Author |
Topic |
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 11/01/2012 : 12:55:33
|
Suarez: "Odužicu se Dalglišu..."
Urugvajac se zahvalio svom treneru na bezrezervnoj podršci koju je dobio u vezi sa optužbama za rasizam
Iako je dobio oštru kaznu, Luis Suarez ne želi da klone duhom i sa nestrpljenjem ocekuje povratak na teren.
Urugvajski napadac je izuzetno zahvalan klubu, saigracima i treneru na ogromnoj podršci koju su mu pružili i omogucili mu da lakše prihvati osam meceva kazne zbog vredanja Partisa Evre.
„Želim da osvojim trofej i odužim se Liverpulu za svu podršku koju sam dobio.“
„Kada sam dolazio u Liverpul osecao sam se kao da mi se ostvario san. Odrastao sam gledajuci ovaj klub koji je oduvek imao velike igrace. Želim dugu i uspešnu karijeru u dresu Crvenih."
"Jedva cekam da se vratim u ekipu u 2012 i osvojim trofej sa Liverpulom.“ istice Suarez.................................................................................................................. A joj Majko moja.....
|
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 11/01/2012 13:02:02 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 11/01/2012 : 12:55:47
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by supermark
bolje otici na SP rukom, nego nikako :) govorim sa navijacke pozicije
da mi igramo produzetke za EP ili SP i da tako prodjemo dalje - super!
ne volim takve poteze, pa makar bilo za moj klub dakle, bio bih srecan što smo prošli dalje, ali bi taj igrac za mene bio obicno govno
ja na to drukcije gledam: sto igracu znaci prolaz? on ce ionako zaraditi brdo para, briga njega :( meni kao navijacu vise znaci nego njima kao igracima |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30909 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 11/01/2012 : 13:54:24
|
ja kad igram mali nogomet, uvijek priznam, ako netko ne vidi da me je zadnjeg dirala, ili ruku, ili bilo što, nije to tak teško! Sve ostalo je unfair! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 11/01/2012 : 16:55:04
|
Ma dobro na toj razini sam i ja uvijek pošten (vjerujem i velika velika vecina), ali ovo je ipak jedna druga prica, jedan drugi svijet.
Jasno da je to jedna mrlja u njegovoj karijeri, ali mrlja takve velicine da bi cijelu njegovu karijeru zasjenila, apsolutno ne. Isto vrijedi i za Zizoua. |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
o.O 321
Junior Member
358 Posts
Member since 09/01/2012 |
Posted - 11/01/2012 : 17:11:02
|
quote: Originally posted by Imrahil Penal naravno nije, ali ne možeš to porediti sa Anrijem.
Svaka prica ima svoju stranu medalje
Za ovu se ne zna, jer je utakmica (i protivnik) manjeg ranga
Ako je Anri ispao "picka", onda je i Robi Kin po toj logici (bajo, kazi nije bila ruka, necu pucam penal)
A ovakvih je zilion primera u fudbalu |
Edited by - o.O 321 on 11/01/2012 17:11:44 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30909 Posts
Posted - 12/01/2012 : 07:26:12
|
drugi svijet, jedan Di Canio je bio prgavac, pa je mogao pošteno odreagirati, kao što može i svatko, ako hoce, a Zidane je imao više mrlja, ne samo Materazzi, vec i na SP 1998, kad je sredio Saudijca, jasno da pokoja mrlja ne može zasjeniti blistavu karijeru!
quote: Originally posted by makikatalinic
Ma dobro na toj razini sam i ja uvijek pošten (vjerujem i velika velika vecina), ali ovo je ipak jedna druga prica, jedan drugi svijet.
