Author |
Topic |
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 10/02/2012 : 22:35:13
|
Sutra nas ocekuje vjerovatno jedna od zanimljivijih Premierligaških subota u posljednje vrijeme :
Manchester United - Liverpool 13:45 Blackburn - QPR 16:00 Bolton - Wigan Everton - Chelsea Fulham - Stoke City Sunderland - Arsenal Swansea - Norwich Tottenham - Newcastle Utd 18:30
Znam da cu sigurno pratiti prvi dvoboj, zatim u 16h glavni fokus na Sunderland - Arsenal i malo Everton - Chelsea i za kraj dana Tottenham - Newcastle... Lijepo, lijepo :-) |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30902 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 11/02/2012 : 10:04:01
|
Vragovi i Redsi, poslastica, bit ce zanimljivo, Unitedu igra samo pobjeda, ali u zadnje vrijeme su Redsi uspješniji u medusobnim susretima! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 11/02/2012 : 12:56:42
|
quote: Originally posted by tex2
Vragovi i Redsi, poslastica, bit ce zanimljivo, Unitedu igra samo pobjeda, ali u zadnje vrijeme su Redsi uspješniji u medusobnim susretima!
Prednost Junajteda na ovom mecu je “Old Traford”, jer je tim Aleksa Fergusona na svom terenu dobio sedam od poslednjih osam meceva sa Liverpulom.-(procitah to na B-92)
Inace Gigs produzio ugovor do kraja sezone 2012/13! |
|
|
Tornadomaster
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2508 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 11/02/2012 : 13:08:03
|
Prognoza: Suarez i Evra se rukuju na pocetku, Suarez u drugom poluvremenu dobija crveni karton , Liverpul pobjeduje |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Posted - 11/02/2012 : 16:03:52
|
quote: Originally posted by Tornadomaster
Prognoza: Suarez i Evra se rukuju na pocetku, Suarez u drugom poluvremenu dobija crveni karton , Liverpul pobjeduje
Sve si promasio. Ja sam ocekivao crvini Evre,na pocetku utakmice je bio jako nervozan... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Posted - 11/02/2012 : 19:27:36
|
quote: Originally posted by supermark
hmmmm nisam bas upoznat, zbog cega se odbio rukovati? neki rasisticki ispad...?
Jesenas kad su se sastali Liverpool i United, Suarez je valjda vredjao Evru na rasnoj osnovi. Nakon utakmice Evra ga prijavio i na osnovu tv snimka Suarez je kaznjen sa 8 utakmica neigranja. I sad je on ljut na Evru jer tvrdi da u Urugvaju ta rec "negro" uopste nije uvreda i da zbog toga ne zeli da uputi izvinjenje Evri... |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 11/02/2012 : 19:31:04
|
Da je Evra nekim slucajem njemu rekao "blanc merde" sigurno ne bi bio kaznjen. Oh, reverse racism, kakva divna stvar. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Posted - 11/02/2012 : 19:34:32
|
Manchester United - Liverpool 2-1 Blackburn - QPR 3-2 Bolton - Wigan 1-2 Everton - Chelsea 2-0 Fulham - Stoke City 2-1 Sunderland - Arsenal 1-2 Swansea - Norwich 2-3 Tottenham - Newcastle Utd - Totenham trenutno razmontirava Newcastle
Posle ovog kola malo je jasnija situacija: Titula ide u Manchester.
Tottenham ce verovatno zavrsiti treci.
Za cetvrto mesto najozbiljniji kandidati su Chelsea i Arsenal. Neverujem da ce se Newcastle i Liverpool dokopati 4. pozicije.
Veoma je zanimljiva i borba za opstanak. Raduje me pobeda Wigana. Jos da Wolves dobiju sutra... |
Edited by - tutto maxim on 11/02/2012 19:35:36 |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8247 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 11/02/2012 : 22:35:55
|
Izuzetno mi je drago radi pomalo neocekivane pobjede Arsenala, danas je realizacija bila na nivou, nismo previše šutirali prema okviru gola, ali ono što jesmo, ušlo je :-)
Obzirom na onu situaciju u 70-oj minuti, mislim da smo i zaslužili pobjedu. Ne zamjeram previše McCleanu što je nastavio dalje, možda nije ni primjetio, ali nije ni bitno jer i mi bi vjerovatno isto napravili...
O Henryu je suvišno pisati, Wenger bi možda mogao razmisliti da ga dovede na ljeto, ako nam je nevjerovatno pomogao u ovom kratkom razdoblju, mogao bi i na duže vrijeme, nevjerovatna prica u ovih mjesec dana...
|
Edited by - makikatalinic on 11/02/2012 22:36:42 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40219 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 11/02/2012 : 22:44:38
|
Odlican dan.. Odlicne utakmice.. Liverpul dao gol iz nicega i bio je totalno inferioran celu utakmicu.. Ali pobeda je najbitnija.. Celsi izduvao.. Totenhem dokazao da igra najlepsi fudbal ove godine.. Saha im je pravi pogodak.. A ja izgleda nisam u toku, video sam transparent "Harry, please don't go"???? |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 11/02/2012 : 23:09:33
|
quote: Originally posted by sawitch
Odlican dan.. Odlicne utakmice.. Liverpul dao gol iz nicega i bio je totalno inferioran celu utakmicu.. Ali pobeda je najbitnija.. Celsi izduvao.. Totenhem dokazao da igra najlepsi fudbal ove godine.. Saha im je pravi pogodak.. A ja izgleda nisam u toku, video sam transparent "Harry, please don't go"????
