Author |
Topic |
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 24/01/2012 : 11:52:14
|
Kad se aplaudiralo Ronaldinju bila je to vrlo specificna situacija. Barsa je prethodnih 5-6 godina bila truba i nije se Bernabeu nagledao takvih demonstracija fudbala. I Gvardiola je drzao casove fudbala na Bernabeu (jedan proslog meseca) ali u trenucima kad su kompleksi vec ozbiljno uzdrmali kraljevski klub, pa su aplauzi izostali. A uostalom, kao da su prosti navijaci neki reper kvaliteta.
Recimo, Maradona je 1990. dobio aplauz cele tribine stadiona u Napulju posto je dao 4. penal za Argentinu, odmah posle promasaja Donadonija. Ljudi, iako Italijani, su mu aplaudirali jer su ga voleli i postovali. Tamo je i danas bog. Ali u isto vreme, Maradona je jedan od najvecih prevaranata u istoriji fudbala. Ne mislim samo na gol rukom. Maradona je umeo dobro da potkaci cuvara koji bi ga tukao celu tekmu i da tako ostavi ekipu na cedilu. Takodje, bio je poznat po tome sto ce izdrzati sve duele dok ne stigne do sesnaesterca gde bi vrlo cesto pokusao da padne. Mnogo cesce nego Mesi. A covek vazi za najboljeg fudbalera svih vremena. O Zidanu i njegovoj prgavoj naravi da ne pricamo. Mnogo si nepravedan prema Mesiju i spocitavas mu stvari koje drugima slucajno ili namerno previdjas. Jeste, nije Mesi hteo da pruzi Majkonu ruku i uneo se u facu Srni. Ali nije gazio igraca koji lezi na zemlji kao Zidan, nije isao djonom u igraca u stomak kao Maradona, nije sutirao igraca u cevanicu kao Ronaldinjo ili Ronaldo. Aj sad vidi sta je tu tezi prekrsaj, posto sam video da hvalis Ronaldinja i Maradonu. Inace, Roni i Maradona su mi dva najomiljenija igraca svih vremena, a Mesi mi nije ni u 30. Samo sam objektivan.
Martin Tejlor je mozda igrao u Birmingemu, ali je po svemu prikazanom primer jedne treceligaske cepanice.
Inter je osvojio par titula uz sudijsku pomoc. Ali napravi razliku izmedju tendencioznog sudjenja i prosto loseg sudjenja Englezi od Pola Durkina nisu imali iole kompetentnog sudiju. Opste je poznato da je dosta utakmica u Italiji namesteno, narocito kako se sampionat priblizava kraju. Engleski fudbal je s te strane jako posten, ali su sudije prosto trecerazredne. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 24/01/2012 : 16:13:15
|
Moj omiljeni igrac je Toti,a svi znaju kako je prgav Ne smeta meni prgavost,svakome se desi,nego mi smeta predstavljanje Mesija kao bezgresnog momcica koji ne provocira,ne ulazi u sukobe i slicno.
Mrzim Barselonu i Real jer mi je bespotrebna sva ta pompa koja se dize tokom citave sezone oko ova dva kluba,ne mozes otvoriti novine/portal a da se o njima ne pise i to neke gluposti uglavnom;pa prije neki dan su navodno isplivali neki snimljeni razgovori Murinja sa ekipom,sto je presmijesno Kad se odigra Old firm sve se svede na mali clanak u uglu desete strane sportskih novina sa cije naslovne strane te gledaju zagrljeni Pike i Sakira |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 25/01/2012 : 00:43:30
|
'Ajd' prvo da kažem da mi je smiješno da Messiju prljavost predbacuje neko ko voli Tottija, prljavca koji podmuklo udara, krkanski pljuje suparnika, cmizdri sudijama i osvaja Zlatnu kopacku tako što mu se protivnici u Serie A sklanjaju ispred njega u posljednjim kolima.
Što se tice Messija i njegove famozne reprezentativne karijere, bilo bi fino da se uvaže sljedece dvije stvari:
1) covjek je dvaput igrao na Svjetskom prvenstvu, a oba puta je za selektora imao idiote - prvo Pekermana koji je smatrao da više šansi protiv Nijemaca ima sa Juliom Cruzom u prvih 11, a onda i Maradonu koji je u startu osakatio Argentinu ostavljanjem kod kuce Zanettija i Milita, dijelova Interove kicme u godini osvajanja Lige šampiona, da bi sve to "ukrasio" taktikom kakvu je mogao smisliti samo nakon šmrkanja druge linije kod Fidela, i
2) covjek ima 24 godine, tj. ima još minimalno dva svjetska prvenstva u nogama.
