiti odmah prvu godinu i još kupit auto , motor i još jedan apartman

Tipicno razmišljanje , tri mjeseca radi 9 uživaj,

a nas ostale svakodnevno obasipaju glupostima o sezoni, broju turista ko da nam je to od nekog znacaja

Ja sam prošle godine uložio u posao isto negdje toliko i ako mi se za 10 godina vrati pozitivna nula bude super...

Isto tako kad dodem u svoju zemlju(dalmacija) moram platiti boravišnu pristojbu,

kad si je zadnji put platio(iskreno) kad si bio u Zagrebu ili bilo gdje drugdje na kontinentu

Meni je nekih 60eura bilo prihvatljivo, i to sam uvijek mogao platiti ali ovo šta sad nalazim na cjenicma je pretjerivanje i preskupo

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27151 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/06/2011 : 15:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Kao i uvijek oni koji placaju i oni koji dobivaju novac imaju razlicita mišljena
Oni sredeni apartman za 7 u špici sezone u prvom redu do mora za 100 eura nije skup.
Kad idem u Zagreb ne mogu naci sobu ispod 200 kuna(cešce 250 kn)a i ta soba bude samo tipa krevet+tuš.To je tek preskupo.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/06/2011 : 15:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:

podignut cijene?

A ti si uvjeren da svih tih 100 eura ide iznajmljivacu?
Uostalom, 100 eura??? To su ludi ljudi koji placaju toliko... Možda jedino ako sa balkona možeš skocit u more. Svugdi ostalo su cijene manje za barem 20ak eura, ako ne i 30. Viruj mi, govorin iz iskustva.

cimer mi je iz podgore, kao i ti, pa i ja znam o cemu govorim
naravno da nisu sve cijene 100 eura, ali nemas smjestaja, koliko god bio loš, ispod 60 eura dnevno
to je najmanje 50 eura profita dnevno, 1500 eura mjesecno, a samo ležiš cijele dane
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8286 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 15/06/2011 : 16:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
@Guffy

Znaš li koliko cu ja zaradit na tom apartmanu nakon šta platim sve racune, koji mi ujedno jedini apartman?
- ako zardim cistih 4500 eura mogu smatrat godinu uspješnom, s tim da u Podgori preko lita nisan bija zadnje 3 godine , ako neviruješ pitaj Paku

U što san uložija 5500 eura: u nove palkete, nove plocice, nova vrata za svaku prostoriju, kupija san novi krevet, na uredenje zidova i pituravanje (to me koštalo najviše). Jebi ga da zaradiš više moraš više uložit zbog kategorizacije.
Meni je ujak kroz ovu godinu u svoju kucu uložija masu novaca, samo da bi zaradija 10 eura više po studio apartmanu. Nije jeftino sprovest internet i satelitsku televiziju u svaki studio apartman ili sobu. Postavit klime za svaku sobu, male LCD televizije za svaku sobu. A šta ce mu dogodine tražit agencije da napravi sami Bog zna.

Shvacam da ako nije netko u tome barem malo da ne zna o cemu se radi.
Ima krcato ljudi koji žive i rade kako ti misliš i UPRAVU SI, ali moraš shvatit da su oni navikli na taj život koji se meni osobno gadi, s 3 miseca rada živit cilu godinu i molit poga da pocne sezona u travnju ili svibnju jer nemaju više ni kune.Mucno je da netko uci cili život , završi fakultet i radi krvavo cilu godinu i onda netko u 3 miseca zaradi njegovu trogodišnju placu. Takav primjer imam doma.

Zato i postoji kategorizacija, neka svak plati po svojim mogucnostima, nitko ne mora bit u prvom redu do mora. Ali ako netko želi, za to ce dodatno platit.

Možemo rec da je skupo: brašno (7 kn), maslinovo ulje (70 kn) i slicni pehrambeni proizvodi, ali seljak dobije za pšenicu 1.20kn/kg ,SRAMOTNO. kad mi netko kaže da je skupo maslinovo ulje, odvea bi ga ja samo jedan dan u maslinik i neka bere masline umisto mene pa ce odma prominut mišljenje, a o obradi i cijeni utrošenog rada da i ne govorim. Tako je i u turizmu.

a to je druga stvar šta nam je turizam glavna gospodarska grana, kad je sve spiždeno.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/06/2011 : 16:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
@Supermark: ko ti je cimer?

Ležiš cile dane? Ma daj bez uvrede, al pišeš gluposti... A misliš da se apartmani ociste sami od sebe? Da ti gosti sami od sebe upadaju u kucu? Ima tu moj supermark posla svaki božji dan. I u njemu sudjeluju svi clanovi kucanstva... I misliš da ljudi žive samo od iznajmljivanja apartmana? Da, možda njih 5% maksimalno. Onih ostalih 95% ima i regularni posao koji radi paralelno s time, tako da nemoj pricat o ležanju

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/06/2011 : 16:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:

kad mi netko kaže da je skupo maslinovo ulje, odvea bi ga ja samo jedan dan u maslinik i neka bere masline umisto mene pa ce odma prominut mišljenje, a o obradi i cijeni utrošenog rada da i ne govorim.

