Author |
Topic |
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
Cuvam starudije
Senior Member
1926 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 12/04/2012 : 00:06:38
|
Grant je izveo trenutno najjaci sastav koji imamo. Cestitke zvezdi na prolazu u finale uz zelju da ih Borac natrpa. Izgurati nekako do kraja sezonu, uzeti titulu i napraviti kompletan remont tima. Ostaviti samo Babovica, Stojkovica, Lazu i Smiljanica, sve ostalo prodati. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 12/04/2012 : 00:12:12
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Grant je izveo trenutno najjaci sastav koji imamo. Cestitke zvezdi na prolazu u finale uz zelju da ih Borac natrpa. Izgurati nekako do kraja sezonu, uzeti titulu i napraviti kompletan remont tima. Ostaviti samo Babovica, Stojkovica, Lazu i Smiljanica, sve ostalo prodati.
U ranu zoru, zoru, zoooooru, kad svane dan..........!
Jel krenula prpa, jel se gace tresu, strah steze, kao da je pala cena starog gvozdja? Prosli derbi na JNA ste izbegli jer ste navodno isli po crkvama i molili se, a verujem da biste i sada voleli da imate bilo kakav izgovor da se ne pojavite u Hramu fudbala. Samo Aksentijevic da bude u timu od prvog minuta i poluvreme zavrsavamo sa 3-0, a kraj jos ubedljivije. Mada ja bih licno najvise voleo scenario sa penalima ispod severne tribine i Stojkovica sa odlucujucom loptom u rukama okrenut ka navijacima srpskog Notingem Foresta.
Bila je tako lijepa, uvijek se sijecam nje, bila je tako lijepa, kao tog jutra dan
A sta je sa kablovi, sahte i staro zdjegvo?
|
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1926 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 12/04/2012 : 00:26:07
|
Drago mi je da ste srecni, to su Tole i Tadic i hteli, da raja bude srecna pred izbore, da vlast ostane ista.
quote: Nego aj vozdra, odoh na stadion da radim pising po sirotinji.
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 12/04/2012 : 00:31:05
|
Drago mi je da ste srecni, to su Tole i Tadic i hteli, da raja bude srecna pred izbore, da vlast ostane ista.
Aha a kako su to uradili?Uz saradnju sa Djuricem.A znas kako?Prvo tako sto su oterali Stanoja koga je boleo kurac da pusta neke utakmice i deli titule a drugo sto se nisu pojacali ni sa jednim igracem i prepustili Zvezdi sve sto valja iz domace lige. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 12/04/2012 : 00:34:38
|
quote: Originally posted by Elderane84
Kako je nezgodno kad mlatis gluposti, a kasnije to isto moras da citas i pojedes svako slovce :)
Upravo to.U potpunosti se slazem.Zato treba cutati pred utakmicu.Na srecu imali smo prilike i od nekih Zvezdasa da gledamo tako nesto prethodnih puta |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1926 Posts
Posted - 12/04/2012 : 00:36:18
|
quote: Originally posted by okiboki
Aha a kako su to uradili?Uz saradnju sa Djuricem.A znas kako?Prvo tako sto su oterali Stanoja koga je boleo kurac da pusta neke utakmice i deli titule a drugo sto se nisu pojacali ni sa jednim igracem i prepustili Zvezdi sve sto valja iz domace lige.
Sve to je Ok, ali je Stanoje sam sebe smenio. Da je cutao i radio samo svoj posao i dalje bi bio trener sampiona, umesto nekih slepaca Kineza. I ovo za kup sam ironicno rekao, ne mislim da je stvarno prodat, jednostavno nismo imali igraca u ove 2 utakmice koji je umeo da prosto da gol i zvezda je zasluzeno prosla dalje. E sad ko je kriv sto smo dosli u situaciju da nemamo ni prosecnog centarfora, to je pitanje za sportskog direktora koji je radio letosnji prelazni rok. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 12/04/2012 : 00:39:51
|
Aha a kako su to uradili?Uz saradnju sa Djuricem.A znas kako?Prvo tako sto su oterali Stanoja koga je boleo kurac da pusta neke utakmice i deli titule a drugo sto se nisu pojacali ni sa jednim igracem i prepustili Zvezdi sve sto valja iz domace lige.
???? ? ????? ?? ? ??????? ?? ??????? ??????? ??????? da raja bude srecna pred izbore, da vlast ostane ista ???
????????????????????
???????? ?? ??? ???????????? ??? ?? ??? ???? ????
