forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/04/2012 : 20:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

gledao sam prvi mec

Lepo od tebe!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/04/2012 : 23:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

A jebi ga,priznaces, malo je cudno da ni ti ni Sawic niste gledali tekmu

Ako ne verujes njima veruj meni.Nisu gledali ja sam im javljao rezultatSto je to cudno da neko ne moze da gleda utakmicu?

????? ?? ?? ????? ?? ??????? ??? ????????!

? ?? ?? ????? ?? ?? ???????? ??? ???????? ??????????. ? ?????? ??????? ?? ??? ???? ?? ?????????!

Imrahil mi je poslao poruku i u trenutku kad sam mu pisao 0-0 pao je gol.Mogu Sawic i on da se pozdrave sa prenosenjem rezultata ubuduce,baksuzi su ocigledno
Od Strajnica 100%

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5422 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 18/04/2012 : 09:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

quote:

A jebi ga,priznaces, malo je cudno da ni ti ni Sawic niste gledali tekmu

Ako ne verujes njima veruj meni.Nisu gledali ja sam im javljao rezultatSto je to cudno da neko ne moze da gleda utakmicu?

????? ?? ?? ????? ?? ??????? ??? ????????!

? ?? ?? ????? ?? ?? ???????? ??? ???????? ??????????. ? ?????? ??????? ?? ??? ???? ?? ?????????!

Imrahil mi je poslao poruku i u trenutku kad sam mu pisao 0-0 pao je gol.Mogu Sawic i on da se pozdrave sa prenosenjem rezultata ubuduce,baksuzi su ocigledno
Od Strajnica 100%

Tako je Oki,neka gledaju sami
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/04/2012 : 17:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Istina o “Šajberovoj aferi“

Puno puta sam cuo i procitao grobarske varijacije na temu Šajberovog kola. Stalno ih tu nešto svrbi i isticu neku nepravdu nad njima ucinjenu. Dugo sam mislio da su to naglabanja klinaca koji nemaju pojma o cemu se radi. Nisam tome pridavao narocitu pažnju sve do rasprave sa jednim od njih i to puno starijim (cetrdesetpetogodišnjakom).

Poslije još jednog u nizu naših “duela“ koje sam dobio jakim argumentima, on satjeran u cošak kaže “a afera Šajber, šta je tada bilo“ – isijeva ocima kao covjek koji je na pravdi Boga oštecen. Pomislim u sebi da sam ga toliko izbezumio pa je poceo sam da mi dolazi na zicer. Racunam da se kao stariji sjeca tog dogadaja bar koliko i ja. A onda umalo da se srušim šokiran njegovom sledecom konstatacijom. Kaže on, smrtno ozbiljan, da su njima tada ukradene dvije titule i date Zvezdi. I još kaže da bi sa “otetim“ titulama i ovom koju je vec prisvojio oni postali najtrofejniji klub u Srbiji!!! Bum!!! Prilazim mu polako, gledam ga u oci i vidim da covjek stvarno vjeruje u ono što prica. Znaci, težak slucaj. Pada mi na pamet poslovica da sto puta ponovljena laž postaje istina. Toliko su ogrezli u falsifikovanju istorije da sami sebe lažu i još pocinju da vjeruju u to. Cak mi se cini da se utrkuju u tome ko ce da izmisli što vecu ludost. Stvarno su prevršili! E pa nece moci. Ne mogu dozvoliti da im to prode. Obazrivo, kao sa teškim bolesnikom nastavljam razgovor. Pricam mu i pokazujem sledece…

Dakle, “afera Šajber“ se odigrala na samom kraju prvenstva 1985/86. Zvezda i Partizan su bili izjednaceni po broju bodova. Cak je i gol razlika bila skoro identicna ali su komšije bile u prednosti za jedan gol. U poslednjem kolu Zvezdi je trebala pobjeda veca za taj jedan gol. Njima je dolazio u goste Željeznicar a Zvezda je gostovala Sarajevu. Bila je još otvorena borba za UEFA kup i za opstanak u ligi. Puno toga je bilo povezano i mnogi su imali svoj interes u tom kolu. Danima se vodila polemika oko toga ko ce biti prvak. Pricale su se razne price o namiještanju. Novinari su opsijedali kako fudbalere, tako i sudije. Veoma interesantnu izjavu dao je Goce Popev, glavni sudija meca Sarajevo – Crvena zvezda. Na opasku novinara “Tempa“ da ce prvak biti onaj tim koji sutra kasnije pocne utakmicu on je odgovorio da ce utakmica u Sarajevu poceti i završiti tacno u minut. Tako je i bilo. Nije dozvolio da jedan navijac preda buket cvijeca golmanu Ljukovcanu kome je to bila oproštajna utakmica. Medutim, sasvim druga prica je bila u Beogradu. Tamo utakmica u startu kasni jer sudija Beriša Šinasi punih šest minuta rastjeruje foto reportere sa terena. Pravi se spektakl od odlaska Živkovica i Varge u inostranstvo. Dijele se buketi, sijevaju blicevi, zahvaljuju im se znani i neznani…. Cirkus je poceo.

