Author |
Topic  |
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 18/06/2011 : 20:38:14
|
Poll Question:
Evo, da okoncamo moju današnju spam-epizodu, evo jedne ideje koju vec duže vrijeme imam u glavi i nikako da vam je predstavim.
Naime, postoji jedna tzv. forumska igra (ne spam igra) u kojoj odredeni clan piše neku pricu i na kraju chaptera daje ponudene opcije za nastavak price za kojega onda glasaju forumaši. Npr:
Zagor se susreo sa SuperMikeom. Što ce napraviti?
a) Boriti se. b) pobjeci kao p******.
I koji se odgovor u vecini izabere, taj odlucuje o nastavku price. U iducem chapteru se takoder daju ponudeni odgovori, i tako dok prica ne završi.
E, sada, pošto ste vi svi razumni odrasli ljudi, pitam vas; DA LI DA POCNEM PISATI INTERAKTIVNU PRICU ILI DA TO RADIM NEGDJE DRUGDJE NA NEKOM DRUGOM FORUMU?
|
Results: |
Da. |
[28%] |
9 votes |
Ne. |
[9%] |
3 votes |
Ma kakvi, još bi nam samo ovakva pizdarija trebala! |
[63%] |
20 votes |
Poll Status:
Locked »» |
Total Votes: 32 counted »» |
Last Vote:
22/06/2011 21:47:02 |
|
|
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
Edited by - Zagor12 on 19/06/2011 10:36:40
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/06/2011 : 00:47:45
|
Mudro ti zbori Paka, fino zobat susjedove trešnje ili curke naganjat. Možda neka košarka, ping-pong... |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 19/06/2011 : 04:42:12
|
quote: Originally posted by acestroke
Otkad rijec 'picka' ima 7 slova? Ili si mislio na nesto poptuno drugo? :)
Pickica ace, pickica.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17107 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
skuby
Average Member

.jpg)
Croatia
764 Posts
Member since 06/02/2011 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Andrej
Senior Member

.jpg)
Croatia
1601 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 19/06/2011 : 12:54:11
|
quote: Originally posted by Paka01
Daj mani se interneta i ajd vanka malo na zrak.
      |
“All we have to decide is what to do with the time that is given us.” |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 19/06/2011 : 13:12:27
|
quote: Originally posted by dessa
Ja sam glasao za "da" prvi i do skoro jedini. Što da ne. Bila bi dobra zajebancija.
Ne bih pisao pricu po principu zajebancije (kao u primjeru ), nego pravu, ozbiljnu, dugacku.
Eh, ma išao bih ja van, ali s kim? Nikoga nemam ovdje... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 19/06/2011 : 13:28:38
|
quote: Originally posted by Zagor12
Eh, ma išao bih ja van, ali s kim? Nikoga nemam ovdje...
Ja sam u tvojim godinama samo na cure mislio...doduse,nije ni danas drugacije  |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 19/06/2011 : 14:51:01
|
Kakve cure sa 13 godina, loptu u ruke i napolje, seme ti jebem :P |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 19/06/2011 : 15:08:06
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Na kraju (ako treniraš i uspješan si) te cure kad-tad dodu glave...
Joj daj prestani s lovackim pricama  |
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 19/06/2011 : 15:13:27
|
Govorin opcenito. P...., izlasci, opce opijanje prid ducanom itd. Moja su osobna iskustva nešto drugacija. I to što si me uzea na zub ne mora te tirat da spamaš tu...  |
Trljam ruke. |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 19/06/2011 : 15:18:12
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Govorin opcenito. P...., izlasci, opce opijanje prid ducanom itd. Moja su osobna iskustva nešto drugacija. I to što si me uzea na zub ne mora te tirat da spamaš tu... 