????? ?????? ?? ??????? ??? ?? ???????, ?????: ???? ? ????? ?? ...
????????????????????????????
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
|
Cuvam starudije
Senior Member
1926 Posts
Posted - 12/04/2012 : 00:44:47
|
Napisao sam da sam ironicno rekao da su Tole i Tadic namestili kup, nisam ja pobornik tih seljacko-sopotskih teorija zavere o silama zla koje rade protiv mog kluba. Treba jasno priznati greske i na leto napraviti novi tim. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 12/04/2012 : 00:47:30
|
Napisao sam da sam ironicno rekao da su Tole i Tadic namestili kup, nisam ja pobornik tih seljacko-sopotskih teorija zavere o silama zla koje rade protiv mog kluba. Treba jasno priznati greske i na leto napraviti novi tim.
??????? ???? ????? ?? ??????
|
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1926 Posts
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 12/04/2012 : 00:55:44
|
Zove me drugar teski grobar ,oboleo covek ..Nema pomoci...Kaze je li vidis kako se uzima lova ...Ja kazem kakva lova ..A on ce>>> dogovorili se Danilovic i Djuric da uzmu lovu na kladionici i namestili obe tekme....Ja kazem brate eto vidis oni uzimaju lovu a mi se nerviramo....Nisam imao snage da mu bilo sta drugo kazem... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 12/04/2012 00:56:39 |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1926 Posts
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 12/04/2012 : 01:21:05
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Zove me drugar teski grobar ,oboleo covek ..Nema pomoci...Kaze je li vidis kako se uzima lova ...Ja kazem kakva lova ..A on ce>>> dogovorili se Danilovic i Djuric da uzmu lovu na kladionici i namestili obe tekme....Ja kazem brate eto vidis oni uzimaju lovu a mi se nerviramo....Nisam imao snage da mu bilo sta drugo kazem...
?????, ??? ?? ???? ? ????? ??????? ?? ???? ?? ???? ???? ?? ???????. ????? ?? ???? ??????? ?? ?? ?????? ???????? ??? ?? ????????? ?? ???? ???? ??? ? ?? ?? ?? ????? ??? ???? ? ?? ?? ????? ???? ??? ?????? - ??? ?? ?? ?? ???????
??????? ?? ?? ?? ?? ???? ?????: ??? ?? ?? ????? ?
? ?????? ??? ????? ??????? ?????? ???? ?? ???? ??????????? ????????? ??????????? ? ???? ?? ???? ?? ?? ? ?????. ???? ?????? ?????????? ? ?????? ? ?? ??? ????? ???? ?? ?????? ?????????.
?????? ???? ?? ??? ?? ?? ?? ??????? ? ??????? ? ?????? ? ?????????????, ?? ??????? ??????? - ???? ??? ?? ????? ????? (??? ?? ?? ?? ?????? ????? ? ????????)... ??????? ?? ???? ? ????: ?????, ??? ??? ?? ?????! ?????? ????????!
? ?? ????? ??????: ???, ????? ?????, ??????... ??? ?? ?? ????? ????? ... ?????? ???? ?????, ??????? ?? ???? ????? ???? ? ????. ?? ????? ??????, ?????? ?? ????????? ? ??? ? ??? ???? ???? ???? ?? ? ???? ????? ??? ? ?????????? ??????.
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 12/04/2012 : 01:21:21
|
Koliko zluradih komentara na racun Vojvodine kao da sve gluposti koje se prave nisu maslo narko dilera koji je na celu kluba. Pošto on drži klub i pravi ga privatnim, nažalost i klub sam po sebi upada u provaliju govana, a tome pripomaže i šacica placenih navijaca. Ali pravi navijaci nemaju nikakve veze sa svim ovim niti ih zanima šta narko diler ima da kaže ili lupi, isto kao i njegove sluge. Nadam se da su svi progledali konacno, a sa bandom cemo se u krvi obracunati, drugacije ne ide, pa ili ce da stradaju oni ili mi, neko mora vec. Iskreno, ispadanje Vojvodine me je obradovalo, sada ce valjda nekima doci iz dupeta u glavu, a na stadion ionako ne idem vec neko vreme.
No, vidim da je navijacima nekih drugih klubova pobeda po svaku cenu prioritet bez obyira na sve, ok za ovu našu ligu gde su ocigledno dominantna dva kluba, ali u Evropi se sve to itekako placa. |
Edited by - tumen on 12/04/2012 01:23:08 |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 12/04/2012 : 01:38:20
|
quote: tumen ... a sa bandom cemo se u krvi obracunati, drugacije ne ide, pa ili ce da stradaju oni ili mi, neko mora vec.