Crvena zvezda rezultatom 4:0 pobjeduje Sarajevo koje je kolo ranije (iako aktuelni prvak) izborilo opstanak. Bila je to ujedno i oproštajna utakmica Milka Ðurovskog koji je nešto kasnije zalutao na pogrešnu stranu brda. Dao je tri gola na toj utakmici. Komšije takode završavaju svoju utakmicu identicnim rezultatom. Pocinje njihovo nezapamceno slavlje, velica se dostignuce, cinizam dostiže vrhunac nekontrolisanim izjavama njihovih zvanicnika o “srušenom mitu velike Zvezde“. Priznacete da je to bilo tipicno za male klubove, plitko i ne baš vizionarski. Licilo je na onu izjavu Lole Smiljanica kad su nakon punih 11 godina trijumfovali rezultatom 2:4 na Marakani. Pomenuta lola rece tada egzaltirana tim istorijskim uspjehom (jer za njih to svakako jeste) da “nikada više nece izgubiti od Zvezde“. Vec tog proljeca je izgubio tri puta od Zvezde i u prvenstvu i dva puta u kupu za samo mjesec dana. Nego, da se vratim prici o aferi Šajber.

Rezultati ostalih utakmica bili su takode krajnje sumnjivi. Zagrebacki Dinamo je u Novom Sadu slavio rezultatom 1:7 protiv Vojvodine jureci mjesto u Evropi. Medutim, omeli su ih Rijeka i Celik koji su odigrali 1:1. Rijeci taman za kup UEFA a Celiku za opstanak. Hajduk je otišao u isto takmicenje pobjedom nad Dinamom iz Vinkovaca, 5:3. Rezultat visok jer se Davor Cop iz Dinama borio za titulu prvog strelca lige. Za isto priznanje se borio i Miloš Bursac, tada clan Sutjeske koja je protiv Buducnosti odigrala 5:5 i na taj nacin osigurala opstanak za oba tima. Veliko “iznenadenje“ se dogodilo i u Mostaru gdje je OFK Beograd pobjedom rezultatom 2:3 nad Veležom ostao u ligi.

