forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Premiership - Carling Cup - FA Cup [2011/2012]
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 74

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 10/02/2012 : 22:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Sutra nas ocekuje vjerovatno jedna od zanimljivijih Premierligaških subota u posljednje vrijeme :

Manchester United - Liverpool 13:45
Blackburn - QPR 16:00
Bolton - Wigan
Everton - Chelsea
Fulham - Stoke City
Sunderland - Arsenal
Swansea - Norwich
Tottenham - Newcastle Utd 18:30

Znam da cu sigurno pratiti prvi dvoboj, zatim u 16h glavni fokus na Sunderland - Arsenal i malo Everton - Chelsea i za kraj dana Tottenham - Newcastle... Lijepo, lijepo :-)

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30902 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/02/2012 : 10:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Vragovi i Redsi, poslastica, bit ce zanimljivo, Unitedu igra samo pobjeda, ali u zadnje vrijeme su Redsi uspješniji u medusobnim susretima!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 11/02/2012 : 12:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
quote:
Originally posted by tex2

Vragovi i Redsi, poslastica, bit ce zanimljivo, Unitedu igra samo pobjeda, ali u zadnje vrijeme su Redsi uspješniji u medusobnim susretima!

Prednost Junajteda na ovom mecu je “Old Traford”, jer je tim Aleksa Fergusona na svom terenu dobio sedam od poslednjih osam meceva sa Liverpulom.-(procitah to na B-92)

Inace Gigs produzio ugovor do kraja sezone 2012/13!
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2508 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 11/02/2012 : 13:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message
Prognoza: Suarez i Evra se rukuju na pocetku, Suarez u drugom poluvremenu dobija crveni karton , Liverpul pobjeduje

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 11/02/2012 : 16:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
quote:
Originally posted by Tornadomaster

Prognoza: Suarez i Evra se rukuju na pocetku, Suarez u drugom poluvremenu dobija crveni karton , Liverpul pobjeduje

Sve si promasio.
Ja sam ocekivao crvini Evre,na pocetku utakmice je bio jako nervozan...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/02/2012 : 17:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
hmmmm
nisam bas upoznat, zbog cega se odbio rukovati?
neki rasisticki ispad...?
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 11/02/2012 : 19:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

hmmmm
nisam bas upoznat, zbog cega se odbio rukovati?
neki rasisticki ispad...?

Jesenas kad su se sastali Liverpool i United, Suarez je valjda vredjao Evru na rasnoj osnovi.
Nakon utakmice Evra ga prijavio i na osnovu tv snimka Suarez je kaznjen sa 8 utakmica neigranja.
I sad je on ljut na Evru jer tvrdi da u Urugvaju ta rec "negro" uopste nije uvreda i da zbog toga ne zeli da uputi izvinjenje Evri...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/02/2012 : 19:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Da je Evra nekim slucajem njemu rekao "blanc merde" sigurno ne bi bio kaznjen. Oh, reverse racism, kakva divna stvar.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 11/02/2012 : 19:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
Manchester United - Liverpool 2-1
Blackburn - QPR 3-2
Bolton - Wigan 1-2
Everton - Chelsea 2-0
Fulham - Stoke City 2-1
Sunderland - Arsenal 1-2
Swansea - Norwich 2-3
Tottenham - Newcastle Utd - Totenham trenutno razmontirava Newcastle

Posle ovog kola malo je jasnija situacija:
Titula ide u Manchester.

Tottenham ce verovatno zavrsiti treci.

Za cetvrto mesto najozbiljniji kandidati su Chelsea i Arsenal.
Neverujem da ce se Newcastle i Liverpool dokopati 4. pozicije.

Veoma je zanimljiva i borba za opstanak.
Raduje me pobeda Wigana.
Jos da Wolves dobiju sutra...

Edited by - tutto maxim on 11/02/2012 19:35:36
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8247 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 11/02/2012 : 19:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
Napokon da i Kranjcar postigne gol.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/02/2012 : 22:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Izuzetno mi je drago radi pomalo neocekivane pobjede Arsenala, danas je realizacija bila na nivou, nismo previše šutirali prema okviru gola, ali ono što jesmo, ušlo je :-)

Obzirom na onu situaciju u 70-oj minuti, mislim da smo i zaslužili pobjedu. Ne zamjeram previše McCleanu što je nastavio dalje, možda nije ni primjetio, ali nije ni bitno jer i mi bi vjerovatno isto napravili...

O Henryu je suvišno pisati, Wenger bi možda mogao razmisliti da ga dovede na ljeto, ako nam je nevjerovatno pomogao u ovom kratkom razdoblju, mogao bi i na duže vrijeme, nevjerovatna prica u ovih mjesec dana...

Edited by - makikatalinic on 11/02/2012 22:36:42
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40219 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/02/2012 : 22:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Odlican dan.. Odlicne utakmice.. Liverpul dao gol iz nicega i bio je totalno inferioran celu utakmicu.. Ali pobeda je najbitnija.. Celsi izduvao.. Totenhem dokazao da igra najlepsi fudbal ove godine.. Saha im je pravi pogodak.. A ja izgleda nisam u toku, video sam transparent "Harry, please don't go"????

