forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Premiership - Carling Cup - FA Cup [2011/2012]
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 74

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 23/01/2012 : 14:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Ok,kako ti kazes,sa Barsinim navijacima ne vrijedi raspravljati jer ste zaslijepljeni ljubavlju prema onom stakoru i ostalim napuderisanim zvijezdama.Tu je jedino Cavi normalan.
Rajkardova Barsa sa Ronaldinjom,Etoom,Zulijem i ostalima je igrala posteno i bez pomoci sudija.Zasto Mesiju ne aplaudira Bernabeu?
Jer je drski,nevaspitani pacov.
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 23/01/2012 : 14:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
quote:
Originally posted by wele

Ok,kako ti kazes,sa Barsinim navijacima ne vrijedi raspravljati jer ste zaslijepljeni ljubavlju prema onom stakoru i ostalim napuderisanim zvijezdama.Tu je jedino Cavi normalan.
Rajkardova Barsa sa Ronaldinjom,Etoom,Zulijem i ostalima je igrala posteno i bez pomoci sudija.Zasto Mesiju ne aplaudira Bernabeu?

Ajde, ajde, preterujes.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 23/01/2012 : 14:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Gdje,kako?
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 23/01/2012 : 14:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
quote:

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 23/01/2012 : 14:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by o.O 321

quote:

Prvi dolazi da se svadja,gura i provocira,sto je presmijesno jer bi 90 % fudbalera moglo da ga uhvati za vrat i prebaci preko tribine.
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 23/01/2012 : 14:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by o.O 321

quote:

Prvi dolazi da se svadja,gura i provocira,sto je presmijesno jer bi 90 % fudbalera moglo da ga uhvati za vrat i prebaci preko tribine.

ali je i najbolji je igrac na svetu
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 23/01/2012 : 15:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Trenutno-svakako.Govoriti da je najbolji svih vremena je smijesno dok ne napravi nesto sa reprezentacijom.Lako je osvajati kad iza sebe imas Cavija i Injestu.Maradona je bukvalno sam vodio Napoli i Argentinu do trofeja.
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 23/01/2012 : 15:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
Apsolutno nisam zaslepljen ljubavlju prema Mesiju. Cavi, Inijesta i Pujol su mi omiljeni igraci iz Barse.

Samo postujem decka zbog ovoga: http://www.caughtoffside.com/2010/12/23/official-leo-messi-never-dives-take-note-cristiano-ronaldo-video/

Evo pogledaj, pa mi reci, da li u svakoj od tih situacija ne bi mogao da padne i iznudi faul (i karton). Ako to nije za postovanje, ja ne znam sta je. I objasni mi kako se svadja, gura i provocira. Izvini, ali sad vec govoris notorne gluposti. Decka biju konstantno, i maltene uvek cuti, a sigurno pretrpi dvocifren broj faulova i startova na svakoj utakmici.
Gledam 95% utakmica Barse i znam o cemu govorim. A prosle godine protiv Reala kad je bilo 0:2 i kad je Mesi sam obisao celu odbranu i postigao gol, Inijesta nije igrao zbog povrede. Te price kako moze da igra samo s Cavijem i Inijestom mogu da iznose samo oni koji utakmice uopste ne gledaju nego citaju forume, postere na vukajliji i sl. Doduse, ti si i priznao da ne gledas, zato mi nije jasno sto mislis da znas nesto o necemu sto ne gledas. Ja recimo ne gledam engleske nize lige i ne pametujem o tome. Ali kad neko izabere da gleda Dzemsa Bitija pre nego Mesija, to dovoljno govori o njegovom razumevaju fudbala.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 23/01/2012 : 15:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Nisam rekao da ih uopste ne gledam nego da radije gledam Engleze,ne izvrci.
U redovnim svadjama i prepirkama na terenu sa Realovcima on se prvi gura.
Lagano si zaobisao to sto u reprezentaciji nije u stanju dati gol osim iz penala.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 23/01/2012 : 15:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
...i nemoj ti da sudis o mom poznavanju fudbala,molio bih te.
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 23/01/2012 : 15:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
A sta je tebi danas? Zasto si toliko svadljiv?
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 23/01/2012 : 15:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
Ako ih ne gledas kako mozes znati kako se ponasa? U svadjama s Realovcima nikako nije prvi, niti je ikad bio. Prvi su Cavi, Pujol i Valdes koji se obicno raspravljaju sa sudijom zasto Mesi koji lezi na zemlji nije zasticen. Dobijali su redovno i kartone zbog toga. Jebiga, sad bas pricas gluposti. Pogledaj opet utakmice, od one 5:0 pa dalje, pa se uveri i sam. To da se prvi gura je stravicna nebuloza, ali stvarno.