Ovo ostalo je uglavnom rekao Hartson. Samo bih još dodao da Barcelonu i Messija hejtuju zato što su nepobjedivi, zato što su ljubiteljima americkog fudbala pokazali da u prvih 11 ne mora biti osam igraca viših od 185 cm da bi se bilo u vrhu, zato što su najodvratniji engleski klub iscipelarili u dva finala, zato što su najspecijalnijeg od svih trenera toliko iskompleksirali da pokazuje sav svoj krkanluk i zato što supermark o Barceloni piše tako da je realno ocekivati da se procita da se Dinamo iz Kijeva provukao Barceloni 1997/98.godine. |
Potpis. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 25/01/2012 : 01:16:13
|
quote: Originally posted by Heyoka
'Ajd' prvo da kažem da mi je smiješno da Messiju prljavost predbacuje neko ko voli Tottija, prljavca koji podmuklo udara, krkanski pljuje suparnika.
O zar i ti...jesam li ja rekao da Toti nije prljav igrac? Samo pokusavam da dokazem da Mesi nije naivni i nevini gaucos koji je bezgresniji od majke Tereze. quote: cmizdri sudijama i osvaja Zlatnu kopacku tako što mu se protivnici u Serie A sklanjaju ispred njega u posljednjim kolima
Samo cu reci |
|
|
sinister
Average Member
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Member since 10/04/2004 |
Posted - 25/01/2012 : 17:39:12
|
Ovo ostalo je uglavnom rekao Hartson. Samo bih još dodao da Barcelonu i Messija hejtuju zato što su nepobjedivi, zato što su ljubiteljima americkog fudbala pokazali da u prvih 11 ne mora biti osam igraca viših od 185 cm da bi se bilo u vrhu, zato što su najodvratniji engleski klub iscipelarili u dva finala
Sad znamo zašto si ti u jednom trenutuku zamrzio United. |
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke. |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Posted - 25/01/2012 : 18:53:37
|
quote: Originally posted by sinister
Sad znamo zašto si ti u jednom trenutuku zamrzio United.
Ne, njih sam zamrzio jer su najsretniji klub pod kapom nebeskom. |
Potpis. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16376 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30902 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 25/01/2012 : 21:18:34
|
Vatreno na Anfieldu, sretan i lijep gol De Jonga za 0:1, i 1:1 Gerrard iz penala! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
Edited by - tex2 on 25/01/2012 21:25:53 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16376 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 25/01/2012 : 21:26:05
|
Dzerard!
A nije sviran cist penal nad Dzekom. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 25/01/2012 21:41:55 |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30902 Posts
Posted - 25/01/2012 : 22:52:53
|
finale Cardiff-Liverpool, sjajna tekma veceras i sjajni Bellamy! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40220 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 28/01/2012 : 15:40:34
|
Kiks Evre.. A de Hea ce morati da gleda meceve sa klupe verovatno.. Sta se sa njim desava, prima debilske golove.. Ovaj Kujtov je smesan.. Pored noge mu prodje... To bi svaki iole normalan golman zatvorio.. Da je Kujt sutao dobro, pa 'ajde.. Nego Kujt po sred njega opalio.. Lose, lose.. Iznervirao sam se sad... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30902 Posts
Posted - 28/01/2012 : 15:53:24
|
u istom tjednu Liverpool izbacio City i United, lijepo! |
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7813 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 28/01/2012 : 16:11:57
|
Ovaj Liverpool je jedan od najcudnijih klubova trenutno. Dobiju Chelsea, City, United i tako sve redom pa onda izgube od Norwicha i Boltona. |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7706 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 28/01/2012 : 17:32:42
|
'Ajd' prvo da kažem da mi je smiješno da Messiju prljavost predbacuje neko ko voli Tottija, prljavca koji podmuklo udara, krkanski pljuje suparnika, cmizdri sudijama i osvaja Zlatnu kopacku tako što mu se protivnici u Serie A sklanjaju ispred njega u posljednjim kolima.