Jebiga, triba se snac i znat di ga kupovat. Mi eto sricon imamo dosta maslina i proizvodimo ulje sami za sebe, te ga ne kupujemo. Osim toga i prodajemo ga liti i to moran rec po stvarno dobroj cijeni. I opet imaš ljude kojima je to preskupo... Ima 2 godine sam vodija raspravu sa cehom koji mi je doša doma i tražija popust na 1.5 l vina koji smo prodavali za 22 kn. Ljudi ne znaju koliko šta vridi i jebiga Nisu upuceni.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8286 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 15/06/2011 : 16:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
@Paka
Ispricaj im dogodovštine sa ljetovanja u Tunisu i Španjolskoj, a ja cu one moje iz Grcke i Egipta?

U 26 godina života san bija jedan put u BIH i to je bilo u cetvrtom osnovne. Da neman ovo na Šolti i Podgori bija bi totalno sjeban, a i ovo šta iman je cista slucajnost.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/06/2011 : 16:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
to to.
Jebiga, mislin, to je normalna stvar da ljudi koji nisu u tome ne razume masu stvari. Meni je isto tako oko poljoprivrede u Slavoniji i slicno Al idalje ne mislin da je to "ležanje"...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/06/2011 : 19:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

Ležiš cile dane? Ma daj bez uvrede, al pišeš gluposti... A misliš da se apartmani ociste sami od sebe? Da ti gosti sami od sebe upadaju u kucu? Ima tu moj supermark posla svaki božji dan. I u njemu sudjeluju svi clanovi kucanstva... I misliš da ljudi žive samo od iznajmljivanja apartmana? Da, možda njih 5% maksimalno. Onih ostalih 95% ima i regularni posao koji radi paralelno s time, tako da nemoj pricat o ležanju

pa to i je ležanje cijeli dan
neš ti posla
moj stari ode na posao u 7 ujutro i vrati se u 9 navecer, a iznajmljivaci pospreme apartman (pola sata dnevno + sat, dva na dan kad se gosti odjave) i otvore im da udju
neš ti posla

za ovih 95% nisam bas siguran, ja vecinu koju znam samo iznajmljuju
imas po par apartmana, dnevno iznajmljujes po 300 eura (mjesec i pol), te po 200 eura (jos dva mjeseca) i nista ne radis cijele godine
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8286 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 15/06/2011 : 22:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
Tako je kako vi govorite, nitko ništa neradi, ne placa racune, po cilu godinu na krstrarenjima.

Možda stvarno ovi dalmatinci rade stvarno 3 miseca u godini, isto ka kad se cila Hrvatska siti Dalmacije baš u ta tri miseca kad treba smocit pizdu , ili popunit državni proracun

Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 18/06/2011 : 09:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message
Familija i ja (+ suprugin brat-mozda)[6 osoba] cemo na ljetovanje u prelijepi Trogir. Tu smo vec bili 2 puta i stvarno nam se svidjelo i sto se tice plaze...duga oko 2 km sa svim mogucim lagodnostima(ispod hotela "MEDENA"),domacina koji su stvarno fantasticni,prijazni ,gostoljubivi i sve naj naj i apartmana od 95 m2 sa visokim standardom i fenomenalnim pogledom na more. Apartman se nalazi na oko 200-tinjak metara od plaze ali ja kako sam lijen uzmem auto i parkiram na 15 m od plaze(kad je odmor onda je odmor).Cijena apartmana je 100 eura posto je spic sezone i licno mislim da je cijena za jedan takav apartman i sasvim normalna. Znaci sve zavisi sta se nudi...ako je apartman nizeg standarda , manje kvadrature naravno da treba kostati manje........
Evo linka gdje cu ja da provedem svoj odmor ove godine: http://www.house-neutrino.com/onama_hr.htm

Inace zelim ugodan odmor svim dobrim ljudima pa provedite se fino!!!
PS.Nezaboravite kremu za suncanje!

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 18/06/2011 : 23:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
Moji roditelji žive u Utjehi kod Bara - tamo se nalazi jedna od najlepših i najcistijih plaža na celom Južnom primorju,klima je izuzetno zdrava,cene su pristupacne,ima dosta apartmana za izdavanje po povoljnoj ceni. Ukratko - mesto gde bi covek sa porodicom proveo prijatno letovanje!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/06/2011 : 22:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
taman danas u slobodnoj dalmaciji clanak na dvije stranice jednog iznajmljivaca
kaže da u prvi tjedan pokrije svoje troškove, a dalje je sve profit
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 27/06/2011 : 15:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Ja cu ovog leta u Donji Stoj. To je jedno malo mestasce na samoj granici Crne Gore sa Albanijom. Prakticno, tu se reka Bojana uliva u more. Volja ti da se kupas u moru, volja ti u reci, oba vode su lepe na svoj nacin. Uz Bojanu ima malih ribarskih restorana koji nisu skupi. Volim ovo mesto zato sto nema ringispila, prodavnica, tezgica sa dzizdama, samo more, reka i sitan pesak. Ustvari tu bas nema ni turizma, tu dodje samo onaj koji zna ovo mesto. Sto se smestaja tice, mislim da lepa kucica na obali moze da se iznajmi za male pare. Ja cu ici sa porodicom, a pridruzice nam se i neka zenina rodbina iz Varazdina. Njima se mesto dopalo jos od prosli put kada smo isli zajedno.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000