???? ?? ?? ??????? ??????: "ili ce da stradaju oni ili mi, neko mora vec"
?? ???? ????? ? ???????? - ???? ???? ?? ?????? ? ??????? ????????
?? ??? ?? ?? ????? ? ???? ?????????? ? ?? ???? ????? ???????? ?? ??? ????????? ?? ??? ?? ?? ???????? - ?? ?? ?? ?? ????? ??????????, ??? ?? ?????????? ???? ????????? ???????? ? ??????????.
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 12/04/2012 : 02:14:32
|
Samo se nije dobro izjasnio, sigurno ne misli da je Partizan namerno dao zvezdi kup.
Naravno da ne mislim da je prodat ili tako nesto samo mislim da nekom nije u interesu da ga Partizan uzme,tj da ponovo uzme duplu krunu i to pred same izbore.Posteno smo izgubili ali treba gledati nesto drugo.Zasto niko nije doveden u prelaznom roku iako znamo da nam neke pozicije skripe.Zasto je po svaku cenu oteran trener koji je napravio to sto je napravio.Kao prvo izasao je i podrzao Krstajica ali nista lose nije pricao vec je povukao svoju odluku.Svako ko ima malo mozga vidi da bi ga smenili svakako,razlog je nebitan vec bi ga nasli.Zasto je doveden jedan Grant koji nema blage veze sa zivotom.Nista nije toliko slucajno.One dve budale se veceras grle i ljube kao da nikad nista nije bilo,cigani vise ne pljuju Tadica(ovo mi je posebno zanimljivo).I ovo se sve desava pred drzavne izbore i pred izbore u Zvezdi i u FSS a i u Partizanu ce biti promena 100%. Sve u svemu posle svega ovoga moze se reci i vuk sit i ovce na broju.Partizanu titula,Zvezdi kup i svima super a sta se sve desava u nasem fudbalu to sam bog zna. Jos jednom ne mislim da je Partizan poklonio kup vec je Djuric doveo do toga da ga Partizan ne osvoji. |
Edited by - okiboki on 12/04/2012 02:19:08 |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 12/04/2012 : 02:16:53
|
quote: Originally posted by Ultras
???? ? ????? ?? ? ??????? ?? ??????? ??????? ??????? da raja bude srecna pred izbore, da vlast ostane ista ???
????????????????????
???????? ?? ??? ???????????? ??? ?? ??? ???? ????
????? ?????? ?? ??????? ??? ?? ???????, ?????: ???? ? ????? ?? ...
????????????????????????????
Odgovorio sam ujedno i na ovaj tvoj post Starudiji.Ti vidim naprasno poceo da pratis podforum sportA zar nisi ti bio pobornik raznoraznih teorija zavere u reziji Lukica i Vesica?Kako to sad odjednom sve regularno? |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 12/04/2012 : 02:20:17
|
Samo se nije dobro izjasnio, sigurno ne misli da je Partizan namerno dao zvezdi kup.
Naravno da ne mislim da je prodat ili tako nesto samo mislim da nekom nije u interesu da ga Partizan uzme,tj da ponovo uzme duplu krunu i to pred same izbore.Posteno smo izgubili ali treba gledati nesto drugo.Zasto niko nije doveden u prelaznom roku iako znamo da nam neke pozicije skripe.Zasto je po svaku cenu oteran trener koji je napravio to sto je napravio.Kao prvo izasao je i podrzao Krstajica ali nista lose nije pricao vec je povukao svoju odluku.Svako ko ima malo mozga vidi da bi ga smenili svakako,razlog je nebitan vec bi ga nasli.Zasto je doveden jedan Grant koji nema blage veze sa zivotom.Nista nije toliko slucajno.One dve budale se veceras grle i ljube kao da nikad nista nije bilo,cigani vise ne pljuju Tadica(ovo mi je posebno zanimljivo).I ovo se sve desava pred drzavne izbore i pred izbore u Zvezdi i u FSS a i u Partizanu ce biti promena 100%. Sve u svemu posle svega ovoga moze se reci i vuk sit i ovce na broju.Partizanu titula,Zvezdi kup i svima super a sta se sve desava u nasem fudbalu to sam bog zna. Jos jednom ne mislim da je Partizan poklonio kup vec je Djuric doveo do toga da ga Partizan ne osvoji.
Auuu... Sad znam kako mi vama ponekad zvucimo. Uzas. |
|
|
Topic |
|