Jasno da je to jedna mrlja u njegovoj karijeri, ali mrlja takve velicine da bi cijelu njegovu karijeru zasjenila, apsolutno ne. Isto vrijedi i za Zizoua.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40220 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 12/01/2012 : 08:20:05
|
Siti jalov bez ove dvojice u vezi da je to bruka... Liverpulu ne bi dali gol 8 dana... A Hart brani kao lud... Covek sve sto je moglo izvadio je.. Cak je i kod penala bio na dlaku od lopte... Dok se Jaja ne vrati, bice njima cupavo... Onaj Milner je ocajan... Ma svi su truba.. Nema Kompanija, duva na sve strane.. Nema Silve i Turea, nema akcije za celu utakmicu... Jadno je to... Steta sto je Ferguson uprskao 3 boda protiv Blekburna kuci, sada bi mogao da se odlepi jer ce ovi skoro sigurno prosuti par bodova u narednom periodu... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30909 Posts
Posted - 12/01/2012 : 08:53:32
|
sad idu Wiganu, tu ne bi smjelo biti problema! |
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40220 Posts
Posted - 12/01/2012 : 08:58:45
|
Ne znam kakav im je dalji raspored ali mislim da ce biti cupavo... Ni jednu ozbiljnu sansu nisu napravili juce... |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30909 Posts
Posted - 12/01/2012 : 09:00:31
|
Samo je Aguero bio vrlo opasan, Redsima je teško zabit! wigan vani, Tottenham doma sljedeca 2 tjedna! |
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40220 Posts
Posted - 12/01/2012 : 09:05:29
|
To sa Totenhemom ce biti jedan od kljucnih meceva do kraja sezone za Siti... Ako Silva ne bude igrao, nema tu pobede ni u ludilu.. A da ne govorim sta je Rednap za Mancinija... Inace, sta je bilo sinoc sa Balotelijem??? Povredio se? Obnovio povredu? Sta? |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30909 Posts
Posted - 12/01/2012 : 09:10:49
|
ne znam gledal sam samo drugo poluvrijeme, kako se Nasri i Clichy loše snašli u Cityju! Tottenhamu baš ne ide sa ozbiljnim ekipama, nece bit kao u Londonu, ali ocekujem pobjedu Cityja! |
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40220 Posts
Posted - 12/01/2012 : 09:13:06
|
Klisi igra pre Kolarova a ovaj protiv Junajteda pokazao da je veoma zajeban sa njegovim sutevima... Sinoc je stvarno igrao 15-ak minuta i bio sav pogubljen, ali Klisi je naspram njega smesan...
Nasri je ispao tezak majmun kada je presao iz Arsenala.. Em greje klupu em i kad igra igra ocajno... Vidno nervozan je sinoc nasrnuo na Karagera... Ali drago mi je... Pizda dobija sta je zasluzio... |
|
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
Posted - 12/01/2012 : 09:15:37
|
Mislim da nije povreda u pitanju. Vjerovatno ga je zamijenio zbog loše igre (mislim na Balotellija). Liverpool je prvo poluvrijeme odigrao vrlo dobro ali su se u drugom zatvorili i jedva nekako sacuvali prednost. Ovdje nema pravila gola u gostima (osim na kraju eventualnih produžetaka u drugoj utakmici) tako da ništa nije gotovo. |
Edited by - YNWA on 12/01/2012 09:17:46 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40220 Posts
Posted - 12/01/2012 : 09:21:51
|
Ja mislim da je gotovo... Liverpul je opet napravio beton ekipu... Treba samo jedan kvalitetan spic, ili dva pa da opet pocne da napada sve trofeje... I dobro je za Liverpul da je Daglis konacno smestio Kujta na klupu... Bacili su nenormalne pare na onu konjinu Kerola i Suareza... Znam da Toresa nisu mogli da ostave jer je sam trazio da ide, ali mogli bi sada da pokusaju da ga vrate... Ili da dovedu Kavanija, pa cak i Forlana.. Mislim da bi im se isplatilo... A prodati Kerola dok mogu i pola para da vrate...