Pukla je velika bruka. Svima je bilo jasno o cemu se tu radi i da je kompletno kolo režirano. Glavni režiser je bio cuveni Velibor Džarovski, fudbalski i estradni menadžer. On je javno priznanje o tome više puta ponovio na raznim televizijama kod nas i u regionu hvaleci se time da u istražnom zatvoru nije nikoga “otkucao“. Fudbalski savez na celu sa Slavkom Šajberom donosi odluku da se poništi poslednje kolo sezone 1985/86. Oduzimanjem po 6 bodova u narednoj sezoni kažnjeni su svi pomenuti klubovi. Donijeta je i odluka da se lažirano kolo odigra ponovo i to svih devet utakmica.
Tada pocinje opšte grobarsko ludilo. Najavljuju da nece igrati ponovljeno kolo jer su “pošteno“ kako to i inace rade (i ne stide se) nakantali Želju sa Baljicem, Šabanadžovicem, R. Mihajlovicem, Škorom i ostalima. Godinu dana ranije Željo je u skoro istom sastavu igrao polu finale kupa UEFA i ispao golom u poslednjem minutu protiv madarskog Videotona koji je prethodno u osmini finala Partizanu (sa slicnim sastavom) zatrpao mrežu, 5:0 u Sekešfehervaru. Neki igraci Željeznicara nisu prihvatili ulogu pa se desilo da Radmilo Mihajlovic iz inata postigne regularan gol koji je revnosni Beriša Šinasi poništio. Mihajlovic na poluvremenu baca dres ali ništa ne pomaže, što se mora, mora se. Mehmed Baždarevic, kapiten i najbolji igrac Željeznicara je odbio da putuje u Beograd pravdajuci se da želi da se pred vojsku odmori u Dubrovniku a na dan utakmice biva viden u Sarajevu. Neki od aktera fudbalske farse su o tome otvoreno pricali u serijalu “Fudbal, nogomet i još po nešto“ http://www.youtube.com/watch?v=WOS4C-hLMzQ&feature=related i otkrili istinu koju su svi znali. Vrijedajuci inteligenciju cijele države i gnijevni što se neko konacno drznuo da im stane na put, ljudi iz uprave Partizana na celu sa generalom Zdravkom Loncarom prave neviden pritisak na FSJ. Uskomešali su se generali, ukljucili se i pojedini politicari, padale su ucjene i prijetnje. General Loncar izjavljuje da se “ne mogu vuci takvi potezi i uznemiravati javnost u vrijeme Kongresa partije“. Pritisak je bio ogroman ali savez na celu sa Šajberom je ostao dosledan. Tada je uslijedio pritisak na klubove da se odigra ponovljeno kolo. Rame uz rame sa Partizanom do pred kraj je bio zagrebacki Dinamo. Tek nakon prijetnje da ce onaj klub koji ne odigra utakmicu biti izbacen uz lige, kolo je odigrano. Naravno “pošteni“ klub nije izašao na teren. Utakmica je registrovana rezultatom 3:0 a oni nisu bili izbaceni iz lige. Poštujuci odluku saveza Zvezda je igrala u Sarajevu. Uprkos porazu, nezainteresovana za rezultat i titulu Crvena zvezda postaje prvak.

Uslijedili su maliciozni napadi u štampi. Povlašceni i do tada nedodirljivi miljenik vlasti nenaviknut na otpor te vrste gubi i ono malo sportske kulture i samopoštovanja. Ne treba gajiti iluziju da je Zvezda ostala imuna na nepravilnosti u tom kolu ali Partizan je zadnji klub na kugli zemaljskoj koji ima pravo da bilo kome dijeli packe iz morala. Pa šta je trebalo da uradi Crvena zvezda? Da se solidariše sa “poštenim“ klubom i ne odigra ponovljenu utakmicu? Pa cak je i clan skupštine Partizana Branko Pejovic, ujedno i generalni sekretar FSJ (zvuci poznato, zar ne) na sjednici saveza otvoreno stao protiv njihovih zahtjeva. Napuštajuci demonstrativno sjednicu saveza (bili su pozvani na insistiranje nekih politicara kao predstavnici kluba) general Zdravko Loncar, Žarko Zecevic i Špiro Sinovcic najavljuju sudski spor i krivicnu prijavu protiv Slavka Šajbera. U tom vremenu svima je bilo jasno šta se sprema kad jedan uticajan general prijeti sudom i progonom.
Pocela je i sledeca sezona. Dok su trajala sudenja prvenstvo je trajalo. Novi prvak postaje skopski Vardar sa bodom prednosti u odnosu na kažnjeni Partizan. Medutim, tada stupa na scenu sud udruženog rada. Prvo presuduje da “odluku o validnosti mjera predsedništva saveza mora da potvrdi i konferencija fudbalskog saveza“, ma šta to znacilo. U suprotnom, sud ce presuditi??? Sve to nakon godinu dana raznih vidljivih i nevidljivih pritisaka. Šajber nije popustio i nije dozvolio lakrdiju u kojoj bi potcinjeni (i do tada vec uglavnom izlobirani) organ ocjenjivao odluku glavnog tijela. Republicki i pokrajinski savezi su bili u pat poziciji jer je odnos snaga bio 4:4. Sve je vuklo na vodenicu onih koji su zagovarali tezu da sud treba da riješi fudbalsko prvenstvo. Uzalud je bila i otvorena podrška UEFA Šajberu i FSJ uz cestitke za borbu protiv fudbalskih neregularnosti. Mediji su takode odigrali svoju ulogu. Pojedini novinari koji su u pocetku otvoreno podržavali Šajbera poceli su da objavljuju protiv njega vec napisane tekstove. Naravno, kao u svakom dobro režiranom filmu sa velikim budžetom glumci su perefktno odigrali uloge. Sud udruženog rada i ustavni sud donose odluku u kojoj se radi nedostatka dokaza o lažiranju ukidaju odluke FSS iz juna 1986. Iz toga proizilazi da je Partizan zvanicni šampion za tu godinu. Takode na osnovu odluke suda vracaju se bodovi svim kažnjenim klubovima tako da Partizan postaje prvak i za 1987 godinu. To prakticno znaci da su oduzete titule Crvenoj zvezdi i Vardaru i date Partizanu.