Capello je dao otkaz kao selektor Engleske, a Harry je jedan od najozbiljnijih kandidata za to mjesto. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40219 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 12/02/2012 : 11:29:01
|
Ja bih tipovao na Hiddinka. Ne vjerujem da postoji ijedan engleski trener (ukljucujuci i Redknappa) koji posjeduje kvalitet da izvuce iz Engleza ono najbolje i ono što po igrackim kvalitetama objektivno mogu. Koliko god ih ismijavali zbog toga što su im mediji idiotski pa im stavljaju breme favorita za naslov na svakom takmicenju, po igrackoj kvaliteti su dovoljno dobri da igraju polufinale. Kraj nedodirljivih Španaca, Holandana i Nijemaca teško da mogu više, sa Portugalcima, Talijanima i Francuzima imaju realne šanse za prolaz. |
Potpis. |
|
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
Posted - 12/02/2012 : 11:42:13
|
Redknapp je glavni kandidat ali možda da sacekaju kraj Primere i pokušaju vrbovati Mourinha. Iako sumnjam da je ovaj zainteresovan da vodi nacionalnu vrstu. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 12/02/2012 : 13:06:07
|
Neznam citate li Engleskog pacijenta na Sportnetu (Marin Vukovic piše kolumnu), ako citate onda ste zasigurno upoznati s "prokletstvom" Arona Ramseya koje se nastavilo i nakon jucerašnjeg gola :
|
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 12/02/2012 : 15:06:32
|
quote: Originally posted by YNWA
Redknapp je glavni kandidat ali možda da sacekaju kraj Primere i pokušaju vrbovati Mourinha. Iako sumnjam da je ovaj zainteresovan da vodi nacionalnu vrstu.
Znam za Redknappa mada ne mislim da je on takav trenerski kapacitet da takticki pripremi Englesku. On je odlican menadžer, u Tottenhamu je složio fenomenalan tim sa vjerovatno najvecim napadackim potencijalom u Premiershipu, ali ne vidim ga kao nekog taktickog maga tipa O'Neill, Lambert, Moyes ili, u krajnjoj liniji, Ferguson koji bi sa timom mogao napraviti rezultat iznad ocekivanog.
Mourinhu je ambicija reprezentacija Portugala no možda ona njegova prica o povratku u Englesku ima i drugi smisao.
Zaboravio sam reci u vezi Henryja juce: Kakav golgeter, kakva prica! U zadnjoj minuti zadnjeg nastupa u Premiershipu u karijeri majstor daje gol za pobjedu i tri boda na superteškom gostovanju (Arsenal je tamo gubio i sa puno, puno, puno jacim sastavom od jucerašnjeg). |
Potpis. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 12/02/2012 : 15:26:15
|
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by YNWA
Redknapp je glavni kandidat ali možda da sacekaju kraj Primere i pokušaju vrbovati Mourinha. Iako sumnjam da je ovaj zainteresovan da vodi nacionalnu vrstu.
Znam za Redknappa mada ne mislim da je on takav trenerski kapacitet da takticki pripremi Englesku. On je odlican menadžer, u Tottenhamu je složio fenomenalan tim sa vjerovatno najvecim napadackim potencijalom u Premiershipu, ali ne vidim ga kao nekog taktickog maga tipa O'Neill, Lambert, Moyes ili, u krajnjoj liniji, Ferguson koji bi sa timom mogao napraviti rezultat iznad ocekivanog.
Mourinhu je ambicija reprezentacija Portugala no možda ona njegova prica o povratku u Englesku ima i drugi smisao.
Zaboravio sam reci u vezi Henryja juce: Kakav golgeter, kakva prica! U zadnjoj minuti zadnjeg nastupa u Premiershipu u karijeri majstor daje gol za pobjedu i tri boda na superteškom gostovanju (Arsenal je tamo gubio i sa puno, puno, puno jacim sastavom od jucerašnjeg).
Netko na jednom forumu :
"Thank you RedBulls, you can have Henry back now"
Nažalost, iducu subotu ponovno smo tamo, ovaj puta u 17:15h, igra se FA Cup utakmica. Nekako sam uvijek držao da je vrlo teško pobjediti jednu momcad dvaputa u tako kratkom vremenskom roku tako da bi remi bio sjajan uspjeh. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 12/02/2012 : 15:31:47
|
Tko je ovo u originalu? Chamakh? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 12/02/2012 : 15:36:06
|
I to je rupetina od igraca... |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
|
Topic |
|