Nisam zaobisao. Mogu i ja da dam svoje vidjenje. Recimo, na SP-u sam gledao sve utakmice svih reprezentacija pa tako i Argentinu. na utakmici protiv Nigerije, nigerijski golman se proslavio tako sto je skinuo dve Mesijeve lopte koje su svi videli u golu. Protiv Koreje je pogodio okriv gola i ta lopta se odbila Pipiti koji ju je prosledio u prazan gol, a imao je jos jednu stativu. Protiv Grcke je pogodio stativu i lopta se odbila do Palerma koji ju je lagano smestio u gol. Dakle, imao je sanse. E sad, problem je bio sto je tu reprezentaciju vodio covek iz Napolija, najveci fudbaler svih vremena i los trener. Recimo, njegova genijalna zamisao protiv Nemacke bila je da Di Mariji promeni stranu (wow!). Mesi je na celom tom prvenstvu igrao vrlo povuceno, a ispred njega su igrali Pipita i Tevez. Nije to bas ono sto igra u Barsi. Ne vraca se on u Barsi na svoju polovinu da primi loptu jer nema ko da mu je da. Argentina je platila ceh tome sto ima mnogo napadaca, a malo veznih igraca, jer Mesi nije Maradona. Nazalost. Posle toga su krenule price o kompleksu, koje jesu istinite. Decka su silna ocekivanja poremetila. Doduse, na utakmici protiv Brazila u novembru je dao gol za pobedu, ali ocigledno da ne uspeva da se izbori sa ocekivanjima kad mu ih javnost namece. Prvenstvo Juzne Amerike nije neko merilo s obzirom na ukupan prosek prvenstva koji je bio manje od 1 gola po utakmici, ali i na njemu nije imao srece da se upise u listu strelaca. Ali sva sreca da zivimo u 21. veku pa postoje napredne statistike po kojima moze da se vidi da Mesijev ucinak nije toliko katastrofalan kao sto dezurni dusebriznici tvrde.

A o tvom poznavanju fudbala nemam sta da sudim. Ja se iskljucivo raspravljam argumentima koje mogu da potkrepim, dok se za tebe to ne bi moglo reci.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 23/01/2012 15:56:49
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/01/2012 : 16:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Hartsone, evo ja gledam dosta fudbala pa mogu da ti odgovorim... Mesi mozda i moze da igra bez ove dvojice ali je svakako razlika drasticna... Kada igra sa njima, najbolji fudbaler sveta je (kazu drugi, ja to ne mislim ) a kada igra bez njih, onda je sasvim prosecan fudbaler prve klase... Sa ovim se moras i ti sloziti... Jednostavno postoji razlika, pa sve i da je minimalna postoji..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 23/01/2012 : 16:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
Ljudi, ne možete toliko povezivati tu trojku. Naravno da ce odlican fudbaler postati fantastican fudbaler ako ima u timu prave saigrace, ali nije da Cavi i Inijesta pretrce 10 protivnickih igraca, dok Mesi stoji na gol crti i ceka loptu, ovi mu onda dodaju na tacni a la Pipo Inzagi i on samo postavi nogu. Covjek je fenomen svoje vrste i svako ko ga nastoji osporiti je, za mene, slijep. Isto tako, u Barci igra totalno drugu poziciju nego u repki, igra drugi sistem nego u repki, igra sa drugim igracima i to tako što se sastanu par puta u toku godine na nekoliko dana i uigravaju se, itd., itd. Ima to sve svoje. Gdje su bili Bulsi dok Džordan nije dobio kraj sebe Pipena, pa jel' iko njega osporava. Naravno da ce više prijetnji otvoriti dosta prostora za najbolje igrace da pokažu najviše od sebe.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/01/2012 : 16:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ti ne vidis razliku u njegovoj igri sa i bez njih? OK, mozda sam samo ja neki cudak koji to vidi...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 23/01/2012 : 16:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
Ima razlike, naravno, pokušao sam to objasniti primjerom sa Džordanom i Pipenom, ali nije bez njih neki prosjecan fudbaler, kako procitah negdje u gornjim postovima, ali ce imati slabije statistike, pa to je logicno. Moraš imati nekoga s kim ceš igrati, ne možeš sve sam. I imao je i Maradona s kim igrati, i u Napoliju i u Argentini, nije ni on sam trcao od jednog do drugog gola i trpao. I ne poredim Mesija i Maradonu, prije svega zato što sam Maradonu gledao samo na snimkama nekih meceva i na YT :D
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 23/01/2012 : 17:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by johnhartson

A o tvom poznavanju fudbala nemam sta da sudim. Ja se iskljucivo raspravljam argumentima koje mogu da potkrepim, dok se za tebe to ne bi moglo reci.