Eto, tako je Partizan osvojio svoje titule broj 10 i 11. Sami prosudite na koji nacin. Nakon 25 godina malo im je i to pa smišljeno provlace tezu o titulama koje im je ukrao Šajber i poklonio ih Zvezdi. Da li im išta znace naknadna priznanja aktera krade? Da li im je pred ocima nedavna afera “Kalcopoli“ u Italiji? Da li su svjesni da ce sigurno jednog dana doci vrijeme pravde? Znaju li da ce se kad tad pricati i o ovome ali i o sadašnjim vremenima kad uz pomoc svojih klubova i raznih Mažica, Spasica i ostalih otimaju titule? Ocigledno, nesvjesni svoje bahatosti, misle da nece. Do tada ostaje im da što cešce ponavljaju svoje laži misleci da ce postati istina ako ih ponove dovoljan broj puta. Nadaju se da se za 25 godina niko nece sjecati kako su došli do “cetiri vezane titule“. E pa uzalud se nadaju. Ima nas koji pamtimo i ono od prije 25 godina pa cemo pamtiti i ovo danas.

Ispricah ja sve ovo i pokazah mom prijatelju a on preznojavajuci se samo klima glavom i ponavlja “da da, sad mi se vraca film“. Kad se malo presabrao kaže “vidiš da smo ipak mi ošteceni jer dvije godine nismo igrali kup šampiona nego kup UEFA“. U interesu njegovog mentalnog zdravlja samo sam se nasmijao. Nisam imao hrabrosti da mu kažem da su oni te godine u prvom kolu kupa UEFA uz dva poraza ispali od Borusije iz Menhengladbaha a mi u cetvrtfinalu kupa šampiona ispali od Reala koga smo tukli 4:2 na Marakani. Naravno, nisam mu rekao ni da su sledece godine baš oni umjesto Vardara “natrcali“ na Fljamurtari iz Valone.

http://www.mojacrvenazvezda.net/22600/2012/02/08/istina-o-sajberovoj-aferi/

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 18/04/2012 17:16:10
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5422 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 20/04/2012 : 15:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message
Sad procitah :
Grant je istakao da je otežavajuca okolnost za pojacanja loša finansijska situacija u srpskom fudbalu.

"Moramo da testiramo igrace koji se uklapaju u naš budžet. Cak i igraci u trecoj engleskoj ligi zaraduju više nego ovde, pa zbog toga ne možemo da tražimo pojacanja u najjacim evropskim takmicenjima. Razgovarao sam i sa Drogbom, koji mi je rekao da sam mu veoma drag, ali da ne može da dode na probu u Partizan."

Jel' ovo neki stos iz Minhena
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/04/2012 : 15:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Sad procitah :
Grant je istakao da je otežavajuca okolnost za pojacanja loša finansijska situacija u srpskom fudbalu.

"Moramo da testiramo igrace koji se uklapaju u naš budžet. Cak i igraci u trecoj engleskoj ligi zaraduju više nego ovde, pa zbog toga ne možemo da tražimo pojacanja u najjacim evropskim takmicenjima. Razgovarao sam i sa Drogbom, koji mi je rekao da sam mu veoma drag, ali da ne može da dode na probu u Partizan."

Ovaj ko da je sa Marsa pao
Je li mu neko rekao da je broj stranaca od naredne sezone ogranicen na 3?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/04/2012 : 19:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Sad procitah :

Ma zajebava se covek

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13463 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 20/04/2012 : 21:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Zajebancija jer su ga prozivali za onog Engleza. A realno ko da je bitno što igra u osmoj ligi.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16409 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 20/04/2012 : 22:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
??, ?????? ?? ? ????? 8. ??? ????, ? ??? ?? ??? ?????????, ????, ??? ????? ????? ?? ??????????, ?? ??? ??. ??? ???? ?? ??? ??????? ????? ?? ???? ???? ?? ???? ?? ????... ? ?? ?? ??????? ??? ?????