Jaloviji su u napadu ali su zato zemlja jaki sa odbranom.. Steta za Liverpul sto je Dzerard mator i sto je spor kao puz... Videlo se sinoc kako se suta po golu, kako se penal izvodi i sta znaci autoritet u ekipi... |
|
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Posted - 12/01/2012 : 09:44:23
|
Jebiga, kupovina Carrolla je skup promašaj. Kamo srece da su pare onda sacuvane, pogotovo što se kasnije pokazalo da Suarez, Kuyt i Maxi prilicno dobro funkcionišu u napadu. U drugom dijelu prošle sezone Liverpool je nakon Chelsea skupio najviše bodova.
Carroll je odlicno odigrao prvi dio prošle sezone u Newcastleu (kao i sezonu prije toga u Championshipu) gdje se nadavao golova, pa je procjena bila da je vrijedan kupovine s obzirom na godine i potencijal. Medjutim, do sada je pokazao da se nikako ne uklapa u trenutnu formaciju. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40220 Posts
Posted - 12/01/2012 : 11:50:56
|
Mislim da Maksi mora da igra vise... On pase uz ovu igru Liverpula... Samo otkud onaj Spiring.. Sta taj igra? Visok kao kornison krastavac... :) Sinoc kada je usao Adam odmah je poceo da pegla, videlo se da je na terenu...
Kujt je zreo da pali a Suarez daje golove kao Pantelic u nasoj reprezentaciji... To su sve smejurije od napadaca... Bolje da pokusaju da prave trampu sa Celsijem, da njima uvale Kerola i da vrate Toresa, koji bi verovatno sada hteo da se vrati... Jebote, kada je dosao, trenirao je 3 sata vise od svih saigraca, individualno, da bi bio sto bolji... Rezultat se video.. Dok u Celsiju... pfff... |
|
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Posted - 12/01/2012 : 12:26:05
|
Spearing je defanzivni igrac, potekao iz akademije. Obicno grije klupu ili igra kup utakmice ali pošto je Lucas out do kraja sezone, ovaj ga mijenja. Sitan je ali žestok :)
Suarez i nije klasicni napadac. I u reprezentaciji igra iza Forlana i Cavanija. Njegovo je više da kreira šanse i u tome je prilicno dobar. Problem je što u reprezentaciji ima odlicne finišere, a ovdje Carrolla pa onda cesto pokušava sam sve. Da je s njim upariti Torresa iz ranijih godina bila bi druga prica. Mislim da je Torres završio svoje, a i podložan je povredama. Njemu je najbolje da se vrati u Španiju ili možda da ode u Italiju.
Ovo je rezime Torresovog boravka u Chelsea...
a ovo Carrollovog u Liverpoolu...
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40220 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 12/01/2012 : 13:42:11
|
quote: Originally posted by YNWA Jebiga, kupovina Carrolla je skup promašaj. Kamo srece da su pare onda sacuvane, pogotovo što se kasnije pokazalo da Suarez, Kuyt i Maxi prilicno dobro funkcionišu u napadu. U drugom dijelu prošle sezone Liverpool je nakon Chelsea skupio najviše bodova.
Carroll je odlicno odigrao prvi dio prošle sezone u Newcastleu (kao i sezonu prije toga u Championshipu) gdje se nadavao golova, pa je procjena bila da je vrijedan kupovine s obzirom na godine i potencijal. Medjutim, do sada je pokazao da se nikako ne uklapa u trenutnu formaciju.
Zbog Carrolla su valjda i kupljeni Downing (da ga fila centaršutevima) i Adam (majstor prekida). Na kraju se ispostavilo da tu jedino od Adama ima neke koristi. |
Potpis. |
|
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Posted - 12/01/2012 : 13:59:24
|
Downing vjerovatno jeste ali ne mislim da je i Adam kupljen samo iz tog razloga. Liverpoolu je ionako falio igrac u sredini koji ce bar donekle zamijeniti Alonsa. Iako se Downing do sada nije proslavio što se tice efikasnosti, ja ga ne bih tako lako otpisivao. Mislim da za njega ima mjesta u ekipi sa ili bez Carrolla. |
|
|
Topic |
|