To sto volim da gledam britanski fudbal u svim rangovima ne znaci da nemam pojma o fudbalu uopste.Pratim ja itekako i domaci i svjetski fudbal.
Ne volim glumce i prenemagace na terenu,da se igra zaustavlja svakih 2 minuta jer je neko na zemlji.
U Engleskoj toga skoro uopste da nema.Volim taj fudbal i mentalitet,svi ginu na loptu,borbeni su i igraju srcem,bio to Totenhem,WBA,Koventri ili Nots Kaunti.O navijacima i njihovoj vjernosti necu govoriti.
Sto se tice Mesija,cinjenica je da se on ni pola ne trudi u reprezentaciji kao u Barsi.Vise puta je u Spaniji uzimao loptu bukvalno na centru,prelazio kompletnu odbranu protivnika i davao gol,dok u Argentini nikad nista slicno nije uradio.
Hoce li agrentinski navijaci za desetak-dvadesetak godina prepricavati kako je on pogodio stativu protiv Grcke?

Edited by - wele on 23/01/2012 17:08:33
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 23/01/2012 : 17:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by johnhartson

U Engleskoj toga skoro uopste da nema.Volim taj fudbal i mentalitet,svi ginu na loptu,borbeni su i igraju srcem,bio to Totenhem,WBA,Koventri ili Nots Kaunti.O navijacima i njihovoj vjernosti necu govoriti.

Dusa engleske repke: http://www.youtube.com/watch?v=Abk9JSDBra4

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 23/01/2012 : 17:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Rekoh-skoro.
Kad si vec na YT,mogao bi pogledati i padove,kukanja i prenemaganja Barsinih igraca i uopste igraca iz spanskih liga.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 23/01/2012 : 17:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Npr. ovo:http://www.youtube.com/watch?v=zIMxCUOZavs
A ima i ovog http://www.youtube.com/watch?v=QiqauKObo1g
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 23/01/2012 : 18:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
E, super sto si to okacio. Aj sad pogledaj klipove pa mi reci ima li na snimcima Mesijevih foliranja i gde je Mesi u tim guzvama i prigovorima sudiji. Nesto ga ne vidim, valjda zato sto je nizak. Ili prosto to ne radi, a ti nemas argumente za ono o cemu govoris prosto jer ne gledas utakmice a Barselonu mrzis.

Ako stvarno toliko pratis englesku ligu, sigurno si bar 10 puta primetio kako Teri igra rukom u sesnaestercu, pa nista. Opet, mogao si da okacis i iz LS 2006. kad Karvaljo drzi Valdesa dok Teri postize odlucujuci gol. I tako moze do sutra.

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 23/01/2012 : 18:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Ne gledam utakmice,opet on...
Vazi.Pogledaj jos jednom ova dva videa,uzivaj u bravurama tvog omiljenog kluba.
Jeste,mrzim ovu Barselonu,ovu sto je Gvardiola stvorio,skup varalica,lopova i balerina koje voli svaki sudija u Evropi.
Ranije su mi bili simpaticni,dok ih ovaj nije uzeo.
Mrzim i Real,da se razumijemo.
Go to Top of Page

YNWA
Average Member

Bosnia and Herzegovina
903 Posts

Member since 17/10/2002

Posted - 23/01/2012 : 19:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send YNWA a Private Message
Ako neki ostrvski igraci povremeno i simuliraju zna se od koga su to naucili... od svojih kolega, mahom iz Italije, Španije, Portugala, Južne Amerike... što južnije, to tužnije.
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 23/01/2012 : 19:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
quote:

Ne gledam utakmice,opet on...
Vazi.Pogledaj jos jednom ova dva videa,uzivaj u bravurama tvog omiljenog kluba.
Jeste,mrzim ovu Barselonu,ovu sto je Gvardiola stvorio,skup varalica,lopova i balerina koje voli svaki sudija u Evropi.
Ranije su mi bili simpaticni,dok ih ovaj nije uzeo.
Mrzim i Real,da se razumijemo.

Pa dobro, nesto smo postigli, a to je da vise ne napadas Mesija za foliranje jer si valjda i ti shvatio da nemas argumente. A kako bi i imao kad ne gledas utakmice. Naravno da njih voli svaki sudija u Evropi. Recimo, onaj sto nije dosudio Militu ofsajd, ili onaj sto je ponistio gol Krkicu zbog napucane lopte Turea, ili onaj sto priznao u finalu LS gol Runiju posle ociglednog ofsajda, itd.

Zapravo u Barseloni igraju 3 od 4 najbolja igraca u Evropi, a ti gledaj Carlton i Vikomb. Jbg, nije sve za svakoga. Neki ljudi ne mogu da smisle Ginis jer navikli na ono zidarsko

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/01/2012 : 19:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ovaj wele ima manje argumenata nego lisica u kokosinjcu :)
ali najbolji mi je ovaj video sa chelseom
to opcenito stavljaju svi oni koji nemaju bas veze sa nogometom
u suprotnoj situaciji, kad bi xavija pogodila lopta u ruku, drogba bi sigurno iz protesta napustio utakmicu
ali tako je to kad imas komplekse, nema veze, jednom ce umrijeti i xavi i iniesta i messi i onda ce neki engleski klub osvojiti EL ili LP

Edited by - supermark on 23/01/2012 19:26:35
Go to Top of Page
Page: of 74 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000