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13463 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 20/04/2012 : 22:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Što da nas zajebavaju? Jel su možda gledali tog lika, pa znaju da ne valja? Ko da je bitno odakle je..
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16409 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 20/04/2012 : 22:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
??, ???? ?? ???????. ????? ?? ?? ????? ?? ????????? ????, ???, ????? ???? ??? ??? ?? ?? 8. ????. ?? ???? ?? ????????? ? ???? ?? ????, ???? ?? ?? ??? ????? ?? ?? ????? ?????????, ??? ???? ????? ??????? ?????? ?????? ?? ???? ????.
? ??? ????? ?? ??????????, ??? ??? ????? ? ???? ??????? ????? ?? ????? ?????????????, ??? ?? ??????? ? ????? ???????? ? ?? ??????.
????? ??? ?????? ??? ????, ?????? ?? ??????? ? ??????, ??? ????????? ? ??????? ???? ?? ???? ??????, ?? ?? ?? ??? ????? ??? ?????? ?????. ????? ??. ??? ?? ????? ?????, ??? ?? ????? ??? ???? ? ?????? ??????.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11513 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 20/04/2012 : 23:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Problem je sto je broj dozvoljenih stranaca od sledece sezone 3.
Znaci, nema mesta za eksperimentisanje.

Mozda je taj tip i dobar, sta znas, ali prostom logikom se valja zapitati kako nije uspeo da se izbori za bolji status ako poseduje kvalitet.
Utakmice engleske 8. lige nisam gledao, ali ako je nesto rangirano na osmom mestu u jednoj drzavi logicki znaci da je osma rupa na svirali i da je tezak amaterizam. Daj, Boze da gresim pa da na ovaj nacin dobijemo ekstra igraca.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13463 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 20/04/2012 : 23:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

? ??? ????? ?? ??????????, ??? ??? ????? ? ???? ??????? ????? ?? ????? ?????????????, ??? ?? ??????? ? ????? ???????? ? ?? ??????.

Da nas zajebavaju jer smo doveli igraca na probu? Kakve to veze ima jel smo jadni ili ne..
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16409 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 20/04/2012 : 23:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Da nas zajebavaju jer smo doveli igraca na probu? Kakve to veze ima jel smo jadni ili ne..

?? ???? ????? ??? ??. ???? ???? ???? ???? ? ???? ???? ? ?????????.
????? ?? ??...

???? ??? ?? ???? ?? ?????

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/04/2012 : 23:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

??, ???? ?? ???????. ????? ?? ?? ????? ?? ????????? ????, ???, ????? ???? ??? ??? ?? ?? 8. ????. ?? ???? ?? ????????? ? ???? ?? ????, ???? ?? ?? ??? ????? ?? ?? ????? ?????????, ??? ???? ????? ??????? ?????? ?????? ?? ???? ????.
????? ??? ?????? ??? ????, ?????? ?? ??????? ? ??????, ??? ????????? ? ??????? ???? ?? ???? ??????, ?? ?? ?? ??? ????? ??? ?????? ?????. ????? ??. ??? ?? ????? ?????, ??? ?? ????? ??? ???? ? ?????? ??????.

8.engleska liga nikako ne moze da bude bolja od nase Superlige. Uz sav respekt engleskih liga, a omalovazavanje nasih

Da li je igrac bolji od nasih, to vec moze da se diskutuje. Ne znam zasto bi ga zvao na probu, da ne veruje u kvalitet igraca

Di Livio je, recimo, primer igraca koji je od najnize lige, dosao do Serije A
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16409 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/04/2012 : 00:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

8.engleska liga nikako ne moze da bude bolja od nase Superlige. Uz sav respekt engleskih liga, a omalovazavanje nasih

?????? ??, ???????? ??? ??, ??? ?? ??? ?????, ?? ?????? ????? (League One).

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25306 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/04/2012 : 23:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13463 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/04/2012 : 23:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
I, kakve to veze ima sa ovom temom?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25306 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/04/2012 : 00:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Slika koja oslikava stanje u našem društvu i kakav je otprilike profil "navijaca". Ne vidi se baš najbolje, jedino što ovom jadniku piše na profilu je: "Najbolji klub- Partizan" i "Podrška upravi".