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 11/02/2012 : 23:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Odlican dan.. Odlicne utakmice.. Liverpul dao gol iz nicega i bio je totalno inferioran celu utakmicu.. Ali pobeda je najbitnija.. Celsi izduvao.. Totenhem dokazao da igra najlepsi fudbal ove godine.. Saha im je pravi pogodak.. A ja izgleda nisam u toku, video sam transparent "Harry, please don't go"????

Capello je dao otkaz kao selektor Engleske, a Harry je jedan od najozbiljnijih kandidata za to mjesto.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40219 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/02/2012 : 23:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Pa nije lud!!! Koji ce mu to kurac!!!????

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/02/2012 : 00:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Na istom transparentu su valjda pozivali Fergija da preuzme repku?
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 12/02/2012 : 11:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Ja bih tipovao na Hiddinka. Ne vjerujem da postoji ijedan engleski trener (ukljucujuci i Redknappa) koji posjeduje kvalitet da izvuce iz Engleza ono najbolje i ono što po igrackim kvalitetama objektivno mogu. Koliko god ih ismijavali zbog toga što su im mediji idiotski pa im stavljaju breme favorita za naslov na svakom takmicenju, po igrackoj kvaliteti su dovoljno dobri da igraju polufinale. Kraj nedodirljivih Španaca, Holandana i Nijemaca teško da mogu više, sa Portugalcima, Talijanima i Francuzima imaju realne šanse za prolaz.

Potpis.
Go to Top of Page

YNWA
Average Member

Bosnia and Herzegovina
903 Posts

Member since 17/10/2002

Posted - 12/02/2012 : 11:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send YNWA a Private Message
Redknapp je glavni kandidat ali možda da sacekaju kraj Primere i pokušaju vrbovati Mourinha. Iako sumnjam da je ovaj zainteresovan da vodi nacionalnu vrstu.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/02/2012 : 12:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ma nece on to prihvatiti
onda bi imao priliku samo par puta godisnje klaunovat po medijima...
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/02/2012 : 13:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Neznam citate li Engleskog pacijenta na Sportnetu (Marin Vukovic piše kolumnu), ako citate onda ste zasigurno upoznati s "prokletstvom" Arona Ramseya koje se nastavilo i nakon jucerašnjeg gola :

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 12/02/2012 : 15:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:
Originally posted by YNWA

Redknapp je glavni kandidat ali možda da sacekaju kraj Primere i pokušaju vrbovati Mourinha. Iako sumnjam da je ovaj zainteresovan da vodi nacionalnu vrstu.

Znam za Redknappa mada ne mislim da je on takav trenerski kapacitet da takticki pripremi Englesku. On je odlican menadžer, u Tottenhamu je složio fenomenalan tim sa vjerovatno najvecim napadackim potencijalom u Premiershipu, ali ne vidim ga kao nekog taktickog maga tipa O'Neill, Lambert, Moyes ili, u krajnjoj liniji, Ferguson koji bi sa timom mogao napraviti rezultat iznad ocekivanog.

Mourinhu je ambicija reprezentacija Portugala no možda ona njegova prica o povratku u Englesku ima i drugi smisao.

Zaboravio sam reci u vezi Henryja juce: Kakav golgeter, kakva prica! U zadnjoj minuti zadnjeg nastupa u Premiershipu u karijeri majstor daje gol za pobjedu i tri boda na superteškom gostovanju (Arsenal je tamo gubio i sa puno, puno, puno jacim sastavom od jucerašnjeg).

Potpis.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/02/2012 : 15:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:
Originally posted by YNWA

Znam za Redknappa mada ne mislim da je on takav trenerski kapacitet da takticki pripremi Englesku. On je odlican menadžer, u Tottenhamu je složio fenomenalan tim sa vjerovatno najvecim napadackim potencijalom u Premiershipu, ali ne vidim ga kao nekog taktickog maga tipa O'Neill, Lambert, Moyes ili, u krajnjoj liniji, Ferguson koji bi sa timom mogao napraviti rezultat iznad ocekivanog.

Mourinhu je ambicija reprezentacija Portugala no možda ona njegova prica o povratku u Englesku ima i drugi smisao.

Zaboravio sam reci u vezi Henryja juce: Kakav golgeter, kakva prica! U zadnjoj minuti zadnjeg nastupa u Premiershipu u karijeri majstor daje gol za pobjedu i tri boda na superteškom gostovanju (Arsenal je tamo gubio i sa puno, puno, puno jacim sastavom od jucerašnjeg).

Netko na jednom forumu :

"Thank you RedBulls, you can have Henry back now"

Nažalost, iducu subotu ponovno smo tamo, ovaj puta u 17:15h, igra se FA Cup utakmica. Nekako sam uvijek držao da je vrlo teško pobjediti jednu momcad dvaputa u tako kratkom vremenskom roku tako da bi remi bio sjajan uspjeh.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 12/02/2012 : 15:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Tko je ovo u originalu? Chamakh?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/02/2012 : 15:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Tko je ovo u originalu? Chamakh?

Da

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 12/02/2012 : 15:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
I to je rupetina od igraca...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/02/2012 : 15:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message

Ramseyev "popis" xD

Go to Top of Page
Page: of 74 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000