Neš ti spamanja u topiku naslova ZAGOR- INTERAKTIVNA PRICA- DA ILI NE
   |
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 20/06/2011 : 13:04:59
|
Evo, for(e radi) example, moguceg prvog dijela interaktivne price (još nedovršenog):
U Darkwoodu je bilo predvecerje. Sunce je vec bilo nisko na nebu, a duž narancastog svoda pružao se pravilan prelijev crvene boje, kao da je netom nanošen kistom. Dok su traperi u šumi na istoku mirno dovršavali svoj rad i spremali se vecerati, jedna je kocija vozila kroz nju novom cestom za udaljeni grad Grearytown na rubu zapadnog dijela Pennysilvanije. Kocija je bila nešto starija, no još se uvijek dobro držala i sa novim i sa starim cestama i putevima. Kocijaš joj bijaše Warren Blonski zvan Proofy, postariji pionir Amerike, izvješten i iskusan u svome poslu kojega je obavljao vec dvadeset godina. Prije toga je obarao ruke najvecim snagatorima toga doba u novopecenim saloonima na sjeveru. Nešto kasnije se upristojio i poceo raditi zanat koji vjerojatno najbolje radi od ijednog drugog kocijaša u njegovome kraju. No, maknimo se malo od Proofyja, i obratimo pozornost na putnike koji strpljivo cekaju dolazak kocije u Grearytown. Kocija nije puna, u njoj su još dva slobodna mjesta. Na jednoj strani sjede Lydia Winterbourne, stara gospoda koja se upravo vraca u Grearytown nakon posjete svome sinu koji je trgovac u Fort Defiance i Horatio Toungscher, mladi pjesnik kojemu baš i ne uspijeva u karijeri. Na drugoj strani pak sjede naša dobro znana dva poznanika; Zagor i Chico. - Sutra ce biti vjetra, Caramba i Carambita!- uzvikne Chico kad je vidio nebo koje se još crvenilo. - Ha, mislim da nas to nece puno sprijeciti u našemu zadatku- rece Zagor. - Ovisi kakav je to zadatak- rece Chico micuci glavu s prozora. - Vec sam ti rekao da nas je dobri šerif Losthope pozvao radi nekog problema koji vec neko vrijeme muci Grearytown i okolicu. Samo to znam, ne znam ništa u detalje. A baš bih volio znati u cemu je problem- rece Zagor i zagleda se u krošnju šumskog drveta. - Naravno, nitko, ama baš nitko nam nikada ne kaže lijepo u detalje u cemu je tocno problem, svih mi brkova iz familje! Uvijek nekakve tajnovite poruke iz kojih se ne nazire ništa!- puhne Chico-Vjerojatno strategija da nas namami! - Sad vec malo pretjeruješ- rece Zagor-Ne vidim zašto bi Losthope to na…- - Bah!- prekine ga Chico-Iz godine u godinu si sve naivniji, stari moj!- - Možda- kratko rece Zagor-Uostalom, gospoda Winterbourne je iz Grearytowna. Možda nam vi možete reci o cemu se radi?- upita je. - Rijec je o bandi razbojnika- rece gda Winterbourne-Vec duže vrijeme napadaju putnike. Na ovoj cesti nikada dosada nisu, srecom- - Hmm… Ništa strašno. Ako nam se posreci, možda nas napadnu pa da Zagor sve sredi- podsmjehne se Chico. - Pa, moram priznati da sam dosad imao puno posla sa svim vrstama razbojnika no, nikad se ne zna- rece Zagor-Što to radite, Horatio? Pišete?- naglo se obrati plaokosom mladicu snena pogleda koji je nešto pisao u bilježnicu. - Da- potvrdi Horatio-Pišem misaonu pjesmu. Naravno u metafori. Želite li da vam procitam?- - Nemam ništa protiv- osmjehne se Zagor. Horatio se nakašlje podigne ruku u zrak i stane recitirati: - „Bijah nekad nitko i ništa, u spektru boja tockica bijah, ništa ne imah, gladovah, prosih kruha, no nitko mi ništa ne dade. Bijah nekad trunak što se u vodi utapa, spreman da poklekne jacoj sili, ne oduprijet se vec mrijet, kao kuga da pokosi me. Bijah jednoc bez hrabrosti jadni, obicni ptic, koji poletit ne može, vec od straha pokrit se krilima sramnim…" Evo ga, to je prva kitica- - Moram priznati, imate dara- rece Zagor-Zašto ne predstavite svoje uratke izdavacima? Mislim da bi se oduševili. Još takav mladi covjek kakav ste vi… - Dao sam im svoje pjesme- Horatio obori glavu-No odbacili su ih rekavši da su smece- - Što?- cikne gda Winterbourne-Ali vi ste prirodni talent! To je sramotno ponašanje od tih…- - Nije- rece Horatio-Ima puno boljih pjesnika od mene. Ja sam stvarno smece. Uživam sam u svojim pjesmama koje su nula, mislim da nešto imam… No zapravo nemam ništa- - Ali što to govorite?- upita Chico-Nikada ne gubite vjeru u sebe! Nikada ne odustajte! Pa ja vec od svoje šesnaeste godine skladam pjesme za sebe, iako zapravo izludujem sve oko sebe, i ponosim se svojim uratcima! A vi, koji bi trebali imati vjeru i samopouzdanje, zbog nekih budala s kravatom odbacujete svoj talent od sebe! Trgnite se! Možete vi to!- Horatio je podigao pogled, a Zagor je Chica gledao zacudeno otvorenih usta. - Chico- rece Zagor-To je nešto najpametnije što si u svom životu rekao- Chico ga ponosno pogleda. - Zaista to mislite?- upita Horatio, iznenaden-Vi mislite da ja još mogu ovdje nešto uciniti?- - Pa…da…- rece Zagor. - Pa to je sjajno!- Horatio poskoci u sjedalu i nastavi pisati. - Nije li on malo lud?- prošaputa Chico Zagoru na uho. - Hmm… Ne, Chico. Mislim da je samo bio pod pritiskom- tiho odvrati Zagor.
|
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 20/06/2011 : 21:08:29
|
A što reci... Ova me nekako podsica na ono sa Supermikeom. Isto laganini u diližansi i tako. Baba hekla... Nekako bi bilo jace da si proba da ubaciš sredinu radnje na pocetak (npr. veliki požar u Darkwoodu) i onda s nekom retrospektivom riješavaš sve do tog trenutka... |
Trljam ruke. |
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 20/06/2011 : 23:32:46
|
Sumsko drvo??? Moze biti i dvorisno!    Dobro,kreativan si samo pisi ali ne kopiraj vec procitano i vise puta prozvakano... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 20/06/2011 23:33:41 |
 |
|
Topic  |
|