Nebitno što piše Partizan, moglo je da stoji i CZ.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13463 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/04/2012 : 09:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
To je opšte poznato odavno.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1925 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 29/04/2012 : 19:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
Jos jedna u nizu.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5422 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 30/04/2012 : 09:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message
Grobari, cestitam na tituli
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1925 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/04/2012 : 10:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:

Grobari, cestitam na tituli

Hvala, drago mi je sto vas ima i realnih koji je ne osporavaju.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/05/2012 : 00:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message

UEFA pomilovala Zvezdu!

Prvomajski "uranak" u Nionu završen povoljno po "vecite". Crveno-belima dodatnih 25 dana da izmire dugovanja, intervenisala i država.

Fudbaleri Partizana sigurno ce se predstojeceg leta takmiciti u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok njihove kolege iz Crvene zvezde mogu sa znatno više optimizma da se nadaju nastupu u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

To je epilog odvojenih sastanaka, koje su sa predstavnicima UEFA u Nionu 1. maja održali Darko Grubor i Ðorde Stefanovic, generalni sekretari najvecih srpskih klubova.

Mnogo više drame bilo je u slucaju Crvene zvezde.

Kako saznaje MONDO, crveno-belima je preinacena vec donesena odluka o bezuslovnoj suspenziji na godinu dana, cime je UEFA napravila pravi presedan!

Do preokreta je došlo u poslednja 24 sata, kada se evropskoj "kuci fudbala" obratila država Srbija i obecala da ce se ukljuciti u rešavanje problema.

Stefanovic je na sastanak u Nionu "odneo" i garancije pojedinih banaka, što je sve uticalo da UEFA omoguci crveno-belima dodatnih 25 dana da izmire dugove prema nekadašnjim funkcionerima, igracima i trenerima.

Kazna za dosadašnja kašnjenja iznosi 50.000 evra.

Kako je MONDO ranije pisao, rec je o sumi od 900.000 evra, od nekadašnjih šest miliona, odnosno 1,7 miliona, koliki je bio ukupni iznos neizmirenih potraživanja pocetkom 2012. godine.

Za razliku od komšija, Partizan je u Nionu dobio samo "packe" zbog simbolicnog duga prema nemackom Koblencu.

Mada iz Humske 1 nisu to saopštili, pretpostavka je da dug potice od leta 2009, kada je iz pomenutog kluba vracen Marko Lomic.

"Kažnjeni smo sa 30.000 evra, zbog manjeg prekršaja, odnosno, zbog kašnjenja isplate duga prema Koblencu. Takode, kažnjeni smo uslovno istom tom sumom, ukoliko nam se slican prekršaj dogodi u naredne tri godine", preneo je portparol Partizana Nenad Danilovic za MONDO vesti iz Niona.

Pomenutom intervencijom države, visoku novcanu kaznu zbog finansijske nediscipline svojih klubova je izbegao i Fudbalski savez Srbije.

Prema saznanjima MONDA, trebalo je da FSS uplati 300.000 evra u kasu UEFA.

Zato je u utorak u poseti Nionu bio i gensek FSS Zoran Lakovic.

Da da Partizan drzavni projekat

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/05/2012 : 00:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message

FSS traži državne pare za Zvezdu

Fudbalski savez SrbijeFudbalski savez Srbije kažnjen je sa 100.000 evra od strane Evropske fudbalske unije (UEFA) zbog propusta u licenciranju klubova, a generalni sekretar FSS Zoran Lakovic najavio je da se naša "kuca fudbala" nece žaliti na izrecenu globu.

- FS Srbije se nece žaliti na izrecenu finansijsku kaznu od strane Kontrolne i disciplinske komisije UEFA, jer smo svesni ucinjenih propusta kao posledicu grešaka naših klubova, rekao je Lakovic posle sastanka u Nionu.

On je dodao da se nada kako ce i država pomoci Crvenoj zvezdi da izbegne izbacivanje iz Evrope.

- Nadam se da ce rukovodstvo Crvene zvezde ispuniti sve potrebno, kao i da ce državni organi pomoci Crvenoj zvezdi da isplati postojece dugove, kako joj ne bi bila aktivirana pomenuta kazna, izjavio je Lakovic.

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=109886#ixzz1tf1m035X

E Tole Tole

Edited by - okiboki on 02/05/2012 00:44:08
Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000