Što se tice Messija i njegove famozne reprezentativne karijere, bilo bi fino da se uvaže sljedece dvije stvari:
1) covjek je dvaput igrao na Svjetskom prvenstvu, a oba puta je za selektora imao idiote - prvo Pekermana koji je smatrao da više šansi protiv Nijemaca ima sa Juliom Cruzom u prvih 11, a onda i Maradonu koji je u startu osakatio Argentinu ostavljanjem kod kuce Zanettija i Milita, dijelova Interove kicme u godini osvajanja Lige šampiona, da bi sve to "ukrasio" taktikom kakvu je mogao smisliti samo nakon šmrkanja druge linije kod Fidela, i
2) covjek ima 24 godine, tj. ima još minimalno dva svjetska prvenstva u nogama.
Ovo ostalo je uglavnom rekao Hartson. Samo bih još dodao da Barcelonu i Messija hejtuju zato što su nepobjedivi, zato što su ljubiteljima americkog fudbala pokazali da u prvih 11 ne mora biti osam igraca viših od 185 cm da bi se bilo u vrhu, zato što su najodvratniji engleski klub iscipelarili u dva finala, zato što su najspecijalnijeg od svih trenera toliko iskompleksirali da pokazuje sav svoj krkanluk i zato što supermark o Barceloni piše tako da je realno ocekivati da se procita da se Dinamo iz Kijeva provukao Barceloni 1997/98.godine.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Posted - 28/01/2012 : 23:05:20
|
Liverpool je danas bio 90 posto vremena slabiji tim od Uniteda koji je bio bez Rooneya i Nanija. Rafael je odigrao odlicnu utakmicu za goste, ali je De Gea bio opet užasno ranjiv nakon prekida.
S druge strane, Liverpool više lici na Stoke nego sam Stoke (imaju cvrstu odbranu, ali su na drugom kraju terena prilicno jalovi). Od jacih timova u FA kupu su ostali londonski timovi - Chelsea, Tottenham i Arsenal - protiv kojih Liverpool ima realne šanse da dode do dva trofeja (u finalu Liga-kupa igraju protiv Cardiffa). Chelsea su dobili dvaput na Stamford Bridgeu ove sezone, Arsenal su dobili na pocetku prvenstva na Emiratesu. Jedino ih je Tottenham razbucao (4:0). |
Potpis. |
|
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
Posted - 29/01/2012 : 13:45:38
|
Liverpool je nepuna tri dana ranije igrao tešku utakmicu protiv Cityja tako da je i Dalglish malo promiješao ekipu. Carragheru je dao poziciju zadnjeg veznog u kojoj se ovaj nije snašao. Po instinktu se povukao previše duboko tako da su još uvijek solidni Scholes i Giggs preuzeli sredinu terena. Ipak, iako je United imao više od igre (osim samog pocetka i zadnjih 15tak minuta meca) nisu ništa konkretno napravili s posjedom lopte. Osim gola Parka i stative Valencie nisu imali nekih izglednih prilika. Onaj kiks Reine pri kraju meca, Skrtel je rutinski ocistio. Udarci u okvir gola 9-3 za Liverpool, korneri 5-1. Na kraju neka korist i od Carrolla koji je asistirao Kuytu. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30902 Posts
Posted - 30/01/2012 : 07:55:45
|
Carroll je bio skroz ok, odigrao je sasvim solidnu utakmicu, skoro je i gol zabio! |
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30902 Posts
Posted - 30/01/2012 : 08:36:08
|
Ždrijeb 5. kola FA Cupa:
Liverpool – Brighton & Hove Albion
Everton – Blackpool/Sheffield Wednesday
Chelsea – Birmingham
Crawley Town – Stoke City
Stevenage – Tottenham
Norwich – Leicester
Sunderland/Middlesbrough – Arsenal
Milwall/Southampton - Bolton
|
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30902 Posts
Posted - 30/01/2012 : 08:41:42
|
Craeley Town kao ekipa iz najnižeg ranga opet daleko dogurao! Stevenage je zanimljiva ekipa, koja je zadnje dvije sezone u Play offu izborila rang više, a i sad su opet u zoni doigravanja! Dosta sretan ždrijeb za lioverpoolske klubove, Chelsea i Tottenham! |
|
|
|
Topic |
|